Redhack Diyanetin Sitesini Hackledi..!
-
blackglove bunu yazdıcecenya bunu yazdıblackglove bunu yazdı
yok abiler beğendiğimden değil akopo ya verdiği mesaj hoşuma gitti
diyanetle akpartinin ne alakası var anlayamadım diyanetide akparti kurduda haberimizmi yok.?bu arada redhack denen piçlere bir bakın terörist olmayan varmı aralarında boş bulanıklar akpartiye muhalif olacaksınız diye terörist sempatisanlığı bile yapabiliyorsunuz peki diyarbakırlı polis için neden yas tutmuyorsunuz demi piçler çünkü o kürd değilmi?
senin algılama tarzına hayranım abi(yaşımdan büyük olduğun için) eğer dikkatli okuduysan akopoya yönelik açıklamaları vardı birde kimse terörist sempatizanlarına destek vermiyor hatırla abi kandildekileri bu devlete ait araçlarla liderler gibi karşılattırmıştı hükümet oslada olsun brükselde olsun hep bu hükümet vardı kusura bakma abi senin görüşüne saygılıyım ama bilip bilmeden konuşman hiç hoş değil
eyvallah bende senin mütevazı durusuna binaen yanlışım varsa düzelteyim ama ben terörist sempatizanlığı yapıyorsunuz sözüm redhackin yaptığını savunmanız dolayısıyla;dolaylı olarak sempatizanlıktan bahsetmiştim..inşallah ortadaki pürüzü kaldırmısımdır.
-
cecenya bunu yazdıblackglove bunu yazdıcecenya bunu yazdıblackglove bunu yazdı
yok abiler beğendiğimden değil akopo ya verdiği mesaj hoşuma gitti
diyanetle akpartinin ne alakası var anlayamadım diyanetide akparti kurduda haberimizmi yok.?bu arada redhack denen piçlere bir bakın terörist olmayan varmı aralarında boş bulanıklar akpartiye muhalif olacaksınız diye terörist sempatisanlığı bile yapabiliyorsunuz peki diyarbakırlı polis için neden yas tutmuyorsunuz demi piçler çünkü o kürd değilmi?
senin algılama tarzına hayranım abi(yaşımdan büyük olduğun için) eğer dikkatli okuduysan akopoya yönelik açıklamaları vardı birde kimse terörist sempatizanlarına destek vermiyor hatırla abi kandildekileri bu devlete ait araçlarla liderler gibi karşılattırmıştı hükümet oslada olsun brükselde olsun hep bu hükümet vardı kusura bakma abi senin görüşüne saygılıyım ama bilip bilmeden konuşman hiç hoş değil
eyvallah bende senin mütevazı durusuna binaen yanlışım varsa düzelteyim ama ben terörist sempatizanlığı yapıyorsunuz sözüm redhackin yaptığını savunmanız dolayısıyla;dolaylı olarak sempatizanlıktan bahsetmiştim..inşallah ortadaki pürüzü kaldırmısımdır.
:D tamam abi o zaman no problem
-
Koyun postu giymiş kurtlar yine sahnede.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı
Tamam akp'yi bende sevmem ama bu sözde devrimci olduğunu savunan piç kuruları,
Her olayda ermeni - kürt faşizmi yapıyorlar,
Ulan piç kuruları bu ülkede türklerde öz be öz vatanlarında eziliyor, haksızlığa uğruyorlar, bunlar neden dile gelmez?
Çünkü bu devrimci olduğunu iddia eden piç kuruları teröristin önde gidenleri...
Sende yap ülkücü gardasshh, sende hack et sen de istediğini yaz, adamlar hack etmişler yapmışlar propagandalarını. Olay bitmiş.
-
LizardKing bunu yazdı
Deniz Gezmişte zaten teröristti sizin gözünüzde. bi siktirin gidin amına koyim ya. çok biliyorsunuz ya. gidin 6. filoyu okuyun.
redhackten başka diyanet'in sitesine karışabilen hack grubu var mı? hepsi hükümet yanlısı olmuş. gelip laf salatası yapmayın
Oh shit! Converseli kominik detected. Kaçın beyler ergenler geliyor kaçın...
dip sos: konu hack konusu tartışma 6. filo :D
Saçma sapan yorumlar okumaktan midem bulandı yemin ederim ya...

-
Tahribat.com'da terör örgütü olarak ilan edilmiş redhacki savunan,açıkça pkkyı destekleyen bu grubu destekleyen kişiler var. Yönetim görmüyormu?
-
Adamlar Açıkça Yiğitsen Uslandır, Diyorlar
'Madem sonsuza kadar yaşamayacağız, o vakit istediğimiz gibi yaşayacağız.'
Adamlara Her Türlü Yakışıksız Saldırıları Görüyorum. Adamlar Neyse Ney Bence ama En Önemlisi Sosyalist Düşünceye Sahip olmalaları -
KrioS bunu yazdı
Adamlar Açıkça Yiğitsen Uslandır, Diyorlar
'Madem sonsuza kadar yaşamayacağız, o vakit istediğimiz gibi yaşayacağız.'
Adamlara Her Türlü Yakışıksız Saldırıları Görüyorum. Adamlar Neyse Ney Bence ama En Önemlisi Sosyalist Düşünceye Sahip olmalalarıSosyalizm ne zaman kendi ülkene hainlik, teröriste sempati, destek, oldu diye soracam,
ama,
Ülkemizde ne kadar yavşak sözde aydın, terör sempatizanı, bölücü piç varsa, sosyalist olduğunu iddia ediyor
-
Bir eylemi desteklemek için eylemi yapanı desteklemeye gerek yok. Adam RedHack'le ilgilenmiyordur, lakin diyanete böyle bir ayar verilmesi hoşuna gitmiştir, olabilir. Bu o adamı sempatizan yapmaz.
-
KrypT bunu yazdı
Bir eylemi desteklemek için eylemi yapanı desteklemeye gerek yok. Adam RedHack'le ilgilenmiyordur, lakin diyanete böyle bir ayar verilmesi hoşuna gitmiştir, olabilir. Bu o adamı sempatizan yapmaz.
işte en açık görüşlü farklı perspektifle düşünen en kral yorum derim ben buna