Reklamı Geç Js (Sokoban‘Dan İstek)
-
merhaba mürid kardeşlerim. Geçen gün sokoban kardeşimiz yazdığı linkleri açma scripti çoğumuzun işine yaradı. Bu seferde Şöyle bi js yapabilir mi yapabilirse çok sevinirim. Sitelerde 3-5 sayfa gezdikten sonra reklam sayfası geliyor ve reklamı geçi tıklamamız gerekiyor oralara otomatik tıklayan bi js yazabilir mi?
-
sen yakında kendi kendine internette gezecek bi js isteyecen hacı yakındır :P Beni yormasın kendi gezsin hesabıııı :P
Hacı çemkirme sakın latife yapıyorum :)
(Konu dışı...)
Senin site ne oldu hacım bu arada çökük çökük duruor öle
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------sen yakında kendi kendine internette gezecek bi jr isteyecen hacı yakındır :P Beni yormasın kendi gezsin hesabıııı :P
(Konu dışı...)
-----------------------------
:D öğle zevkli olmaz. Hocam ben gezerim o zahmet etmesin.
(Konu dışı...)
siteyi dün test amaçlı yeni sunucuda açtım ama malesef konfigürasyonu malesef yetmedi. Bakalım daha iyi bi sunucu arıyorum. -
sahin141 bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
sen yakında kendi kendine internette gezecek bi jr isteyecen hacı yakındır :P Beni yormasın kendi gezsin hesabıııı :P
(Konu dışı...)
:D öğle zevkli olmaz. Hocam ben gezerim o zahmet etmesin.
(Konu dışı...)
siteyi dün test amaçlı yeni sunucuda açtım ama malesef konfigürasyonu malesef yetmedi. Bakalım daha iyi bi sunucu arıyorum.
-----------------------------Hayırlısı olsun hocam.. Takipcindim beklemekteyim.. Saygılar.
Konuya dönecek olursak bilmiom nasıl yapılcaanı :P
-
ben hiç reklam görmüyorumki zaten
firefox+adblock plus forever
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------ben hiç reklam görmüyorumki zaten
firefox+adblock plus forever
reklam bende görmüyorum hepsi engelli fakat örnek verecek olursak.
www.sahadan.com buraya gircdiğinde ana sayfaya gitmek için reklama geçe tıklaman lazım. Ortada reklam gozükmüyor bende ama engelli çünkü
-
http://userscripts.org/scripts/show/95233 pm de attığın sitelerde test ettim çalıştı hacım. ama resimle reklamı geç yazan sitelerde sorun çıkartabilir. onunda zaten js ile çözümü zor :) ama en azından yazıyla olanları savuşturabilirsin.
-
sokoban bunu yazdı:
http://userscripts.org/scripts/show/95233 pm de attığın sitelerde test ettim çalıştı hacım. ama resimle reklamı geç yazan sitelerde sorun çıkartabilir. onunda zaten js ile çözümü zor :) ama en azından yazıyla olanları savuşturabilirsin.
-----------------------------hoca tbt anasayfasına gir bakalım scripti kullanınca otomatik olarak hangi konuya yönleniyor :)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------hoca tbt anasayfasına gir bakalım scripti kullanınca otomatik olarak hangi konuya yönleniyor :)
-----------------------------evet hocam onu farkettimde onu çözmenin yolu yok anca exclude etmek lazım scripti ama exclude da sağlıklı çözüm değil :) kullancağı yerde aktif hale getirebilir gm yi.
-
sokoban bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------evet hocam onu farkettimde onu çözmenin yolu yok anca exclude etmek lazım scripti ama exclude da sağlıklı çözüm değil :) kullancağı yerde aktif hale getirebilir gm yi.
-----------------------------tbt yi exclude ettim bende hacı nasılsa tbt de öle bişi olmaz tbt sayfalarında çalışmasına gerek yok :P
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------tbt yi exclude ettim bende hacı nasılsa tbt de öle bişi olmaz tbt sayfalarında çalışmasına gerek yok :P
-----------------------------o bug'ı çözmek için uğraştım ama bu meretlerin tek ortak noktası reklamı geç cümlesi :D insiyatife göre exclude etmekten başka çare yok şuanlık.bende başta anlamadım tbt'ye girer girmez konuya dalıyo dedim noluyor böyle :D