folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Regedit & Gorevi Sonlandırıcı Calışmıyor Yardım Lütfen

Regedit & Gorevi Sonlandırıcı Calışmıyor Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

s.a Arkadaşlar bugun nod32 kurdum eset 4 ama kurduktan sonra regedit e ulaşamıyorum ctrl +alt+ del tusuna bastıgım zaman Gorev yoneticisi izin vermedi gibi uyarı geliyor .. sizdede boylemi

(not : googleden baktım nasıl duzelicegine ama maalesef olumlu sonuc alamadım tesekurler )

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    Hatayı tam olarak yazarmısın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

DE5TROY3R bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hatayı tam olarak yazarmısın

başlat  çalıştırdın regedit e ulaşamıyorum

ctrl +alt+del kullanamıyorum 

bunlar Nod32 eset smart 4 kurduktan sonra oldu .

bide nod32 yi kaldıramıyorum suan rehin kaldım kısaca

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    konuyu bı arattır ben daha once acmıstım baslık orda gereklı bılgıyı bulabılırsın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

asa42 bunu yazdı:
    konuyu bı arattır ben daha once acmıstım baslık orda gereklı bılgıyı bulabılırsın.

uyguladınmı baslık açmıssın ama işe yarayıp yaramadıgını yazmamıssın.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    google'da arayıp nasıl bulamadın. Yüzlerce sitede yazıyor olması gerek. Çıkan hata mesajını aynen google'a yaz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:
    google'da arayıp nasıl bulamadın. Yüzlerce sitede yazıyor olması gerek. Çıkan hata mesajını aynen google'a yaz.

googlede buldum dostum denedim ama işe yaramadı spy ware Doctor kullandım combofix kullandım silemedi bidaha format attım ilk işim antivirus kurmak oldu. antiyi kurduktan sonra driverleri kurayım derken USB bellek i taktım  bide ne goreyim antivirus ciyaklıyor.. buda bana ders oldu bidaha format atarken usb bellek üzerinden Driverleri kurmayacagım Tesekurler Arkadaşlar yardımlarınız icin..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=88293

DOM..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Yaptığın halde düzelmiyorsa önce virüsü silmen gerek. Sen düzeltiyorsun virüs yine eski haline getiriyor.

Formattan sonra usb bellek takarsan önce gizli dosyaları göster. Bilisayarım'a girip üstten klasörlere bas sonra soldan sürücüye tıkla. İçine girince virüsleri görüp silersin zaten. Bunun harcinde belleğe çift tıklarsan, sağ tıklayıp aç dersen virüsü bulaştırmış olursun. Autorun.inf dosyasını sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatman gerek. Oturumu kapatıp açman da yeterli olabilir belki.Her usb belleğe bu şekilde girersen autorun virüslerinden kurtulmuş olursun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:

Yaptığın halde düzelmiyorsa önce virüsü silmen gerek. Sen düzeltiyorsun virüs yine eski haline getiriyor.

Formattan sonra usb bellek takarsan önce gizli dosyaları göster. Bilisayarım'a girip üstten klasörlere bas sonra soldan sürücüye tıkla. İçine girince virüsleri görüp silersin zaten. Bunun harcinde belleğe çift tıklarsan, sağ tıklayıp aç dersen virüsü bulaştırmış olursun. Autorun.inf dosyasını sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatman gerek. Oturumu kapatıp açman da yeterli olabilir belki.Her usb belleğe bu şekilde girersen autorun virüslerinden kurtulmuş olursun.

DarkSkull bilgilendirmen icin tesekurler.. dersimi aldım ben

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    hocam oncelıkle gecmıs olsun :D ben o virüsten kurtulmak ıcın 8 kere format attım sonunda buldum :D hdd yı sok hocam guncel bir antivirüs olan makınaya bagla orda tarat ama kesınlıkle hdd yı acma yoksa o pc de gıder snra bıttımı bıtmedi snra hdd yı yerıne tak www.combofix.org adresınde combofıxın gucel versıyonunu ındır tarat o virüsün adı srcctt boyle bıseydı tarattıktan snra res atıcaktır pc snra hallolmus olur

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 14156 Toplam Mesaj: 12