folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Reklam Mesajları 1 Mayıs'ta Bitiyor

Reklam Mesajları 1 Mayıs'ta Bitiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Firmalar reklam içerikli mesajlarını 1 Mayıs’tan itibaren tüketicilere izinsiz gönderemeyecek. İzinsiz reklam mesajlarına ağır para cezaları uygulanacak.

Yeni yasa ile 1 Mayıs tarihinden itibaren firmalar kullanıcıların izni olmadan reklam içerikli SMS, e-posta ve telefon aramaları yapamayacağınız sizlere ay başında duyurmuştuk. Yeni yasa ile artık bu durum kesinleşti ve tüketicinin izni olmaksızın firmalar reklam mesajları gönderemeyecek.

Para Cezası Uygulanacak!

Firmalar, tüketicilerin izni olmadan reklam içerikli mesajlar gönderirse tüketicilerin şikayeti doğrultusunda 50 bin TL’ye varan cezai işlem uygulanacak.

Reklam Mesajları Nasıl İptal Edilecek?

Firmalar, tüketicilerine reklam içerikli mesajları isteyip istemediğine yönelik SMS gönderecek. Eğer tüketici reklam mesajları istemiyorsa bu mesajlara talebini belirtip ücretsiz bir şekilde reklamları engelleyebilecek.

Operatörler de Sorumlu!

Tüketici reklam mesajlarını engellediği halde bu tür içerikli mesajlar gelmeye devam ederse bakanlığa şikâyet edilecek ve bu durumdan operatörler de sorumlu tutulacak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

iki güne bir hotiç, gold bilgisayar, pizza pizza, dominos, tatlıses çiğköfte vs'den reklam mesajı gelip duruyordu.

son 3-5 gündür bunlarda mesaj atmışlar artık mesaj almak istemiyorsanız "iptal" yazıp bilmem kaça gönderin diye.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cok cok gec kalinmis bir karar. Aq lanet etsen bi millete basina anca bu gelir en kotu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

çok geç kalındı. işe yarayacağını da sanmıyorum, yine gelir reklam. bi' yöntemini bulurlar..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Banada gazete lerden mesaj geliyordu. Demekki firmalara uyarı önceden gitmiş. Güzel bir haber bence. Boş yere istemeden rahatsız edilmeriz artık. 

En güzel yanı, sexshop tarzı yerlerden gelen mesajları görmemek olsa gerek :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Mesaj başına 100 bin lira ceza kessinler. Hatta toplu numara dağıtanlara, satanlara da yaptırım gelsin. 

Nedir bu işkence. Kafalarına göre arıyorlar, mesaj atıyorlar. Hiçbir yere kayıtlı olmayan, 10 kişiden fazlasını aramadığım telefonuma bile saçma sapan mesajlar geliyor. Siz 2 kişiye mal satıcaksınız diye ben bu işkenceyi çekmek zorunda değilim.

Açıkları da paylaşın, itina ile BTK ile paylaşmak farzdır. Zaten ilk günlerde olan açıkları mutlaka düzeltirler. Tutuşanlar bugünlerde fazlasıyla mesaj atıp onaylayın ya da silmek için mesaj atın vs. diyorlar. Birisini de cevaplarsam namerdim. Bunlar hayır yazıp gönderirsin, bize cevap verdi evet dedi falan deyip geçiştirmeye kalkarlar, belli olmaz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

insan birinden mesaj bekliyor koşup gidiyorsun,    bakıyorsun ki reklam kötü oluyordu

bazende kimse aramıyor,    sessizlikte bir mesaj geliyor oda bir can şenliğiydi :)))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

benim anlamadığım 20 farklı yerden iptal için şuraya mesaj atın diyor

her mesaj 50 kuruş götürüyor.

durduk yere faturaya 10 tl yansıyacak. daha devamı da gelir 30-40 tl olur o.

göndermiyorum . 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

gitmeye devam edecek reklam masajları sadece azalacak merak etmeyin.

kontor yükleten fatura ödeyen herkezin telefonuna otomatik reklam mesajlarını açıp 1000 sms kazanın diye sms gidecek / gidiyor

millette nerde beleş oraya yerleş kabul edeceği için reklamlar gitmeye devam.

kullanıcı izni almak kolay + hat açarken + fatura öderken + kontor yüklerken + işlem yaptırırken. 

şimdi hediye 250 dakika kazanmak istermisiniz. vs vs en sonda reklam mesajları onayı diye yazar 

bitti gitti. 

+ olarak firmalar özem mesaj da atabilir atıyorum sms servisini posta güvercini ( turkcell ) den almaz kendi parasıyla elindeki sms list e mesaj gönderir operatör bunu engelleyemez dava da açsanız kazanamazsınız.

PanxeR tarafından 29/Nis/15 15:20 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

iptal yazıp bilmemkaça göndermek şerefsizce neticede ondan da para alınıyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 5017 Toplam Mesaj: 41