Redhack'ten Memur Maaşlarına Zam..
-
EcHoLL bunu yazdı
neolmuşki vide gitmiş
devlet baba el atmıştır :} Ne olacak ki :} Prim günümün dolmasına 9 yıl kalmış bi ucundan tutuverselerdi keşke benimde :D
-
EcHoLL bunu yazdı
neolmuşki vide gitmiş
Kullanıcı tarafından silinmiştir diyor. Ayrıca videoda bişi yok. İşte bunları CIA, Interpol arıyormuş. Devrimciymiş :D Dünki çocuk değillermiş bak Interpol bile bulamadı daha her dakika arıyor kırmızı bülten ile :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=0KZfeej9CjY çalışan video bu sanırım
-
bu devirde memur olmak var
memur olmanın yararları vol2132342387492388 bilmem kaç -
eceli gelen köpek cami duvarına işermiş, bunlar geldi camiye sıçtı hala dur diyen amk.
fazla azıttılar amk teröristleri
-
devlet seneye memur maaşlarının zam oranını redhack'le yapar artık ((:
-
yahu benim anlamadığım şöyle bişey var
pkk yandaşlığı yaparken dedikleri ezilen halkın yanındayız e filistin ezilirken hani destek hani vizyonunuz misyonunuz :| -
zone bunu yazdı
yahu benim anlamadığım şöyle bişey var
pkk yandaşlığı yaparken dedikleri ezilen halkın yanındayız e filistin ezilirken hani destek hani vizyonunuz misyonunuz :|Hadi bakayım başka ülkelerin istibarat servislerlerine girsinler? Yapamıyorlar çünki :) Amk ezikleri. Zone lerine baksak alakası bile olmayan siteyi hacklemişler kominustiz cartız curtuz yazmışlar. Zaten böyle boktan siteleri hacklemek zor değil. Bunlar PKK'lı hocam. Devletin önemli yerlerinde adamları var zaten PKK'nın bunlarda onların bir kesimiyle bağlantılıdır. Yoksa bunların bi sikimden anladığı yok. Misal Tor projesi FBI'a karşı yeterince güvenli bir proje. Bunu kullansan seni zor bulurlar. Türkiye de ise Tor kullananları yakalayan kimse yok :D Bir çok terörist aktivist Tor kullanıyor. Bunlarda eminimki Tor kullanıyorlar.
-
bi bitmediniz amq
çok istiyosanız kandile siktirip gidin orda destekleyin redhacki .
-
pesimistzombie bunu yazdı
"kayseri gözükmesin" kısmına sesli güldüm.
Ben bakkala gidip gelcem, sen videoyu cek yazmis :)))
Kayseri bolgesinin sifresini mi ele gecirmisler, burdan isteseler gercekten maaslara zam yapilir mi:ss yapilirsa bu nasil guvenlik boyle cok sacma a.q.
_Dert_ tarafından 06/Ara/12 16:53 tarihinde düzenlenmiştir