Rene - Antikky Arasinda Gecen Tarihi Msn Log"U
-
Aşağıdaki yazının noktasi dahil hepsi rene'ye aittir.Eski bir mevzu ama hatirlamakta yarar var,zira cok kisa bir msn logu ama,gun icerisinde surekli aklima gelir,hep antikky den gelen cevap sonrasinda rene hocanin nasil bir yuz ifadesine burundugunu merak etmisimdir :)
------------------------------------------------------------------------------
Bu log yaklaşık 3-4 sene önce, Tahribat.Com adminlerinden Antikky ile yaptığımız bir görüşme...
Hayatımda en güldüğüm ilk 10 net üzerindeki yazışmaları seçsem ilk 3 den birinde bu olur sanırım :)
Mutlaka okuyun...
----------------------------------------------------------------------------------
[00:03:06] (*)renegadealien(*): lem ipne
[00:03:14] (*)renegadealien(*): su donanimci.netteki dosyalarını temizle
[00:03:18] (*)renegadealien(*): bak fso atmiş ipne
[00:03:22] Antikky: recep uyuyo
[00:03:22] Antikky: ben babasıyım.
[00:03:25] (*)renegadealien(*): ok
[00:03:30] (*)renegadealien(*): :D
-
puhahaha. bazen banada oluo babam bilgisayar basindayken yaziolar ole
-
ahahahaha :D
recep yok ben babasıyım :D
rene abi ok demiş susmus :D -
:D:D:D:D:D
-
rene bi sey yazmamıs ki altı üstü ibne yazmıs ;) ben aynı cevabı almadan önce : Lahn benim evi kerhane mi sandın tuttugun kızı burda haLLediyon demistim :D
-
güzel bi log :) renenin sitesinden alıntı:))
-
renenin sitesi nea??
aynı olay beeemde basıma geldi hem anttky durumuna düşdüm hem rene :D komik yaf -
:) suc babanın kişisel bir ileti yazması lazımdı "recep uyyo ben babasıyım" gibi :)
-
sitedeki konun yorumlarında iskonunda yazısı var.'bu site heyklenecektir'diye amcam kaşınıyo hala uyuzmu ne olmuş...
-
:D ahahhaha bizim peder olsaydı söverdi :D
-
kız arkadasımla babamın log geldi aklımada yerlere yatmıstım
olay şöle geliişir bir bardak su içmek için mutfaga kadar gittim geldiigmde babam pc basında neydse dedim 5 dakka otursun kalkar birazdan
o sırada kız arkadasım msn acmıs ve
k- aşkım naber napion
babam - ???
k- aşkım ne o soru işareti napion diom özledim snei bi yalan uydurup bize gelsene
babam - tamam birola söliyim gelir...
Toplam Hit: 4306 Toplam Mesaj: 25