Reklamlardaki Gizli Mesajlar:)
-
yaa yok daha neler :D:D heleki şu camel tamamen saçmalık olmuş aga kusura bakmada :D
-
adam seksomanyak olunca gördügü her simgeye sexi gayet net sokabilir :D
-
up....
-
bence bunları bulan adam asosyalin ve abazanın tekiymiş nereye baksa sex i görüomuş ondan böle olmuş:D
-
Google 2008'de 25. yıldönümünü kutladı.
Oha lan amma sallamışlar :D
-
baron_27 bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
bizim milleti sex'e bu tür bilmecelerle yönlendirmelerine gerenk yok. zaten milletçe çok meraklıyız :D
-----------------------------bu sex yazısı gizli ötüklerden birsini temsil ediyordu adını hatırlayamadım şu anda. kutsal birleşmeyi sembolize ediyor
da vinci şifresini okuyanlar daha iyi bilir. kutsal kase olayları falan
onurlncn bunu yazdı:
bunları yapanlar sikine düşkünmüş :D:D:D
-----------------------------tahta bunu yazdı:
Tmm sex yazıyor da bu nedemek oluyor bizi sex e teşvik mi ediyor eğer öyleyse gerek yok biz zaten sex e eğimliyiz birinin bunu bilinç altımıza SOKMASI gerekmezki biz zaten SOKUYORUZ :):):)
-----------------------------Yok olay o değil aslında. Sex ve bunun gibi yazılar, verilmek istenen mesajın içine yerleştirildiğinde bilinçaltı bunları öncelikli duyumlar olarak saklayabiliyor ve sıra kullanıma geldiğinde bu öncelikli depolanan veriler, davranış ve hareketlerimize yön çizebiliyor... Anlamışsınızdır umarım...
-
way be anasını satim kim bilir öğreneceğimis neler var daha :W
-
güzelmiş ya :D
-
Yeah bunu yazdı:
ne sex miş arkadaş =))
-----------------------------Aynısını yazacaktım ilk yorumda karşıma çıktı:d
-

dikkatlice baktığınızda soldaki 4 merminin prezervatif takılmış birer penise benzediğini göreceksiniz..