Redhack‘Ten Rest!
-
haci bu yavsaklari sevmem etmem ....
Ama Helal olsun..
Nedenmi :
Adamlarin sikmedigi site kalmadı ..Sozde tutuklandilar iceri attilar. Adamlar Daşşak gecer gibi iceriden hack yapiyoruz dediler ve yapiyorlar..
Amk dandik bir siteye index atsak 45 gün icinde eve mahkeme kagidi geliyor..
Bu Bilisim Suclarinin Siki Bizemi kalkiyorda Bu ipnelere kalkmiyor..?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------http://redhackgercekleri.blogspot.com/p/redhack-komedisi.html
beni bile koymuslar
siteyi inceledigimde asagidaki resmi goruyorum. olaylari kim nasil aktariyorsa isine geldigi gibi gosteriyor
bu redhack tarafi icinde gecerli, redhackgercekleri sitesi icinde gecerli

-----------------------------Olay budur.
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------haci bu yavsaklari sevmem etmem ....
Ama Helal olsun..
Nedenmi :
Adamlarin sikmedigi site kalmadı ..Sozde tutuklandilar iceri attilar. Adamlar Daşşak gecer gibi iceriden hack yapiyoruz dediler ve yapiyorlar..
-----------------------------eskiler,tecrübeliler nasıl gizleniceklerini iyi biliyorlar.
burada atıp tutan redhack'e düşüncesi için laf söyleyen hack huck işlerinde olup adı soyadı ortada dolaşcak kadar
çok lamer adam var takıldakları adamlarda arka kollayan adamlarda kendileri gibi yeni yetme.
bu grup IRC kanallarında dolanırken burada redhack'e laf söyleyenlerin evinde daha internet yoktu. (yeni yetmeler)
adamlar bir bok yapmıyor devlet şeyine takmıyor diyorlar koskoca ABD çıkıp kınıyor.yada terörist grup olarak ilan ediliyolar.
zaten trafik cezalarını sildiklerinden öncede bu kişiler aranıyordu.
tamamen ortada çekememezlik bilgisi yüksek olanı sırf onla muhattap olmadığı için aşağıya çekme çabaları.
ama bu işleri gerçekten iyi anlayanlar kavrayanlar gerçeği biliyor.
düşüncelerini tamamen tutmasamda adamlar hack boyutunu gerçek anlamıyla yaşıyorlar.
ayrıca o blog tamamen komedi zavallılar tarafından açılmış.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 12:49'da Chip tarafından düzenlendi. -
Chip bunu yazdı:
-----------------------------HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------haci bu yavsaklari sevmem etmem ....
Ama Helal olsun..
Nedenmi :
-----------------------------eskiler,tecrübeliler nasıl gizleniceklerini iyi biliyorlar.
burada atıp tutan redhack'e düşüncesi için laf söyleyen hack huck işlerinde olup adı soyadı ortada dolaşcak kadar
çok lamer adam var takıldakları adamlarda arka kollayan adamlarda kendileri gibi yeni yetme.
bu grup IRC kanallarında dolanırken burada redhack'e laf söyleyenlerin evinde daha internet yoktu. (yeni yetmeler)
adamlar bir bok yapmıyor devlet şeyine takmıyor diyorlar koskoca ABD çıkıp kınıyor.yada terörist grup olarak ilan ediliyolar.
zaten trafik cezalarını sildiklerinden öncede bu kişiler aranıyordu.
tamamen ortada çekememezlik bilgisi yüksek olanı sırf onla muhattap olmadığı için aşağıya çekme çabaları.
ama bu işleri gerçekten iyi anlayanlar kavrayanlar gerçeği biliyor.
düşüncelerini tamamen tutmasamda adamlar hack boyutunu gerçek anlamıyla yaşıyorlar.
ayrıca o blog tamamen komedi zavallılar tarafından açılmış.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 12:49'da Chip tarafından düzenlendi.
-----------------------------Olay budur iste.
coluk cocuk burda laf olsun torba dolsun diye bos atip tutuyor.
adamlar yapiyorlar kardesim cekemiyorsan cek git yok cekerim diyorsan ahan da saha senin buyur sen de yap.
bu herifler yillarini vermisler bu konuda uzmanlasmislar islerini de gayet iyi yapiyorlar
medya karalama kampanyasi baslatti bizim lamerler de tren vagonu gibi pesinden gidiyor
sanki dersin bu konusanlarin her biri profesor
ne icraatiniz var aq bide bilmis bilmis konusuyorsunuz
sizde yapin sizinle de ovunulsun.
-
Tahribat gibi bi yerde her gun biz bu adamlari konusuyosak ortada zaten bi basari var hocalar. Siyasi yonunu bilmem ama helal olsun.
-
tahrefk bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------http://redhackgercekleri.blogspot.com/p/redhack-komedisi.html
beni bile koymuslar
siteyi inceledigimde asagidaki resmi goruyorum. olaylari kim nasil aktariyorsa isine geldigi gibi gosteriyor
bu redhack tarafi icinde gecerli, redhackgercekleri sitesi icinde gecerli

-----------------------------Olay budur.
