Renault Teyp
-
ayrıca dijital ses girişi için usb adaptörler satılıyor, kumandadan kontrol edip, istediğin şarkıyı mp3 olarak dinleyebiliyorsun.
ayrıca adam orjinalini çıkartıp satıyor, sahibinden de rahat bulursun çıkmasını.
-
ehlikeyif bunu yazdı
ayrıca dijital ses girişi için usb adaptörler satılıyor, kumandadan kontrol edip, istediğin şarkıyı mp3 olarak dinleyebiliyorsun.
ayrıca adam orjinalini çıkartıp satıyor, sahibinden de rahat bulursun çıkmasını.
Nasıl birşey o?
-
Ağabey ne olursa olsun sakın 1.4k verme onlara, Çok üzülürüm. Hatta ülkece ağlarız sana. Bu kapitalist sisteme boyun eğmeyeceğiz. Ama çin malıda kullanmayacağız. :))
-
adamhakli bunu yazdı
Ağabey ne olursa olsun sakın 1.4k verme onlara, Çok üzülürüm. Hatta ülkece ağlarız sana. Bu kapitalist sisteme boyun eğmeyeceğiz. Ama çin malıda kullanmayacağız. :))
Salı askere gidiyorum zaten :D
-
nevorapat bunu yazdıadamhakli bunu yazdı
Salı askere gidiyorum zaten :D
Ooo canın yerem senin, ALLAH kutlu görevler versin. En büyük asker bizim asker. :))
-
nevorapat bunu yazdıehlikeyif bunu yazdı
Nasıl birşey o?
bu tip ürünlerin tr de de satışı var genelde 100 tl civarı bulunabiliyor.
-
ehlikeyif bunu yazdınevorapat bunu yazdıehlikeyif bunu yazdı
Nasıl birşey o?
bu tip ürünlerin tr de de satışı var genelde 100 tl civarı bulunabiliyor.
Yok hocamya sevmedim bunu. Teşekür ederim yinede.
-
Ostim de 100 ₺ ye bulursun, Ankara'da değilsen bulunduğun ilde çıkma parcacılara bak. O da olmazsa Ankara'dan bi müride rica et ayarlayan olur
-
CiRKiN bunu yazdı
Ostim de 100 ₺ ye bulursun, Ankara'da değilsen bulunduğun ilde çıkma parcacılara bak. O da olmazsa Ankara'dan bi müride rica et ayarlayan olur
Valla hocam askere gidiyorum, o sıra satılmazsa araba dediğini dikkate alıcam beyler bu arada fiyat 1.400 değil 2.400 müş ben yanlış anlamışım... Aradım bugunde tekrardan sordum hopörlerler dahilmi diye hayır sadece radyo 2.400 dedi :D
-
Hocam sana çıkma parça lazım. Orjinal zaten başka türlü bulamazsın. Pert olmuş arabadan söküp verecek adam sana.