Reklamdaki Müziği Arıyorum
-
Arkadaşlar bu aralar internette çokça karşılaştığım bir reklam var sanırsam bir arkadaşlık sitesi reklamı önce bir müzik çalıyor sonra da "Merhaba ben Olga" diye konuşmaya başlıyor birisi. Duyanlar bilenler mutlaka vardır. Kadın konuşmaya başlamadan önce çalan şarkıyı bilen yazarsa çok sevincem deminden beri arıyom bulamadım
-
geçen o şarkı benimde dikkatimi çekti:)
bi an ne acaba bu şarkının adı dedim ama fazla önemsemedim eğer duyan bilen varsa şarkının adını söylerse iyi olur:)
-
nerede caliyor onun linkini atarsaniz kolay olur, hic duymadim hangi sitede var ?
-
örnek olarak burda çalıyor mesela
Edit: burda önceden link vardı şarkı bulununca linki kaldırdım adamların reklamlarını yapmayalım bize ne :D
-
evet bende çok sevdim lakin az bi arastırma sonucu bulamadım bulursanız çok makbule gecer :)
-
Edit: burda önceden link vardı şarkı bulununca linki kaldırdım adamların reklamlarını yapmayalım bize ne :D
Olga'yı da buldum ama halen şarkının ne olduğunu bulamadım
-
sirf bu sarki icin polonyalilari cagirdim, nasil yazildigini soylesinler diye, aksam yazarim
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
sirf bu sarki icin polonyalilari cagirdim, nasil yazildigini soylesinler diye, aksam yazarim
-----------------------------Sağolasın hocam inş bi sonuç çıkar, aşırı derecede taktım çünkü şarkıya
-
evet bu aralar bende çok duyuyorum bu şarkıyı
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bi sonuç çıkmadı mı
-
malesef, hangi dil oldugunu bile anlamadilar