Reklam Ajansına Bayan Grafiker
-
Yazmayacaktım ama...
Zihniyetten bahsetmişsin senin zihniyetin bozuk ki şunu yazmışsın:
nie bayan onu anlamıom harbi arada bi vermesimi gerekio acaba..?
şimdi senin anan bacın çalışmıyomu onlar nasıl iş buldu onlara kim neden iş verdi
nitelikleri o işi elde etmelerinde tek etkenmiydi sence? senin zihniyetinle bakarsak öyle olmaması başka etkenlerinde olması gerek.
cinsiyet ayrımı on numaraymış bence sadece seninle free mans i cinsiyet değilde ırsiyet olarak ayırsak yeter
bende sanat yönetmeniyim ve erkek ve kadın işinde iyi çok grafiker gördüm ayrım işinde iyi olmasından kaynaklanmıyor ama sanırım sende bunu anlayamıyorsun grafik bilen bir tek kadın görmedim demişsin ama bence sen kadın görmemişsin ne derler: içkiyi yasaklayalım diyen şişenin dibini görme hevesindedirYazmayacaktım ama...
-
hoca ben bu iş için bakmıyorum genel söylüyorum mesela bir sekreter erkek olamaz yada danışman
ama diğer konularda ben iş veren olsam işi iyi yapanı alırım illa cinsiyet belirmem adam işini iyi yapıyorsa topda olsa makbuldür
konuyu böyle uzatmak içinde yazmadım neden bayan diye sordum daha iyimi çiziyor dedim? benim alanım değil sordum :D
kadın erkek eşittir Kadınlara verilen haklardan istiyoruz! :) hopa :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
hoca ben bu iş için bakmıyorum genel söylüyorum mesela bir sekreter erkek olamaz yada danışman
ama diğer konularda ben iş veren olsam işi iyi yapanı alırım illa cinsiyet belirmem adam işini iyi yapıyorsa topda olsa makbuldür
konuyu böyle uzatmak içinde yazmadım neden bayan diye sordum daha iyimi çiziyor dedim? benim alanım değil sordum :D
-----------------------------hocam bayanlar organiasyondur ajans işleridir grafik tasarımdır müşteri ile olan ilişkilerdir daha etkilidir. kısaca erkek biraz ağır gelir bu işler için. erkekler pek sabırlı değildir. bir çok sebep var. 7 yılı aşkındır sektörün tam içindeyim bu böyledir. tecrübedir bu bir nevi. Bayanlar grafik işinde iyidir. haa erkekte iyidir ama genelleme yapamazsın. tamam çok iyi grafiker bir erkek olabilir ama bu bir tanedir. en iyinin bir altı grafiker bir çok vardır ve bunların çoğu bayandır.
-
Yok yok kaynamayız bu sektörde çalışan hemen herkes Ajans Ruhun Gemisi ni çok iyi bilir
ben müridelere müridlerin çevresine iyilik olsun dedim ama halt etmişim bi daha mı? aman kalsın.
hayır o değil ben ceo yu aklı başında bilirdim asıl onun dengesizliğine bozuldum
-
Free_Mans bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hocam bayanlar organiasyondur ajans işleridir grafik tasarımdır müşteri ile olan ilişkilerdir daha etkilidir. kısaca erkek biraz ağır gelir bu işler için. erkekler pek sabırlı değildir. bir çok sebep var. 7 yılı aşkındır sektörün tam içindeyim bu böyledir. tecrübedir bu bir nevi. Bayanlar grafik işinde iyidir. haa erkekte iyidir ama genelleme yapamazsın. tamam çok iyi grafiker bir erkek olabilir ama bu bir tanedir. en iyinin bir altı grafiker bir çok vardır ve bunların çoğu bayandır.
-----------------------------anladım hoca
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Muqi bunu yazdı:
İlgisiz şeyler yazmazsak memnun olurum arkadaşlar.
-----------------------------hacı ben tecrübeli isşiz elemanım :) ben şunu anlamam önemli olan işini iyi yapan değilde niye cinsiyet ayrımı?
-----------------------------kadınlar grafik olayında daha iyidir hacı bilimsel :D
-
beyler ayıp etmişsiniz mürid gayet net acıklamıs bayan - erkek dengesi için işin bayan tercihli oldugunu.
ayrıca bu konuda bazen pozitif ayrımcılık yapmak gerekir die düşünüorum
-
mosquit0 bunu yazdı:
bayan eleman aranıyosa ben cok guzel bayarım :W
-----------------------------öhh be hoca naptın sen öyle yaa