Redhack, TSK Personellerinin Cep Telefonlarını Yayınladı
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------Hackten falan anlamam ama
Kökten Devrim Radikal Hack Grubu olarak adlandırılan "tahribat.com"
karşı koyamaz mı? sadece bir merak.
-----------------------------Cix koyamaz :) TBT Artik Bilisim üstüne ilerleyen bir forum :)
-
tsk personelini hedef alıpta personel bilgilerini sızdıranlar ya cahildir,yada terörist
ülke menfaatlerine zarar vereceğini bile bile yapıyorlarsaki kesinlikle teröristtirler
bence ne yaptıklarınında farkındalar vede polisimizin bu şahısları bulup
adalete teslim etmesi gerekir
-
UZMAN ERBAŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
P.KD.BÇVŞ.
NİHAT DOĞAN
UZMAN ERBAŞ ŞB.MD.
0505 804 91 01
ne bu şaka mı? ;)
-
_PesimisT_ bunu yazdı:
-----------------------------Oha a.q ne cesaret... Adamlar aştı resmen :P Ama g.tü ele verecekler gibi geliyor abu ara...
Aslında askerle uğraşıncaya kadar imamla, imamın medyasıyla uğraşsalar daha hoş olur...
----------------------------- -
volkan bunu yazdı:
-----------------------------bu askeri casus luk olayında 11 kişi tutuklandı dosyaları tutuklananlar sızdırmış olmasın bide askeriyenin serverine bende bakım yapıyorum ama hiç içerdeki pc ağının dışarı internete açık olduğunu görmedim ???
-----------------------------edit :haberlerde izledim bende hacı
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------http://www.kizilyildiz.org/2012/06/redhack-tsk-personeli-cep-telefonlarn.html
-----------------------------hay amk. bu siteye nasıl müdahel etmezler hala açık
vee o dökümanlara erişimi neden kapatmıyorlar devlet anında müdahele edemiyormu
tıklıyosun tüm telefonlar elinde !!! https://docs.google.com/file/d/0Bw2rbrzyf2WnMlotcmpHT1JuMTQ/view?pli=1&sle=true/
tuğ.general metin akkaya 0530 788 ** **
şakamı bu nedir ?
< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" />> -
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------http://www.kizilyildiz.org/2012/06/redhack-tsk-personeli-cep-telefonlarn.html
-----------------------------hay amk. bu siteye nasıl müdahel etmezler hala açık
vee o dökümanlara erişimi neden kapatmıyorlar devlet anında müdahele edemiyormu
tıklıyosun tüm telefonlar elinde !!! https://docs.google.com/file/d/0Bw2rbrzyf2WnMlotcmpHT1JuMTQ/view?pli=1&sle=true/
tuğ.general metin akkaya 0530 788 ** **
şakamı bu nedir ?
< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>
-----------------------------
Kendi güvenliklerinden bi haberler hocam. Neye müdahale etsinler? :D -
Orada müyapın bir şarkısı felan yayınlansa anında kapanır o site. Ama böyle şeyleri kim sikliyor. Amk internet sansürü yapıyorlar bari düzgün yapsalar.
-
Bir şey soracam bu karanet sadece askeriye içerisin de dönen bir hat değilmiydi dışa aktarılan bir veri yok diye ben biliyorum :S kaldı ki genel kurmayın sitesin de
rütbelilerin numarasının ne işi var arkadaş :( iyi yaptılar elerine sağlık diyorum sebeb şu ki en azından bu açıkları araştırıp tsk kapatabilir hiç bir boktan anlamayan
adamlara server webtasarım yaptırırsan 123 diye şifre yaptırırsan elin onun bunun uşağı gelir senin ta a.... koyar yani kim bilir yabancı istihbarat ların elin de nelerimiz var allah bilir.
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------Bir şey soracam bu karanet sadece askeriye içerisin de dönen bir hat değilmiydi dışa aktarılan bir veri yok diye ben biliyorum :S kaldı ki genel kurmayın sitesin de
rütbelilerin numarasının ne işi var arkadaş :( iyi yaptılar elerine sağlık diyorum sebeb şu ki en azından bu açıkları araştırıp tsk kapatabilir hiç bir boktan anlamayan
adamlara server webtasarım yaptırırsan 123 diye şifre yaptırırsan elin onun bunun uşağı gelir senin ta a.... koyar yani kim bilir yabancı istihbarat ların elin de nelerimiz var allah bilir.
-----------------------------
Kim bilir