Reklam Tıklayıp Para Kazanma?
-
Arkadaşlar benim amacım o reklamlara tıklayıp para kazanılan sitelerden para kazanmak.. bu parayı paypala aktarabilmeliyim : bildiğiniz güvenli ve bu siteyi kullan dediğiniz site war mı? bir de benım paypalım yok.. internetten ücretsiz paypal açabiliyor muyum :S
-
Var ama ben hiçbirininde parayi ödediğini göremedım
umarım sen görürsün :))
-
superteklif kullanarak ben para aldım ancak para bırıkmesı ıcın cok uzun zaman gecmesı gerekıyor. benım su anda 700 tane uyem var ama buna ragmen ole kayda deger bir hızda para bırıkmıyor. bux.to da para veriyor diyorlar hatta auto clickerlar falan vardı forumda hatırladıqım kadarıyla birde onu dene.
-
süperteklif ve buxtodan para alman hayal :) aç bi site sağlam hit yap reklam sat ;)
-
EfsaneTurka bunu yazdı:
-----------------------------
süperteklif ve buxtodan para alman hayal :) aç bi site sağlam hit yap reklam sat ;)
-----------------------------aynen arkadaşım süpertekliften para almak hayal gibi o kadar reklam okudum üye yaptım ilerlemiyo bişi anlamadım :D:D
-
buxto da bi ara ne para kasmıştık yaw
paypal vs.. hesabın olması lazım para yatması için
-
paypal ücretsiz olarak açabiliomuyum peki
-
evet açabiliyorsun ;)
www.paypal.com/tr ;)
buxto ya hiç bulaşma derim :) 2 yılda ödemeni zor alırsın
-
EfsaneTurka bunu yazdı:
-----------------------------evet açabiliyorsun ;)
www.paypal.com/tr ;)
-----------------------------alırsın alırsın merak etme ark.la kastık parayı almakla uğraşmadık o zmn knght mereakımız vardı koxp aldık paralı mesela onun gibi ama alırsın paranı
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------EfsaneTurka bunu yazdı:
-----------------------------evet açabiliyorsun ;)
www.paypal.com/tr ;)
-----------------------------alırsın alırsın merak etme ark.la kastık parayı almakla uğraşmadık o zmn knght mereakımız vardı koxp aldık paralı mesela onun gibi ama alırsın paranı
-----------------------------direk paypala atılmıyor mu biriken para :S
-
alertpaya atıyor ;)
hoca derim sna hiç bulaşma ;) alamazsın eskiden 1 haftada geliodu şimdi yıllar :D