Remix Yapma Programı
-
arkadaşlar bana bi müzik yapmak için bi program lazım çok ultra tefferruatlı bişey değil. sadece dım tıs eklesin bi iki de efekt filan eklesin yere varmıdır böyle bildiğiniz kullanışı basit ama işlevsel bi program
-
Fruity Loops 9 > FL Studio
-
sıfırdan her çeşit ücretsiz olupta profesyönel müzik yapan (ıptısından gitar sesine gitar sesinden piyano sesine...) çok kral programdır Fl Studio 9
-
Müridlerin dediği gibi fl studio ile hem teferruatlı hem de basit çalışmalar yapabilirsin. biraz geliştiğinde vst(sanal enstruman) eklersin, götürürsün. ben saksafon, fülüt,bateri ve yaylılar kullanıyorum. bazen de piano. jazz-rock tarzı yapıyorum tabi ben.
-
virtual dj diye bir program vardı bak istersen hocam.
-
basit birşey yapacaksan fl studio profeyonel bişiler yapacaksan steinberg cubase...
-
steinberg cubase... saglam bır pro.. tavsıyem bu bende ugrasıyodum bır zamanlar
-
remix yappmak istiyorsan vitual dj tam sana göre. fl studio, cubase gibi yazılımlar produksyon agırlıklıdır ve kullanımı oldukça zordur.
-
ben böle tam bi müzik üstünde değilde.arkaya fon koyup üstüne bir kaç parça c-p ile ses eklemeli, bunada dım tıs filan eklemeli bişey arıyodum.
şu programları bi deniyim. gece uzun :)
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------
sıfırdan her çeşit ücretsiz olupta profesyönel müzik yapan (ıptısından gitar sesine gitar sesinden piyano sesine...) çok kral programdır Fl Studio 9
-----------------------------Reasondan haberin yok heralde.
-
FOXXLY bunu yazdı:
ben böle tam bi müzik üstünde değilde.arkaya fon koyup üstüne bir kaç parça c-p ile ses eklemeli, bunada dım tıs filan eklemeli bişey arıyodum.
şu programları bi deniyim. gece uzun :)
ilk önce bpm , metronom bilgisi öğren metronom olmadan yapamassın o dediğini bpm lerin oturması gerek .