Renault Teyp

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

ayrıca dijital ses girişi için usb adaptörler satılıyor, kumandadan kontrol edip, istediğin şarkıyı mp3 olarak dinleyebiliyorsun.

ayrıca adam orjinalini çıkartıp satıyor, sahibinden de rahat bulursun çıkmasını.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    ehlikeyif bunu yazdı

ayrıca dijital ses girişi için usb adaptörler satılıyor, kumandadan kontrol edip, istediğin şarkıyı mp3 olarak dinleyebiliyorsun.

ayrıca adam orjinalini çıkartıp satıyor, sahibinden de rahat bulursun çıkmasını.

Nasıl birşey o? 

ZalımMadam.10.07.24
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Ağabey ne olursa olsun sakın 1.4k verme onlara, Çok üzülürüm. Hatta ülkece ağlarız sana. Bu kapitalist sisteme boyun eğmeyeceğiz. Ama çin malıda kullanmayacağız. :))

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı

Ağabey ne olursa olsun sakın 1.4k verme onlara, Çok üzülürüm. Hatta ülkece ağlarız sana. Bu kapitalist sisteme boyun eğmeyeceğiz. Ama çin malıda kullanmayacağız. :))

Salı askere gidiyorum zaten :D 

ZalımMadam.10.07.24
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı

Salı askere gidiyorum zaten :D 

Ooo canın yerem senin, ALLAH kutlu görevler versin. En büyük asker bizim asker. :))

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı
    ehlikeyif bunu yazdı

Nasıl birşey o? 

http://tr.aliexpress.com/item/Yatour-Renault-VDO-Blaupunkt-quadlock-12pin-fakra-2009-YT-M06-Car-USB-MP3-SD-AUX-adapter/1845544499.html

bu tip ürünlerin tr de de satışı var genelde 100 tl civarı bulunabiliyor.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    ehlikeyif bunu yazdı
    nevorapat bunu yazdı
    ehlikeyif bunu yazdı

Nasıl birşey o? 

http://tr.aliexpress.com/item/Yatour-Renault-VDO-Blaupunkt-quadlock-12pin-fakra-2009-YT-M06-Car-USB-MP3-SD-AUX-adapter/1845544499.html

bu tip ürünlerin tr de de satışı var genelde 100 tl civarı bulunabiliyor.

Yok hocamya sevmedim bunu. Teşekür ederim yinede.

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Ostim de 100 ₺ ye bulursun, Ankara'da değilsen bulunduğun ilde çıkma parcacılara bak. O da olmazsa Ankara'dan bi müride rica et ayarlayan olur 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı

Ostim de 100 ₺ ye bulursun, Ankara'da değilsen bulunduğun ilde çıkma parcacılara bak. O da olmazsa Ankara'dan bi müride rica et ayarlayan olur 

Valla hocam askere gidiyorum, o sıra satılmazsa araba dediğini dikkate alıcam beyler bu arada fiyat 1.400 değil 2.400 müş ben yanlış anlamışım... Aradım bugunde  tekrardan sordum hopörlerler dahilmi diye hayır sadece radyo 2.400 dedi :D 

ZalımMadam.10.07.24
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam sana çıkma parça lazım. Orjinal zaten başka türlü bulamazsın. Pert olmuş arabadan söküp verecek adam sana. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 3374 Toplam Mesaj: 27
renault teyp