Reklam Konusunda Yardım Lazım
-
Dostlar, malum hali hazırda bir kitap projem vardı ve söz verdiğim gibi ayın 1'inden hemen sonra basmaya başladım ama henüz sitede bile mevzuya fransız olanlar var. Mecburen reklam olaylarına girişmek lazım. Ben sitede (www.depresifkalem.com ) duyuru hazırlıyacağım ama Facebook olsun diğer yollar da olsun reklam yapmam lazım. ancak bu konuda deneyimli arkadaşlarımın yardımı lazım. İlgilenirseniz sevinirim.
Saygılarımla
-
Eğer sitemin içeriği seni rahatsız etmezse ekleyeyim kardeş, modül içinde kitap resmi ve sitene köprü şeklinde
( Hemde en üstte : )
-
hannibalgan kardeş bi kaç tane gif tarzı şeyler yapmak lazım üye olduğun sitelere, Tahribata ve facebook a koymak için ayrıca yeni ve sağLam bir topic açmak lazım Hannibalganın yeni kitabı cıktı diye tabi kendi sitenede ekLe şöyle yanardönerli birşeyler sanırım efektif olacaktır.
-
hocam profesyonel reklam için mesaj attım, özellikle kitabının tanıtımı için.
-
http://depresifkalem.com/?page_id=64 sitede bu şekilde bişeyler yaptım. Yardımcı olacak olan arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer sitemin içeriği seni rahatsız etmezse ekleyeyim kardeş, modül içinde kitap resmi ve sitene köprü şeklinde
-----------------------------Siteni inceledim. Açıkcası hiçde sitenin içeriği beni rahatsız etmedi bir Türkçü olarak..
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Siteni inceledim. Açıkcası hiçde sitenin içeriği beni rahatsız etmedi bir Türkçü olarak..
-----------------------------Bana kitabının bir resmini gönderirmisin veya varsa resime köprü verirmisin ?
-
-----------------------------Bana kitabının bir resmini gönderirmisin veya varsa resime köprü verirmisin ?
http://depresifkalem.com/wp-content/uploads/2010/02/kapak11.jpg
----------------------------- -
arkadaşlar güzel bir banner yapabilecek arkadaş varsa daha sağlıklı olur (:
-
NovalgiN bunu yazdı:
arkadaşlar güzel bir banner yapabilecek arkadaş varsa daha sağlıklı olur (:
-----------------------------Banner ne oluyor kirvem?
-
Hacı ekledim, resme tıklayınca sitene köprü verdim, resim geçici bişey oldu, daha güzel bir gif felan olursa haberim olsun