Redhack Canlı Yayındaymış Arkadaşlar
-
HoLyCat bunu yazdı
Bırakın Redhack e kızmayı artik :)
Devlete kızın.
Götümüzdeki dona kadar vergi kesen devlet 3 5 capulcu dediginiz kişi veya kişiler tarafindan maymuna dönmüş halde.
Devlet götünü saglama alsın. coluk cocuk dediginiz veletlere rezil olmasin.
gösteri yapadursun bizimkiler; tubitak destekli sanal tatbikatlarla, ulusal güvenlik duvarlarıyla...
ulan şunu görmüyorlar ki; redhack göstere göstere yapıyorsa bunu, göstermeden yapanı da elbet vardır.
anca terörist demeyi bilirler...
-
Yurtdışında nice güvenlik uzmanları sitelerini denettiriyor hackerlara açık var mı daha güvenli yapalım diye. Bizimkiler de sağdan soldan derleme
3-5 parça kodlama yapanlara yaptırıyorlar işlerini ucuz olsun diye. Sonuçta bu işin görünen kısmı kimbilir daha ne açıklar çıkar.
-
m.k. sosyalist misiniz, ulusalcı mı?
-
ONEMINUTE bunu yazdısaybirs bunu yazdı
Arkadaşlar RedHack çoluk çocuk değil gayet bilgili kişiler fakat gittikleri yol yanlış.
Burda ona buna bok atanlar ne yapmış ?
Lütfen beni yanlış anlamayın ama bok atmak için yazı yazıyorsunuz.
Not : yazdıklarım sadece RedHack için değil,çıkan her kişiyi kötüleme,bi bok atma sevdası almış başını gidiyor.
DEVLETİME,VATANIMA-MİLLETİME ZARAR VEREN HERKESİN EJDADINI BEŞİKTEN MEZARA!!!
Anlıyosun dimi? -
Keyr00t bunu yazdı
bu kanal ölmüş gömmeyi unutmuşlar
Kalite yorumları severim. :) -
tuvaletten bağlanmış adam :S
kullandıgı terim çok basit terimler :) cidden redhacki kale almıyorum adam ddosu gözde büyütüyor :)
DanqerLine tarafından 18/Şub/13 09:30 tarihinde düzenlenmiştir -
DanqerLine bunu yazdı
kullandıgı terim çok basit terimler :) cidden redhacki kale almıyorum adam ddosu gözde büyütüyor :)
ddos basitmi sizce ?
-
HoLyCat bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
ddos basitmi sizce ?
Tabiki güçlü alt yapı isteyen bir iş... bence basit değil hele şimdiki gelişmiş sistemleri Ddos ile susturmak başlı başına bir olay.
bir kere bot net ağın olacak en az 5000 bilgisayar ile bağlantı halinde olman gerekiyor, güçlü bir Ddos atak için bu gerekli bir şey... Sonuç olarak alt yapı isteyen bir iş yanlış değilsem..
-
ShockMan bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
ddos basitmi sizce ?
Tabiki güçlü alt yapı isteyen bir iş... bence basit değil hele şimdiki gelişmiş sistemleri Ddos ile susturmak başlı başına bir olay.
bir kere bot net ağın olacak en az 5000 bilgisayar ile bağlantı halinde olman gerekiyor, güçlü bir Ddos atak için bu gerekli bir şey... Sonuç olarak alt yapı isteyen bir iş yanlış değilsem..
Hocam anlatımın için teşekkürler.
Şimdi böyle bir olay var;
adam gidip kıçı kırık birtane DC kiraliyor 1gbit çıkışlı kurdugu exploit ile saga sola syn atack yapıyor, sonrada havasini atiyor! DC kapandimi göt gibi kalıyor..
Ama Botnet agı kurarsin 70 80 k botnet agin olur ( yabanci ip ) Ozaman gidip youtube yi bile gecici olarak yayın dışı bırakırsın :) Boyle botnet agı olusturan adamin ellerinden öperim ozaman.
Lakin şuda var, kedi uzanamadigi cigere mındar dermis sözün teknoloji anlamda ilerlemis hali ; DC yi alan ddos atiyor :) anlayana ..