Redhack Dilan İçin Hackledi
-
Bu o.ç.'lar ya hadım edilsin veya kolombiyada,malezyada olduğu gibi halk cezasını versin
-
Hayret bu sefer ddos dan başka bişiler yapmışlar
RedHack, Dilan için Siverek Kaymakamlığı'nı hackledi
-
bu hackercılarda yanlıs seylerı hacklıyor bence tamam 3 yasındakı cocugun tecavuz edılmesı kabul edılmez bende olsam hacklerdım ama afyon cepanelıgın patlaması sonucunda 25 askerımızın olumu ıcın nıe afyon valısının sıtesını hacklemedıler ????
-
AbdullahAzad bunu yazdı
internet aktivist grubu redhack
gerisini okumadim.
ayrica sosyal medya cok cabuk gazagetirilebilen bir yer. olay belki sallama.
hemen gercek gibi uzerine atlamayin.Aynen hacım. Mal bunlar amk dünyayı kurtaracaklar. İnternetten site hackledin de noldu amk. V for Vendetta'yı izleyipte gaza gelen elemanlar işte :) Bide R for Redhack yazmaları yok mu :) Gülmekten s.çacam şimdi
-
mettoman bunu yazdı
allah hepimizin belasını versin bu soysuzlarla aynı kanı taşıdığımız için
kusura bakma ama benim kanım bunlarla aynı değil olamazda..
-
PKK yanlısı imajından böyle şeyler yaparak kurtulmak istiyorlar
kendilerini halkın sevgilisi hale getirmeye çalışıyorlar
-
DJ_Alper bunu yazdı
Haklısın hacım. Onu bırakta amk bi de Türkiye'nin %70i bunları destekliyormuş gibi konuşmaları yok mu. Halk için hack ne demek ya :D Dandik sosyalistler işte.
-
DevilRullz bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Haklısın hacım. Onu bırakta amk bi de Türkiye'nin %70i bunları destekliyormuş gibi konuşmaları yok mu. Halk için hack ne demek ya :D Dandik sosyalistler işte.
tabii canım sosyalist ergenler yeaaa
-
haclendigine dair mirror zone falan cart curt yokmu ...
Bu Arada Dilan a Yapilan Suc Degil O.ç lugun tekidir. -
Bizene amq? Bi bıkmadınız şu redhack işedi,redhack sıçtı,redhack kabız oldu konularından.
Ayriyeten bu ülkenin basınına sokuyum,te ebesinin nikahındaki biyerin kaymakamlığının sitesi varmışta orası hacklenmiş bunu haber yapıyolar.
Redhack sıçsında yayınlayalımdır türkiyedeki habercilik.