folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Referandumda Evet Çıkarsa Kafasına Sıkacak

Referandumda Evet Çıkarsa Kafasına Sıkacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Baktı Gördüki gundeme oturmanın baska yolu yok,referandum ıle ortaya bı laf attı ve yıne hedefıne ulastı...

eger kafana sıkmassan ben senın k.c.na so.k.m!

Allah büyüktür vesselam...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

acikistihbarat bunu yazdı:
    -----------------------------

Yazdığın karşıt yazılar için teşekkür ederim, fakat yazık olmuş beynine ve parmaklarına. konuya gelirsek şimdi kimseyle sidik yarıştıracak ne yaştayım nede zamanım buna yeter, zaten yazdıklarımı anlamanı beklemiyordum. yazdıklarım sana boş gelebilir oda senin kapasiten.

Oda tv yi oda tv yapan insanların hepsi çok samimi arkadaşlarım, dostlarım ve abilerimdir dikkatini çekerim. 

Bunların dışında zaten gerçek kaynak gösterilebilecek bir yer biliyorsan söylede orayıda araştırayım. Açıkçası yazdığın yazıyı okumadım bile nedenine gelecek olursak zihniyetin belli ben burda sana sabaha kadar onlarca sayfa yazabilirim ama sen hiçbirisine tepki vermezsin hepsi sana boş gelir. Medyadan duyduğun, beynini yıkayan o abilerinden duyduğun şeyler daha baskın ve gerçekçi gelir.  

Yok ben öle C/P haber yapmıyorum cart curt demişsin hangi yazımda var demişsinde afedersinde yukarıdaki resimleri makinandamı tutuyorsun cımbızla çektiğin Yalçın Küçüğün ufacık bir yazısını hafızandamı tuttun not mu aldın? yandaş olduğun belli bazı şeyler empoze edilmiş sana, dön bak profiline bir Allah aşkına. yazdığın postları birdaha bir gözden geçir yanlı yansız neymiş sonra onu araştır.

Oda tv mevzusuna gelirsek, yazımdaki hiçbir cümle oda tv ye ait değildir, yazar vardır oda tv ye vermiştir makalesini o makaleler gibi binlercesi var kategori kategori bende. Uzmanlık alanım araştırmadır benim, adamı yedi ceddine kadar araştırıp ona göre tez yazanlara makaleler hazırlarım ben.

Afedersin ama çok yazıp bir şey anlatamayan sensin ve hepte bel altı vurup sonra cevap bekleyende sensin. İşimin yoğunluğuna say önceki ve bu postumun kısalığını ve bilgi içermeyişini. Senin gibi yobaz, cahil insanlara değmez ama gene buradan tanıdıksın. Harcadığım emeğime ve vaktime teşekkür beklerdim hiç olmazsa ama gözün o kadar kararmış ki bunu bile düşünemedin işte bu yüzden bir daha bu konuya ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim. iyi geceler.

Neden Ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek

karahanx bunu yazdı:

eger o sıkarsa arkasından bende sıkıcam  :F .

bi sıkarsa ama hacı g.te gelirsin :D

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

faruk_sahin bunu yazdı:

karahanx bunu yazdı:

eger o sıkarsa arkasından bende sıkıcam  :F .

bi sıkarsa ama hacı g.te gelirsin :D

ne sıkıcam mk :D bi kaşar için değer mi hoca . hayat guzel dunya guzel herseyy guzel sen guzelllsıın guzellsıınn ... =)

Hayat Bizi 61 kenara...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

sıkmassa aq onun :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Şarkı değilmiydi o,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

JeremYC30 bunu yazdı:

acikistihbarat bunu yazdı:

Yazdığın karşıt yazılar için teşekkür ederim, fakat yazık olmuş beynine ve parmaklarına. konuya gelirsek şimdi kimseyle sidik yarıştıracak ne yaştayım nede zamanım buna yeter, zaten yazdıklarımı anlamanı beklemiyordum. yazdıklarım sana boş gelebilir oda senin kapasiten.

Oda tv yi oda tv yapan insanların hepsi çok samimi arkadaşlarım, dostlarım ve abilerimdir dikkatini çekerim. 

