Reklama Tıklamadan Linki Göremezsiniz
-
arkadaşlar SMF bi forumda bu olayı yapmak istiyorum. yani reklama tıklamadan link görünmeyecek. nasıl yapabilirim ?
-
bide utanmadan söylüyomusun böyle bişey yapıcağını???
-
bari çözümüde söylim : reklam urllerini bi php dosyasının üzerinden gönder mesela a.php?url=kdsjafsjdjf
dosyana her gelen istek icinde cookie ye bi id yazdır rastgelebişey işte sonra smf deki url leri saptayan fonksiyonu bulup cookielere baktır cookie varsa tıklamıştır yoksa tıklamamış...
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Sen söylüyon utanmadan karıya gidicem kudurdum diye :D Adam reklamdanmı utanacak hocaaa :D
-
hahahaha
-
sana üye kaybettirmekten başka bi işe yaramaz daha kolay ulaşılabilir olması siteyi çekici kılar bana göre
-
EpheSuS bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------Sen söylüyon utanmadan karıya gidicem kudurdum diye :D Adam reklamdanmı utanacak hocaaa :D
-----------------------------hoca benimkinin kimseye zararı yok kimseye zorla bişey yapmadım hatta bu uğurda bana verme potansiyeli yüksek kızları ilerde pişman olurlar diye ..kmedim bile gidip parasıyla yapcam...
ama söyle düşün bi prog lazım googleda arattın bi site cıktı link icin üyelik istiyo üye oldun reklama tıkla diyo tıkladın link kırık gelde saydırma fatihaları ....
-
lalada bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
hoca benimkinin kimseye zararı yok kimseye zorla bişey yapmadım hatta bu uğurda bana verme potansiyeli yüksek kızları ilerde pişman olurlar diye ..kmedim bile gidip parasıyla yapcam...
ama söyle düşün bi prog lazım googleda arattın bi site cıktı link icin üyelik istiyo üye oldun reklama tıkla diyo tıkladın link kırık gelde saydırma fatihaları ....
-----------------------------Aynen.......
-
arkadaşlar amacım ''bilmek'' ve denemek, diger türlü olsa r10 falan filan dolanırdım akçeli forumlarda. google bile sormadan buraya açtım belki murid dayanışmasıyla üçbeş bişey kaparız , kod örnegi falanda..
php bilgim yok, javascriptle falan halledebilirmiyiz? örnek kod vs. olsa süper olurdu..
-
tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=75341
editcan: konuyu yanlıs okuyarak girdim linkleri üyelere gösterme sandım :|
üye olmadan link yok 'un mantığı burda