-----------------------------foto bitirdi olayi :|
-
redhack eğer icraat yapmışsa bile ,ttneti biz hackledik,sağdan oyalarken soldan girdik gibi saçma açıklamalardan sonra beyinlerinin olması gereken yerde başka bişeyin bulunduğunu gösterdi.
tahribatta gayet sağlam isimler var. azıcık araştırılırsa konu hakkındaki görüşleri bulunulabilir.
rene'nin ttneti redhack hacklemiş konusundaki mesajı zaten olayı bitirdi. şuan hala bu herifleri tartışıyor olmamız bile saçma.
ha devlet sitelerine gelirsek,evet bir dünya açık var.
acunetix tarzı programlarla tarasan bile milyon tane açık çıkar. burada kimse zaten o siteler için güvenli demiyor.
alırsın doublevpn. yada bi vps. vpn üzerinden vpsye bağlan. kim napıcakda nasıl bulucak?
sanki bilişim polisi çok ileridede,aşırı gizliliğe gerek var.
edit:12 yaşındaki bi çocuk metin 2 şifresi yüzünden kuzeni tarafından öldürüldü. showtv,kanald,fox gibi kanallarda olay nasıl yansıtıldı?
çocuk hackermış.. kevin mitnickin bilgisayarından dosya çalmış. çocuğuda gizli güçler bi iş yapması içinmi ne kaçırmış öyle bişeydi haber.
1 hafta ana haber bültenlerinden düşmedi bu konu.
böyle bir medya,redhacki destekliyorsa.. bu adamların nasıl embesiller olduğunu görmüş oluruz.
3-5 devlet sitesini hackleyen hacker oluyorsa,(şimdi bahsettiğim gruplarıda sevmem yanlış anlaşılmasın) burada konuşmamız gereken cyber-warrior ayyıldız tim gibi ameleler toplulukları olurdu..
zira bu amelelerin bile girmediği devlet sitesi kalmıyor.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 15:34'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi. -
askeri belgelerin yayınlanmasına bile açıklık getirilememişken (kapalı sistem)
nasıl oluyoda bu kadar kesin ve net interneti kesemez deniliyor.
sanki bu sistemler türkiye'de çokmu güvenlide bizmi bilmiyoruz ?
zararlılarla neler yapılabildikleri ortada.
rusya - ukrayna siber savaşı araştıranlar ne demek istediğimi daha net anlarlar.
acunetix ile bu gün mobese sistemlerinimi deşifre edebilirsin ?
yoksa acunetix ile trafik cezalarınımı silebilirsin ?
acunetix dediğin araçlar çocuk oyuncakları bu gibi komplike olaylar bilgiye dayanıyor.
ve bu adamlar acunetix kullanabilecek kadar bilgisiz olsaydı bu gün içerdeydiler.
onuda geçtim ortada artık türk polisinin dışında Interpol,CIA,FBI gibi kurumlarda devreye girmiş.
seni yakalamaları bundan sonra ne VPN ne VPS ne Dedicated dan bağlanmak kurtarır.
bunu kredi kartı kaçakçılığı yaptım küçük çapta msn hackledim sanmasın kimse.
medyada bu zamana kadar cw,ayt ve adı aklıma gelmeyen bir ton grup sayfa sayfa reklam yaptırdılar.
bırakında gerçekten hack kültürünü yaşayan kişilerinde biraz reklamı olsun.
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 15:57'da Chip tarafından düzenlendi. -
evet dışarıya açık olmayan bir sistemden nasıl hack yapabiliyorlarki kendin dedin işte.
elektrik prizindenmi bağlanıcaklar bilgisayara. içerden adam tutmuşlar yada ne yaptılarsa artık. ama orada bir hack durumu yok.
ttnet konusuna gelince.
defalarca yazdım renenin mesajı. adam gayet güzel açıklamış olayın hack olamayacağını.
http://www.tahribat.com/Forum-Internet-Kesintisini-Redhack-Ustlendi-157316/1/#1845179
"efendim biz telekoma saldıracaktık, onlar fişi çektiler tarzında saçma sapan bir söylem mantıkla kesinlikle bağdaşmaz...
Neymişde DNSlere saldıracaklarmış, ben problemi kendi evimde birebir yaşadım, PPP authenticate hatası aldım, ppp authenticate point-to-point protokolünün layer 2 de problemli olduğunu gösterir... layer 2 de bulunan bir problem modemim ve modeminin diğer ucunda bulunan adsl santrali ve buna bağlı mpls le ilgili bir problemi açık olarak gösteriyor ki, adam kalkmış bana dnse saldırdım diyor...
dnse dediğin şey layer 4 de udpden çalışan protokol, ben daha layer 2 de bağlantı sağlayamışım ping atamıyorum ne alakası var olayın dnsle serverla vs???""Koskoca telekomdan bahsediyoruz, her noktaya ner routera hükmedebilen bir sistemden bahsediyoruz, sen adamın networkunu kullanıp adamın routerlarınımı durduracaksın?
telekomda zaten eşşekdi, tüm yönetim vlanlarını 70 milyonla aynı ağa koymuştu, merkezdeki routerlara bruteforce mu yaptınız yoksa :|||""kaldıki türkiyedeki tüm interneti kapatmak en kolay iyi tahminle bile, 6 saatten fazla sürecektir..."