Bunların dışında zaten gerçek kaynak gösterilebilecek bir yer biliyorsan söylede orayıda araştırayım. Açıkçası yazdığın yazıyı okumadım bile nedenine gelecek olursak zihniyetin belli ben burda sana sabaha kadar onlarca sayfa yazabilirim ama sen hiçbirisine tepki vermezsin hepsi sana boş gelir. Medyadan duyduğun, beynini yıkayan o abilerinden duyduğun şeyler daha baskın ve gerçekçi gelir.  

Yok ben öle C/P haber yapmıyorum cart curt demişsin hangi yazımda var demişsinde afedersinde yukarıdaki resimleri makinandamı tutuyorsun cımbızla çektiğin Yalçın Küçüğün ufacık bir yazısını hafızandamı tuttun not mu aldın? yandaş olduğun belli bazı şeyler empoze edilmiş sana, dön bak profiline bir Allah aşkına. yazdığın postları birdaha bir gözden geçir yanlı yansız neymiş sonra onu araştır.

Oda tv mevzusuna gelirsek, yazımdaki hiçbir cümle oda tv ye ait değildir, yazar vardır oda tv ye vermiştir makalesini o makaleler gibi binlercesi var kategori kategori bende. Uzmanlık alanım araştırmadır benim, adamı yedi ceddine kadar araştırıp ona göre tez yazanlara makaleler hazırlarım ben.

Afedersin ama çok yazıp bir şey anlatamayan sensin ve hepte bel altı vurup sonra cevap bekleyende sensin. İşimin yoğunluğuna say önceki ve bu postumun kısalığını ve bilgi içermeyişini. Senin gibi yobaz, cahil insanlara değmez ama gene buradan tanıdıksın. Harcadığım emeğime ve vaktime teşekkür beklerdim hiç olmazsa ama gözün o kadar kararmış ki bunu bile düşünemedin işte bu yüzden bir daha bu konuya ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim. iyi geceler.

iltifatların için teşekkür ederim.iltifatların olmasa şu yazdıklarımın hiçbir değeri yok emin ol.sadece iltifatların için yazıyorum :)

ayrıca hocam senin kadar kibirli olsam çoktan intihar etmiştim.bu ne kibir bu ne narsizm :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Bu ablada , görünüşüyle haykırdığı maddeciliğiyle , belli ki hiç aklına dahi getirmediği ölüme , bu kadar kolay koşacak cesaret yok.

JeremYC30 bunu yazdı:

Sağlam Çok detaylı post atıcam bekle geliyorum diye yüksek beklenti oluşturmanıza rağmen  tam bi fiyasko oldu yazdıklarınız.  Hem hırs yapıp mesaj yazacaksın sonra karşılığını zaten değmez diye okumayacaksın. Bide utanmadan hakaret edeceksin. Bu yaptıklarınız adamı şüphesiz şekilde haklı çıkardı. Her fırsatta sen yobazsın beynin yıkanmış anlamazsın diye yırtınıpda, çok değerli sıkışık vaktinizin arasında neden mesaj yazıyorsunuz ? Hayatımda bak ben çok okudum bilen insanım diye kendi kendini gaza getirip haklı olduğunu iddia eden kimse hiç görmemiştim. Bunlar hep hayat tecrübesi oluyor benim için. Ortaya sürekli Atatürk düşmanlığıyla ilgili yem atıyorsunuz belli ki amaç konuyu farklı noktalara çekmek. Ama artık çok gerilerde kaldı o tür oyunlar, Allah a şükür hainide de vatanseveride görüyor millet. Atamızın adını bu hainlerle aynı cümlede kullanmanız dahi çok ciddi bir saygısızlık olmuş. Laik demokratik cumhuriyetimiz bu zihniyetin varlığından ve devletimiz içerisindeki kilit noktalarda bulunan kadrolarından bir an önce kurtulmalı. Aydınlık güzel yarınlara inş.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

sıksında kurtulak a.qdumun malı

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

Yazmayacağım dedim fakat, şahsıma yönelen bir konuda şahsiyetimi korumak en doğal hakkımdır diye düşünüyorum. 

