Redhack Bu Sefer De Emniyeti Hackledi
-
O İDDİA YALANLANDI
Emniyet Genel Müdürlüğünden, internet sitelerinin kontrollü olarak erişime kapatıldığı, "sitenin hacklendiği" iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
AA muhabirinin Emniyet Genel Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, site veri merkezi kontrollü olarak taşınmasından dolayı erişime kapatıldı.
Sitenin bilgisayar korsanlarının saldırısının ardından erişime kapandığı iddiasının gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.öyle birşey olsa emniyet zaten kabulleniyor öncekilerde olmuştu
-
Emniyet osursa redhack üstlenecek amk
-
Tabi şu da var ki adamlar gerçekten hacklemiş bile olsa emniyetin çıkıp hacklendik diyecek hali yok.Tamamen muamma bir olay.
-
bu redkek lere kalsa heryeri bunlar hekliyoda , sahsen ben daha hicbir emniyet , devlet sitesinde bir indexlerini yada yazilarini görmedim.
gecenlerde google`in tüm servisleri 10 dk offline di ozaman onu da ben hekledim amk :)
-
ahaha amk :D
-
Necati bunu yazdı
bu redkek lere kalsa heryeri bunlar hekliyoda , sahsen ben daha hicbir emniyet , devlet sitesinde bir indexlerini yada yazilarini görmedim.
gecenlerde google`in tüm servisleri 10 dk offline di ozaman onu da ben hekledim amk :)
http://zone-h.org/archive/special=1/notifier=redhack
SeRDaR tarafından 05/Eyl/13 19:36 tarihinde düzenlenmiştir -
yaw hehe redkek heklemiştir.
Not:itiraf ediyorum dünkü TBTye ulaşamama sebebiniz benimdir. ben heykledim tbtyi. tüm dosyaları da aldım. paintle bişiler karalayıp yayınlıcam.
-
öğlen 1 de mi taşımışlar yav
zeynelbey tarafından 05/Eyl/13 20:21 tarihinde düzenlenmiştir -
emniyetide redhackide sevmiyorum
redhack terörist yanlısı
bunların arkasında sağlam adam olmasa böyle yapamazlar
emniyetin verilerini daha önce çekmişlerdi -
elektrik kesilse biz kestik diyecekler yakında harbi bu adamlar hack falan alakası yok