Registry Yi Adam Etmek
-
arkadaşlar elimde 3 yıldır hiç formatlanmadan kullanılan yüzlerce program kurulup kaldırılmış bir makine var ve ben içinde muhasebe programı ve lisanslı programlar olduğu için temiz bir format atamıyorum, registry şişmiş vazyette sistem geri yükleme noktası ve yedek diski aldım, ancak elle düzeltilemeyecek kadar berbat bir duruma gelmiş, registry mechanic ile tarattım 4200 civarında problem var, nasıl çalıştığına ben de hayret ediyorum :) amerikalıların çalışıyorsa dokunma sözüne karşılık rusların sorunu düzeltmezsen g.tüne girer yaklaşımı aklımı kurcalıyor. hangi programı kullansam registry yi adam edebilirim ve sistemim daha temiz çalışır registry mechanic güvenilir bir programmı? elinizde serial falan varsa onu da isteyebilirim :D
-
Advanced SystemCare 5 bunu indir serial gönderecem
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------Advanced SystemCare 5 bunu indir serial gönderecem
-----------------------------free mi indireyim? 5.0 var 5.1 5.2 diye giden sürümler var :)
-
ücretsiz olarak wise registry cleaner işii görür fazlasıyla
http://www.wisecleaner.com/wiseregistrycleanerfree.html
-
DFF7A-8204E-69ADE-0D5AA
serialide ben verim
seriali girerken bilgisayarın veya programın internete çıkışı olmaması gerekiyor. firewallın falan varsa advancedın nete çııkışını engelle.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------DFF7A-8204E-69ADE-0D5AA
serialide ben verim
seriali girerken bilgisayarın veya programın internete çıkışı olmaması gerekiyor. firewallın falan varsa advancedın nete çııkışını engelle.
-----------------------------hoca seriali nereden girecez bulamadım :| buldum hoca pardon :) oldu sanırım.
-
Hocam kusura bakma işten dolayı veremedim..
Serial1: 9DAE1-3B535-57E55-63BAA
Serial2: DFF7A-8204E-69ADE-0D5AA
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kusura bakma işten dolayı veremedim..
Serial1: 9DAE1-3B535-57E55-63BAA
Serial2: DFF7A-8204E-69ADE-0D5AA
-----------------------------fcn nin verdikleri çalıştı.
-
advanced system care sistemin amına koyabiliyo abi dikkat et. onu kullanıp sistemi çöken arkadşaım var, sadece tarama yaptığı halde.
sakın yedekleme yapmadan elleme sonra amerikalıların haklı çıktığını görmeyesin :D
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------advanced system care sistemin amına koyabiliyo abi dikkat et. onu kullanıp sistemi çöken arkadşaım var, sadece tarama yaptığı halde.
sakın yedekleme yapmadan elleme sonra amerikalıların haklı çıktığını görmeyesin :D
-----------------------------hocam sistem geri yükleme noktası oluşturdum, elimde patlarsa geri yüklerim, yükleyemezsem küfür etme hakkımı kullanırım.
-
teamviewer atarsan yardımcı olurum.