Regedit İptal Olmuş!!!???
-
Ya regedit nasıl iptal olur?Pc doru dürüst çalışıyordu,bugün açtım M.A.B. ın email bomber prosunu yükledim(yanında trustin toobar flnda gelmiş sanırım) herşeyi temizledim ama regeditteki kayıtları silemedim.Şu anda regedit kapalı görünüyor.(sistem yöneticiniz açılmayı engelledi fln diyo[zaten admin oturumundayım şu an :D]) regediti nasıl açabilirim?Çok kıl bi olay yaa :( regediti açmam için regeditteki veriyi silmem lazım ama regeditin açılmasını sağlamam için regeditin açılması gerekiyo :D ne yapmalıyım?
-
işine yararmı bilmem ama sistemi geri yüklemeyi felan almayı denedinmi
-
gpedit.msc yaz çaliştira sonraordan kayıt defteri yöneticisinni aktif yap
-
Sistem geri yüklenmiyo,sadece3 dk geri alınıyo =) öbür yerdende aramaya uraşamam ya valla :) zaten bugün bilim & teknik dergisi aldım pardus için;format çekmem için bahanem olmuş oldu =P saolun yinede :)
-
Creator bunu yazdı:
-----------------------------
gpedit.msc yaz çaliştira sonraordan kayıt defteri yöneticisinni aktif yap
-----------------------------bunu denesydin formattan önce !?
-
senin...pc'inde.....virüs...var ozaman ...format..at..yada....kaliteli bir antivirüs kulan......valla bendede....oldu....bak...hele...senin....Ctrl+Alt+Delete....açılıyormu........bende bir program vardı...ondan....şüpelendim ve sildim....artık sorun yok...pc'de saolsun BY_DÆM0ND.....yardımçı oldu..... hack@king.com
-
bu... sitede... böle... ota boka.... nokta.... koyarak yazarsan.... büyük... ihtimal.... banlanırsın....
nokta.... koymaktandamı... üşenmisun.... :|... Arızamısın.... :|....
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------bu... sitede... böle... ota boka.... nokta.... koyarak yazarsan.... büyük... ihtimal.... banlanırsın....
nokta.... koymaktandamı... üşenmisun.... :|... Arızamısın.... :|....
-----------------------------
:D ... moda olur artık... :)regedit bozuksa başkasının regedit.exe dosyasını alıp atsan belki bir şeyler olur :)
-
merix hangi gezengenden geliyorsun ?!
-
http://www.dosyaupload.net/download.php?file=835707 al kendi ürünüm işte zaten 2 button war bi tanesi iptal edio diğeri aktif değerimi bil =O)
-
Saol hacı ya işe yaradı :D benimde böyle bi sorun vardı tşkler :p