Reffscripthouse.Xyz Satışta
-
parayi getiren musterilerin mi yoksa site ici reklam gelirleri mi <3
-
6 bin tela gelire 150 tela çok iyi lan..
-
sitede reklam geliri yok aylık 15 tl geliri var reklamdan altı üstü o kadar o da eski gönderilerin link tl si turbobit reklamı şuan iptal durumda.
sadece müşteri odaklı kazancı var. artık siz kazancı nasıl bölerseniz o şekilde devam eder.
benim bunun haricinde başka sitelerimde var. onlarda scriptlerin içine shell gömüyoruz ordan data satıyoruz veya direk rakiplerine gidip para alarak elimizdeki shelli siteyi hackliyoruz
kazanç lar böyle böyle gider. zaten piyasaya bakarsanız kafascript scriptciyiz vb sitelerini motor eden bi siteydi reffscripthouse.
kazanç 6 bin tl ise sen neden satıyorsun sorusunun cevabını almak isteyen müridler skype a gelip günlük haftalık ve aylık olarak alınan ödemeleri gösterebilirim.
buraya aldığın ödemeleri at diyemezsiniz veya müşterilerini at felan alıcı olan kişi gelir skype dan gösteririm.
-
Yani sen diyorsun ki altın yumurtlayan tavuğum var ve onu tek yumurta fiyatına satıyorum. Ne kadar iyi insanlar var.
-
e2 bunu yazdı
Yani sen diyorsun ki altın yumurtlayan tavuğum var ve onu tek yumurta fiyatına satıyorum. Ne kadar iyi insanlar var.
İş bilmeyen adama göre değil, programlamayla uğraşacak, vakit ayırıp kovalayacaksın. Öyle alayım hiçbir şey yapmadan kazandırsın dalgası değil.
Script crackleyip shell gömeceksin, network kuracaksın falan. Sıfırdan başlamakla bunu almak arasında bir fark yok. Her türlü baştan inşaa ediyorsun çünkü. Ha diyorsan ki ben sitenin trafiğinden yararlanıp benzer dalda yayın yapan kendi sitemi yükselteceğim, alır çöp makalelerle doldurursun. Ölmek üzereyken de kendine redirect çekersin.
-
e2 bunu yazdı
hocam ordan bakınca öpüyorum gibi görünüyor bunun farkındayım ama işi bilmeyen insanların böyle yorumlar yapmasını normal karşılıyorum sitenin bundan önceki satış fiyatım 10 bin tl idi.
şuan bi gereksinimim yok artık bu siteye ilgi duymuyorum önceki yorumumda belirttiğim gibi film sitesi adult sitesi ve haber sitem var onlara yönelmek istiyorum artık bunun parasal olarak değeri
inanın zerre kadar önemli değil bundan önceki projelerimi 1 tl ye satmışlığım var görüntü amaçlı açılan 1 tl lik tazminat davaları gibi :D yani herkez sizin gibi değil işi bilin ondan sonra yorumlayın :D
-
güncell
-
data satış anahtar kelimelerinde taşıma işlemi yapıldı konuya eklendi.