Birincisi açıkistihbarat arkadaşıma; bana yönelttiğin hakaretten sonra ( pkk propogandacısısın ) kalkıp aleni şekilde sana küfür etmediğime şükret. Teşekkür istememin sebebinin altında yatan sebeplerden bir tanesi buydu diğeri ise dediğim gibi düşüncelerinin sabit ve tek taraflı olduğunu bildiğim halde ve bunu sana söylediğim halde hiçbir şeyin değişmeyeceğini bilerek, hatta konunun araştırma ve düşünce özgürlüğü bakımından sapacağını bildiğim halde sana cevap yazdım. Evet kibirliyimdir sanada tavsiye ederim biraz kibir iyidir. Yalnız her zaman kendimi karşımdakinin yerine koymuşumdur karşımdaki insana göre hareket etmişimdir özeleştirilerim çok serttir.

Sen daha hayatında Narsist görmemişsin? Gene nereden duyduysan artık hiç girmeyeceğim o konuya.

Matchup arkadaşıma gelirsek eğer;

Evet detaya girememiş olabilirim; yalnız yazdıklarımı bire bir alıntılarsan sevinirim abartmayarak!!! Söylediklerimi sokak ağzı ile alıntı yapacaksanız başlamadan bitirelim yazışmayı.

Detaya inememiş olmamın sebebi; kızmış olmam, ve akşamımı berbat etmemekti. Girişimi bile düzgün yapmadım olay akışını rastgele ve basitçe yapıp kişisel eleştiriye girdim, farkındaysan olayları bağlayamadım bile fakat bu bile birçok insana yeter diye düşünüyorum. Gerçekten işimin arasına giren bir konuydu ve yeteri kadar negatif enerji aldım ve yetiştirmem gereken işi sabaha erteledim. Hırs dediğin başka bir şeydir tanımını iyi yapmak gerekir. Hakaret etme dediğinde ise ben sana pkk destekçisi pkk propagandacısı dersem sence böyle saçma bir lafa çok sağol hoşuma gitti biraz daha hakaret etmi dersin? elbetteki karşı olarak hakaret edeceğim, afedersin ama belli olmasın dikkat etmesin kimse diye kelimelerin arasına sakladığım cümlelerimi hakaret olarak algılıyorsan helal olsun sana, küfür de sayabilirsin. Ve en sevmediğim şeydir kendi kendine laf anlayıp kendi kendine yorum yapmak,

Çok okudum diye bir tek cümle çıkmadı ağzımdan, konu hakkında fazla araştırmam oldu dediğim doğrudur yaklaşık olarak orta düzey bir insanın okuduğundan çok daha fazla bu beni ne kibirli nede çok bilmiş yapmaz. Benim söylediğim şey sadece karalama yaparken karalayacağın insanın en az bir tane kitabını okumalısın sağdan soldan bilgiler ile kendi beynini yıkamamalısın olmuştu. hiçbir zaman google kaynak olarak gösterilemez bu kabul edilemez bir şeydir.

Hain dediğin adam öyle fedakarlıklar yapmıştır ki, öyle insanları deşifre etmiştir ki, aydın doğan bile bu adama düşmandır. sizin onu düşman olarak görmenizi yadırgamıyorum bu yüzden.   

Konu saptırma demişsin, zaten bu kadar olur herhangi bir bilgi katmamış sadece kişisel eleştiriye döndürmüşsün konuyu burada beni değil Yalçın Küçüğü tartışıyoruz hoş konuda ne tartışılacak konuya.

Gene demişsinizki devletimizin içinde kilit noktalarda bulunan kadrolaşmalardan bir an önce kurtulalım :) recep beyin demokrasi anlayışı gibi olmuş, evet KPSS de kul hakkı yiyin gidin sonra orada kadrolaşın siz en iyisi. Aydınlık gelecek ama size değil.  

Matchup arkadaşım yazdıklarımı belli bir kısım gibi sende abartıp kendi kendine yorum yapıp yazmışsın, tartışacaksak adam akıllı alıntılarımızı abartmadan yaparak tartışalım lütfen ve kişisel eleştiriye gireceksek bu hiçbirimize düşmez. konudan sapmadan ve aşağılama hakaret olmadan tartışacaksak ben herzaman varım ama zihniyetçilik yapacaksak hiç girmeyelim bu tartışmaya postlarımızı okumadan yazalım.

Neden Ben?
Toplam Hit: 11185 Toplam Mesaj: 72