Redhack Diyanetin Sitesini Hackledi..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cecenya
    cecenya's avatar
    Erkek
    blackglove bunu yazdı
    cecenya bunu yazdı
    blackglove bunu yazdı

yok abiler beğendiğimden değil akopo ya verdiği mesaj hoşuma gitti

diyanetle akpartinin ne alakası var anlayamadım diyanetide akparti kurduda haberimizmi yok.?bu arada redhack denen piçlere bir bakın terörist olmayan varmı aralarında boş bulanıklar akpartiye muhalif olacaksınız diye terörist sempatisanlığı bile yapabiliyorsunuz peki diyarbakırlı polis için neden yas tutmuyorsunuz demi piçler çünkü o kürd değilmi?

senin algılama tarzına hayranım abi(yaşımdan büyük olduğun için) eğer dikkatli okuduysan akopoya yönelik açıklamaları vardı birde kimse terörist sempatizanlarına destek vermiyor hatırla abi kandildekileri bu devlete ait araçlarla liderler gibi karşılattırmıştı hükümet oslada olsun brükselde olsun hep bu hükümet vardı kusura bakma abi senin görüşüne saygılıyım ama bilip bilmeden konuşman hiç hoş değil

eyvallah bende senin mütevazı durusuna binaen yanlışım varsa düzelteyim ama ben terörist sempatizanlığı yapıyorsunuz sözüm redhackin yaptığını savunmanız dolayısıyla;dolaylı olarak sempatizanlıktan bahsetmiştim..inşallah ortadaki pürüzü kaldırmısımdır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    cecenya bunu yazdı
    blackglove bunu yazdı
    cecenya bunu yazdı
    blackglove bunu yazdı

yok abiler beğendiğimden değil akopo ya verdiği mesaj hoşuma gitti

diyanetle akpartinin ne alakası var anlayamadım diyanetide akparti kurduda haberimizmi yok.?bu arada redhack denen piçlere bir bakın terörist olmayan varmı aralarında boş bulanıklar akpartiye muhalif olacaksınız diye terörist sempatisanlığı bile yapabiliyorsunuz peki diyarbakırlı polis için neden yas tutmuyorsunuz demi piçler çünkü o kürd değilmi?

senin algılama tarzına hayranım abi(yaşımdan büyük olduğun için) eğer dikkatli okuduysan akopoya yönelik açıklamaları vardı birde kimse terörist sempatizanlarına destek vermiyor hatırla abi kandildekileri bu devlete ait araçlarla liderler gibi karşılattırmıştı hükümet oslada olsun brükselde olsun hep bu hükümet vardı kusura bakma abi senin görüşüne saygılıyım ama bilip bilmeden konuşman hiç hoş değil

eyvallah bende senin mütevazı durusuna binaen yanlışım varsa düzelteyim ama ben terörist sempatizanlığı yapıyorsunuz sözüm redhackin yaptığını savunmanız dolayısıyla;dolaylı olarak sempatizanlıktan bahsetmiştim..inşallah ortadaki pürüzü kaldırmısımdır.

:D tamam abi o zaman no problem 

İts My Life. NOW or NEVER
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Koyun postu giymiş kurtlar yine sahnede.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı

Tamam akp'yi bende sevmem ama bu sözde devrimci olduğunu savunan piç kuruları,

Her olayda ermeni - kürt faşizmi yapıyorlar,

Ulan piç kuruları bu ülkede türklerde öz be öz vatanlarında eziliyor, haksızlığa uğruyorlar, bunlar neden dile gelmez?

Çünkü bu devrimci olduğunu iddia eden piç kuruları teröristin önde gidenleri...

Sende yap ülkücü gardasshh, sende hack et sen de istediğini yaz, adamlar hack etmişler yapmışlar propagandalarını. Olay bitmiş.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı

Deniz Gezmişte zaten teröristti sizin gözünüzde. bi siktirin gidin amına koyim ya. çok biliyorsunuz ya. gidin 6. filoyu okuyun.

redhackten başka diyanet'in sitesine karışabilen hack grubu var mı? hepsi hükümet yanlısı olmuş. gelip laf salatası yapmayın

Oh shit! Converseli kominik detected. Kaçın beyler ergenler geliyor kaçın...

dip sos: konu hack konusu tartışma 6. filo :D

Saçma sapan yorumlar okumaktan midem bulandı yemin ederim ya...

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Tahribat.com'da terör örgütü olarak ilan edilmiş redhacki savunan,açıkça pkkyı destekleyen bu grubu destekleyen kişiler var. Yönetim görmüyormu?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KrioS
    KrioS's avatar
    Erkek

Adamlar Açıkça Yiğitsen Uslandır, Diyorlar

'Madem sonsuza kadar yaşamayacağız, o vakit istediğimiz gibi yaşayacağız.'

Adamlara Her Türlü Yakışıksız Saldırıları Görüyorum. Adamlar Neyse Ney Bence ama En Önemlisi Sosyalist Düşünceye Sahip olmalaları

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    KrioS bunu yazdı

Adamlar Açıkça Yiğitsen Uslandır, Diyorlar

'Madem sonsuza kadar yaşamayacağız, o vakit istediğimiz gibi yaşayacağız.'

Adamlara Her Türlü Yakışıksız Saldırıları Görüyorum. Adamlar Neyse Ney Bence ama En Önemlisi Sosyalist Düşünceye Sahip olmalaları

Sosyalizm ne zaman kendi ülkene hainlik, teröriste sempati, destek, oldu diye soracam,

ama,

Ülkemizde ne kadar yavşak sözde aydın, terör sempatizanı, bölücü piç varsa, sosyalist olduğunu iddia ediyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bir eylemi desteklemek için eylemi yapanı desteklemeye gerek yok. Adam RedHack'le ilgilenmiyordur, lakin diyanete böyle bir ayar verilmesi hoşuna gitmiştir, olabilir. Bu o adamı sempatizan yapmaz.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Bir eylemi desteklemek için eylemi yapanı desteklemeye gerek yok. Adam RedHack'le ilgilenmiyordur, lakin diyanete böyle bir ayar verilmesi hoşuna gitmiştir, olabilir. Bu o adamı sempatizan yapmaz.

işte en açık görüşlü farklı perspektifle düşünen en kral yorum derim ben buna

İts My Life. NOW or NEVER
Toplam Hit: 31792 Toplam Mesaj: 84