Reklam Alabileceğimiz Siteler
-
Arkadaşlar sizlerin bildiği güzel tık başına iyi para veren güzel siteler hangileri acaba?
Reklamstore, sitemin içeriği için 0,03 veriyor. Hesabımda 0,03 tk var siftahı yaptım ama beğenmedim :S
Sizlerin paylaşmak istedikleri siteler hangileri acaba ?
-
Adsense ve adtech var.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Adsense ve adtech var.
-----------------------------Terbiyesiz adsense hala dönmedi bana
Ne zaman girmeye kalksam incelemede diyor
-
Benimki 4 ayda onaylanmıştı :)
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Benimki 4 ayda onaylanmıştı :)
-----------------------------Vallamı?
Nie ki
-
olm siteyi açar açmaz adsenseye gitmeyin. tabiki almaz. siteye şöle 3-5 hit gelsin ozaman nasılda kabul ediyolar.
benim bi siteyi onaylamadılar ama redde etmediler :D sonra bende vazgeçtim şimdi bi site daha var bunun günlük 1k tekil hiti var. bunla bşvurdum 4-5 günde onayladılar =)
-
hepsiburada dan al.tüm tıkları sayıyo yamuğu yok.herkesi kabul ediyorlar.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------olm siteyi açar açmaz adsenseye gitmeyin. tabiki almaz. siteye şöle 3-5 hit gelsin ozaman nasılda kabul ediyolar.
benim bi siteyi onaylamadılar ama redde etmediler :D sonra bende vazgeçtim şimdi bi site daha var bunun günlük 1k tekil hiti var. bunla bşvurdum 4-5 günde onayladılar =)
-----------------------------O zaman sizde sevabına girip çıkın siteye, iş yok güç yok maksat hit alsın, 3-5 kuruş geçsin elimize adsl nin parası çıksa yeter :D
Yoksa peder evin tlf da kapatacam diyor zar zor 2 ay müsade aldım :S
-
blogcu acıyom blogspot acıyom öylesine öpözgün 2-3 içerik yazıyom adsense basvuruyom 3 günde onaylıyo.
satıyım isterseniz :F
0,014 dôlar 'ım var :Ç -
Arkadasla bi site açtık içini full doldurduk bedava-sitem den açtık sadece adsense için... ama normal site gibi hit aldı günlük 20-30k hiti vardı... devam ettirdik daha da doldurduk... artık zamanı geldi dedik.. basvuralım adsenseye basvurduk... 1 hafta sonra gelen cevap şöyle;
Siteniz hala kurulma aşamasında... sitenizin kurulumunu tamamladıktan sonra yeniden basvurunuz teşekkür deriz..
Sitede fifa 07 bölümü açmıştık... orayada bu sayfanın yapımı hala devam etmektedir yazmıştım. onu bulmuş ipneler o yuzden 30k hitli siteyi kabul etmediler. :):)
-
bizim arkadaşın var www.reklamexpert.com 0,04 veriyor ama bazen artıyor