folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Redhack Ö Ç İçin Hackledi

Redhack Ö Ç İçin Hackledi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    PyramiD bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    PyramiD bunu yazdı

ddosla yapılan saldırılara hacklendimi dersiniz yoksa çökerttikmi dersiniz veya başka bir tabir varmı ?

Yakında ddos ile yapilan atacklara Vahim indirildi derler.

hoca bu konuda cahilim varmıdır bi ismi lamer mi diyorsunuz nedir yani :l

Haci Benim bildigim Bir Hack tools dur . 

ama oyle duruma getirdilerki ha index atmissin ha ddos atmissin :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek

Burda hala ddosmu indexmi onun lafına yapıyorsunuz.Bu belli bir amaç için yapılmış bir şey çaba harcamaları bile yeter.14 yaşındaki kıza neler yapılıyor bunu protesto etmek için adamlar eylem yapıyor siz cıkmıssınız ddos hack mi yok bilmem ne...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

sitelerin basina www koyarak erisebilirsiniz.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    DDOS a bok atanlar acaba hayatlarıda hiç bot ağı oluşturdu mu, oluşturduysa kaç bot kastı ve bu sayıyı ne kadar süre sabit tutabildi veya arttırabildi?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

takır takır giriyor :|

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hocalar bende bildigimi yazayim DDos hakkinda.

BU tur bir saldiri icin bir ana makina ve 100lerce 1000lerce "HAYALET" makina kullanilir.

Hayalet adini almasinin sebebi kendilerininde bu iste oldugunu bilmemeleridir :)

Ana makinadan cikan bir DDos Attack yazilimi bir kac bilgisayara bulasir. Daha sonra bunlar diger birka derken mikroplarin cogalmasi gibi haotik bir sekilde cogalirlar.

Istenilen sayiya ulasildiginsa ise ana makina hedefi belirler ve komutu verir. Daha sonra tum makinalar ayni anda S yani service isteginde bulunur ki server bu istekleri karsilayamayip "ISZLERE OMUR" coker. Site kapanir.

Bu yuzdendir ki adina Distributed Denial Of Service Attack denir .... (DAGITILMIS) HIZMET AKSATMA YONTEMI

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bir masum kızın namusu kirletildi... 35 kişi tahliye oldu. 
    ondan sonra müslüman türkiye aferin...adaletli türkiye aferin.
    ahirette hesabını vereceksiniz yargıtayda devlet maaşlı şahıslar...öbür tarafta kul hakkı ile Allaha hesabı verirsiniz artık yada cehennemi boylarsınız  

kaygusuz tarafından 31/Ağu/12 10:10 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

bir masum kızın namusu kirletildi... 35 kişi tahliye oldu. 
    ondan sonra müslüman türkiye aferin...adaletli türkiye aferin.
    ahirette hesabını vereceksiniz yargıtayda devlet maaşlı şahıslar...öbür tarafta kul hakkı ile Allaha hesabı verirsiniz artık yada cehennemi boylarsınız  

hoca bu tarafa odaklan,ahirette başlarına ne geleceği bizi bağlamaz.Önemli olan burda ceza görmeleri,çünkü suçu burda işliyorlar

cem-engine tarafından 31/Ağu/12 12:30 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

sitelerin başına www koyunca giriyor :)

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
Toplam Hit: 3039 Toplam Mesaj: 20