Redhack‘Te Neler Oluyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Yatmadan önce haberlere bi göz atayım dedim, redhack in sözcüsü bilmem ne şirin (huysuz şirinmiş), itiraf etmiş bazı şeyleri valla okudum şaşırdım :) sonra redhack de olayı doğrulamış ve açıklama flan yapmış..

işin kötüsü sözcü polise muhbirlik yaptığını itiraf ediyor, kadınları falan da kandırmış..  açıklamaları paylaşayım

Redhack'in sözcüsü olarak kabul edilen @RedHackHaber hesabından yazılan twitler, RedHack takipçilerini şoke etti. Peşpeşe yazdığı twitlerde çok kötü şeyler yaptığını anlatan Redhack'in sözcüsü, konumunu kendi çıkarı için kullandığını ve polis muhbirliği yaptığını öne sürdü. Söz konusu kişinin @RedHackHaber adlı hesaptan attığı twitler şöyle:

- Çok kötü şeyler yaptım, hayatımda tek gram hack bilgisi olmadan bana yazılan metinleri ezberleyerek 'sözcü rolüne' giriştim. Koltuk derdine düştüm. Ardından son yaptığım röportajdan dolayı bana ilgi duyan birçok kadını kandırdım, alçakça duygularla oynadım, insanları kandırdım.

- Tek gram hack bilgim olmamasına rağmen insanları kandırmaya çalışmam polisin ilgisini çekti. Beni kullandılar. Çalıştığım polis beni satma telaşına düştü. Sessiz kaldım ama öldürülme tehditiyle başbaşa kaldım. Mecburen bunları açıklamak zorunda kalıyorum.

- Polis de kusura bakmasın, Redhack'i satamadım. Cemaat beni RedHack içinde kullanmaya çalıştı ama RedHack bunu ortaya çıkardı. Şerefsizlik yaptım, onun vicdani muhasebesi var.

REDHACK DOĞRULADI
    Grubun resmi Twitter hesabı olan @TheRedHack'ten yapılan açıklamada, söz konusu kişinin yaptığı itiraf doğrulanırken, grubun bu kişiyle tüm bağlantısını kestiği belirtild

hesap askıya alınmış https://twitter.com/RedHackHaber‎

redhack de buna iddialara karşı uzun bi açıklama yapmış, okumadım ne olduğunu ama bu da gol değil dediklerine göre kıvırmışlar bi şekilde

redhack

http://www.haberartiturk.com/gundem/redhack-polis-muhbiri-olayina-aciklama-getirdi-h9196.html

http://www.odatv.com/n.php?n=redhack-polis-muhbiri-olayina-aciklama-getirdi-3012131200 

şöyle bi de açıklamaları var daha okunaklı

ewshack

https://twitter.com/RedHackSirine/status/417445568005144577/photo/1 

hadi iyi geceler :))

not: umarım redhack konuları yasak değildir, yaskasa bilgim yoktu

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Şu tvlerde sadece sesi olan hükümeti eleştirip duran sisayetçi modunda ki abiden mı bahsediyoruz ?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

5 senedir kimseye bişey anlatamadım, bu sefer de ben susuyorum. çükümde değil mk.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

3-5 Ergenin dikkat çekme çabası gibi bir haber olmuş. :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

"polis kusura bakmasın " bu ne lan :D adamlar ünlü oldular anasını satayım. 

küfrederiz villalara kulübeden
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ersn bunu yazdı

sözcü polis muhbiriymiş ozaman polis bunların hepsinin kimliklerini kim olduklarını biliyor

acaba neden tutuklamıyor :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    DJ_Alper bunu yazdı
    ersn bunu yazdı

sözcü polis muhbiriymiş ozaman polis bunların hepsinin kimliklerini kim olduklarını biliyor

acaba neden tutuklamıyor :)

Cehennem den birisi demişti bu manyak i yakaladılar sonra saldilar diye. Bu dediğim ünlü olmadan once kendi hallerinde hack yaptıkları zaman

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Ne yani okadar gözaltı falan, hepsi oyunmuydu :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

güzel soruyu sorayım mı ?

kimin polisi için çalışıyordu acaba :)

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir grup ünlü olmaya çalışan kişiyle baş edemiyor, onları bulamıyor mu sanıyor dunuz... Vardır bir hesapları. Ben redkek in kullanıldığını düşünüyorum..

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu taktiği her devlet uygular . Kendi düşmanını kendi yaratır , başınada kendi adamını koyar.

küfrederiz villalara kulübeden
Toplam Hit: 3036 Toplam Mesaj: 17