Reklam Dediğin Böyle Olur
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------fena bişey yapmışlar :d
edit : o değilde bu mallar neden türkiyede farklı yayın yapıyorki ..
-----------------------------fox'da aynı şey avrupada sağlam kanal fox burada göt gibi izlenmiyor bile :W
-----------------------------Adamına göre muamele ?
:)
-----------------------------öyle aga 7/24 yer gök aşk oynuyor kanalda :F
demek ki talep o yönde
-
O değilde o motorlu kız ile saatlerce motor sürmek vardır,
-
bizim tnt de mehmet ali erbil var :)
-
9 milyon kişi izlemiş ve yeni gördüm facetede herkes paylaşmış sosyal medyanın günümüzdeki gücünü gösteren mükemmel bir örnek olmuş ama adamlarda adam gibi reklam yapmış yani...
-
Adamlar emek veriyolar bizim gibi değillerki.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------O değilde o motorlu kız ile saatlerce motor sürmek vardır,
-----------------------------Senın Belana Gömüm Ben Robınson Bi sqtr Git yaw... her yerde saçma sapan yorum atıyon bu sana attığım 13.post. kapışakkk
-
O reklam Türkiyede olmaz. Düğmeye basan adam mal mal bakıyor ama bizde oradan geçenlerden biri tabanca tüfek çıkarıp basar seti. Polise destek veriyorum niyetiyle tarar atar ne oyuncu kalır ne de iç çamaşırıyla motor süren hatun.
Reklamda tv kanalı reklamı olmaktan çıkar tüfek tabanca reklamına döner. Hadi yiyorsa Trabzon uzun sokakta Farozda yap bu reklamı.
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------O reklam Türkiyede olmaz. Düğmeye basan adam mal mal bakıyor ama bizde oradan geçenlerden biri tabanca tüfek çıkarıp basar seti. Polise destek veriyorum niyetiyle tarar atar ne oyuncu kalır ne de iç çamaşırıyla motor süren hatun.
Reklamda tv kanalı reklamı olmaktan çıkar tüfek tabanca reklamına döner. Hadi yiyorsa Trabzon uzun sokakta Farozda yap bu reklamı.
-----------------------------o reklam filminin trabzonda çekildiğini düşünsenize
ne oyuncu kalır ne bişi :)
-
1 degil 2 degil 3 degil 4 hic degil
taaaaam 5 kavanoz bal deresi 100 TL
hemen arayanlara bir kutu polen de bizden hediyeeeeee...
-
Abü tehlikeli isler bence sokak ortasinda sahte de olsa tabanca ile birbirine ates etmek
cins bi herif olur orda, cikarir belinden iki el de kendi ates eder.