Redd Hack Tahribatın Sloganını Kulllanmış
-
duvar kagitlarina bakarsaniz en eski bannerde, ki kendisi index atilirken kullanilmasi icin yapilmistir zamaninda, kabak gibi bu lafi gorursunuz.
ayrica holyone yuz yildir imzasinda var bu laf.
tabikide holyone soylememistir, sitenin tapulu mali degil ama slogan olarak bizimdir...
kalkip baska bir hack grubunun bu lafi kullanmasinin ardindan hic mi ozenmediler diye dusunenler varsa, zaten onlardan beklenen de "nereden tahribatin oldu?" diye sormalaridir, normaldir...
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Bu konu silinir, Tahribat.com kökten devrimci hack grubu,
-----------------------------Aynen Tahribatın asıl sloganı budur. Diğeri ise anonim bir söz herkes kullanabilir bir sakıncası yok bence. ki onlar değiştirip kullanmış....
-
-
Tahribatın değilde Holünün sloganı bu.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Bu konu silinir, Tahribat.com kökten devrimci hack grubu,
----------------------------- -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------e2 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam arkdaşın dediği gibi 100 yıllık atasözü ne zamandan beri tahribatın sloganı oldu?
-----------------------------
sloganın anlamlarını bir araştırın isterseniz çok farklı şeylerdir
yüz yıllık hatta bin yıllık bir söz slogan olmayacak diye bir kaide mi var biz deseydik ki bu söz tahribatın sözü o zaman haklıydın bu söz ziya paşaya ait bir sözdür tahribat ziya paşanın bu sözünü slogan haline getirmiştir attığı indexlere vs hep bu söz yazılmıştır yıllardır.
-----------------------------hocam işte slogan ile söz ü ayııramayan anlamaz bu dediğini.
-
SeRDaR bunu yazdı:
e2 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam arkdaşın dediği gibi 100 yıllık atasözü ne zamandan beri tahribatın sloganı oldu?
yüz yıllık hatta bin yıllık bir söz slogan olmayacak diye bir kaide mi var biz deseydik ki bu söz tahribatın sözü o zaman haklıydın bu söz ziya paşaya ait bir sözdür tahribat ziya paşanın bu sözünü slogan haline getirmiştir attığı indexlere vs hep bu söz yazılmıştır yıllardır.
-----------------------------Anlatmak istediğimi anlamamışsınız. Ayrı dünyaları anlatıyorsun bana. Ortada bir söz var Tahribat bu sözü yıllardır slogan olarak kullandı diye, Redhack' te bu sözü kullanınca , Tahribatın sloganını kullandı diye nasıl bir başlık açılıyor?
O sözü slogan olarak kullanan başka birileri çıksa onlarda mı Tahribat' ın sloganını kullanmış olacak, konuyu açan arkadaş böyle bir kanıya varıyor? Ben mi anlatamadım siz mi anlamadınız?
-
amk amma uzadı konu..
millet heykin mna koyuyor , siz burda slogandı yazıydı şiir di onları tartışıyorsunuz :D
-
Dalimizi kiranin agacini g.tune sokariz!!!
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------e2 bunu yazdı:
-----------------------------uzun bir zamandır da hiç index attığımızı görmüyorum ben.
biraz aksiyon iyi gider aslında.