folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Redhack, TSK Personellerinin Cep Telefonlarını Yayınladı

Redhack, TSK Personellerinin Cep Telefonlarını Yayınladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

ershn bunu yazdı:
    -----------------------------

Hackten falan anlamam ama

Kökten Devrim Radikal Hack Grubu olarak adlandırılan "tahribat.com"

karşı koyamaz mı? sadece bir merak.

Cix koyamaz :) TBT Artik Bilisim üstüne ilerleyen bir forum :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

tsk personelini hedef alıpta personel bilgilerini sızdıranlar ya cahildir,yada terörist

ülke menfaatlerine zarar vereceğini bile bile yapıyorlarsaki kesinlikle teröristtirler

bence ne yaptıklarınında farkındalar vede polisimizin bu şahısları bulup

adalete teslim etmesi gerekir

mademki türksün systeme göster ürksün
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

UZMAN ERBAŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

P.KD.BÇVŞ.

NİHAT DOĞAN

UZMAN ERBAŞ ŞB.MD.

0505 804 91 01

ne bu şaka mı? ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

_PesimisT_ bunu yazdı:

Oha a.q ne cesaret... Adamlar aştı resmen :P Ama g.tü ele verecekler gibi geliyor abu ara...

Aslında askerle uğraşıncaya kadar imamla, imamın medyasıyla uğraşsalar daha hoş olur... 

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

volkan bunu yazdı:

bu askeri casus luk olayında 11 kişi tutuklandı dosyaları tutuklananlar sızdırmış olmasın  bide askeriyenin serverine bende bakım yapıyorum ama hiç içerdeki pc  ağının dışarı internete açık olduğunu görmedim ???

-----------------------------edit :

haberlerde izledim bende hacı

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:

http://www.kizilyildiz.org/2012/06/redhack-tsk-personeli-cep-telefonlarn.html

hay amk. bu siteye nasıl müdahel etmezler hala açık

vee o dökümanlara erişimi neden kapatmıyorlar devlet anında müdahele edemiyormu

tıklıyosun tüm telefonlar elinde !!! https://docs.google.com/file/d/0Bw2rbrzyf2WnMlotcmpHT1JuMTQ/view?pli=1&sle=true/

tuğ.general metin akkaya 0530 788 ** **

şakamı bu nedir ?

< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>
    < id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" />

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

aliyk bunu yazdı:

Daniel-Koo bunu yazdı:

http://www.kizilyildiz.org/2012/06/redhack-tsk-personeli-cep-telefonlarn.html

hay amk. bu siteye nasıl müdahel etmezler hala açık

vee o dökümanlara erişimi neden kapatmıyorlar devlet anında müdahele edemiyormu

tıklıyosun tüm telefonlar elinde !!! https://docs.google.com/file/d/0Bw2rbrzyf2WnMlotcmpHT1JuMTQ/view?pli=1&sle=true/

tuğ.general metin akkaya 0530 788 ** **

şakamı bu nedir ?

< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>

Kendi güvenliklerinden bi haberler hocam. Neye müdahale etsinler? :D 

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Orada müyapın bir şarkısı felan yayınlansa anında kapanır o site. Ama böyle şeyleri kim sikliyor. Amk internet sansürü yapıyorlar bari düzgün yapsalar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir şey soracam bu karanet sadece askeriye içerisin de dönen bir hat değilmiydi dışa aktarılan bir veri yok diye ben biliyorum :S kaldı ki genel kurmayın sitesin de

rütbelilerin numarasının ne işi var arkadaş :( iyi yaptılar elerine sağlık diyorum sebeb şu ki en azından bu açıkları araştırıp tsk kapatabilir hiç bir boktan anlamayan

adamlara server webtasarım yaptırırsan 123 diye şifre yaptırırsan elin onun bunun uşağı gelir senin ta a.... koyar yani kim bilir yabancı istihbarat ların elin de nelerimiz var allah bilir.

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:

Bir şey soracam bu karanet sadece askeriye içerisin de dönen bir hat değilmiydi dışa aktarılan bir veri yok diye ben biliyorum :S kaldı ki genel kurmayın sitesin de

rütbelilerin numarasının ne işi var arkadaş :( iyi yaptılar elerine sağlık diyorum sebeb şu ki en azından bu açıkları araştırıp tsk kapatabilir hiç bir boktan anlamayan

adamlara server webtasarım yaptırırsan 123 diye şifre yaptırırsan elin onun bunun uşağı gelir senin ta a.... koyar yani kim bilir yabancı istihbarat ların elin de nelerimiz var allah bilir.

Kim bilir

ne diyon?
Toplam Hit: 13240 Toplam Mesaj: 72