folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Rentakar Yapmak Konusu... (Danışma.)

Rentakar Yapmak Konusu... (Danışma.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı

Abi Türkçe kullanmıyorsun bari ingilizcesini doğru yazsaydın :(

Olan oldu be hocam geri dönüş yok... Ayrıca Kelime öyle bir kelimeki Türkçe yazılmadığı gibi, Türkçe yazmaya kalkıştığında da Türkçeden sayılmayan Bir Cümle oluyor...

Yoksa imla kurallarının ağzını yırtarımda bakma öyle sen bana.. :)

Yahu Arkadaşlar ben Rentakarlara veriyim dedim aracımı, ama Anasının gözü bunlar, 2 yıllığına kiraya verecekmişim ilk bir yıl Kasko bana aitmiş, Aylıkda 850 ila 1000 Lira arasında oynayan fiyatlar.. Bu ne yahu oh yani Yemeği ben veriyim bana kuru ekmek onlara Kasede Pilavla... O yüzden ben yapiyim dedim.

Beyefendiler Günlüğüne 100 ila 130 lira isterler, Ama sen Beyefendilere kiraya verirsen Senin için Günlüğü 30 liraya gelmeyen ücretler önerirler... Enayimiyim ben Verirmiyim böyle kiraya onlara...

Öğrenmek istediğim şeyler, bunlar değil arkadaşlar Bırakında Çakalıyla Çukalıyla ben ilgileniyim, Onlar benim Sorunum, Bana Problem teşkil etmezler.. Ben Evraklarımı sağlam yaptımmı Gerisi beni bağlamaz...  Aracımın neresini hırpalamışsa Kulağından tuttuğum gibi Sanayiye Sokarım herifi...

Şimdi Örnek bir Sözleşme nereden bulurum, Sözleşme metni lazım bana... Birde Olası bir Kaçakçılıkta, Yada Her hangi bir Adli Suçta Kullanıldığında yapmam gerekenler neler... Bu konularda Tecrübesi olanlar anlatırlarsa sevinirim...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

hayatının s*kilmesini istiyorsan o işe gir hacı tek arabayla. 

arayabı nasıl haşat ediyorlar görmek bile istemezsin..

Aracım çok güzel yahu... Haşat konusunda ben kendim servise götürüp baktırırım sanırım fazla etkilemez...

en son kiraladigim araba 2012 punto ydu :)

araba ile yapmadigim kalmadi el freni asilma yanlamaya calisma :)

kavsaklarda 1 2 3 yapma :)

kisaca motorun icine etmistim :)

Gerisini sen düsün hocam..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

Aracım çok güzel yahu... Haşat konusunda ben kendim servise götürüp baktırırım sanırım fazla etkilemez...

Rentakarcı Aracını teslim aldığında durumu anlamadımı peki. ?

Sende az değilmişsin he.. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

simdi haci olay boyle basladi ..

ben istanbuldan izmir e gidicektim bayramda. bunu rentecar a belirttim.. uzun yola cikicam ona gore arac verin falan dedim..

neyse, dış gorunum guzel bir punto verdiler..

tam istanbul dan cikiyordum engine oil ( motor yagi ) uyarisi yandi.

hemen cektim benzinciye yag degistiren ustaya bakmasini soyledim.

arabada motor yagi kalmamış .

ve bir cok eksigide vardi.

aradim rentacar i..

adamlarin soyledigi laf : biz aracimizi bakimdan cikarip size teslim ettik :)

yani kisaca ihaleyi birakicak adam ariyorlardi :)

bende yagini suyunu baktirdim degistirdim..

sonra arabanin ellerinden öptüm oyle teslim ettim :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

simdi haci olay boyle basladi ..

ben istanbuldan izmir e gidicektim bayramda. bunu rentecar a belirttim.. uzun yola cikicam ona gore arac verin falan dedim..

neyse, dış gorunum guzel bir punto verdiler..

tam istanbul dan cikiyordum engine oil ( motor yagi ) uyarisi yandi.

hemen cektim benzinciye yag degistiren ustaya bakmasini soyledim.

arabada motor yagi kalmamış .

ve bir cok eksigide vardi.

aradim rentacar i..

adamlarin soyledigi laf : biz aracimizi bakimdan cikarip size teslim ettik :)

yani kisaca ihaleyi birakicak adam ariyorlardi :)

bende yagini suyunu baktirdim degistirdim..

sonra arabanin ellerinden öptüm oyle teslim ettim :)

Haaa anladım, Onlar Piçlik etmişki Sende Karşılık vermişsin... Ellerin dert görmesin denir bu duruma Başka Söze ne hacet.... Terbiyesiz herifler onlar... İyi etmişin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Upluyorum Arkadaşlar Konu Güncel...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Hacı benim baba yapıyor izmir de ben de ara sıra yardıma gidiyorum yazları da full ona yardım ediyorum. Baba toplu araba alıp toplu araba satar 20 tane fluence alır mesela 3 yıl çalıştırıp satar topluca bunu gibi hyundai den yine cliolardan felan hep toplu araba alıp satar aradaki o 3 yıl ona kar kalır çünkü aracı sattığında aldığı fiyata satmış oluyor hemen hyemen. kasgosunu anlaşmalı olduğu bi şirkete yaptırıyor sürekli ve havalimanı müşterilerini öncelik olarak benimsiyor 25 yaş altına araba vermiyor ve araçların bakımlarını full yapıyor ki müşteri bendeyken de vardı bu dememesi için ve son bakımların belgelerini de müşterilere gösteriyor. 

Ama dertli iş 1 tane arabayla başlaman senin için sıkıntı olur. En iyisi senin yapabilecğein bi rent a car la anlaşman ve tüm sorumlulukların onlara ait olduğu bir sözleşmeyle komisyonlu adamlara aracını teslim etmek olur. Herhangi bir kaza durumunda ise değer kaybı iş günü kaybını hepsini almayı unutma ayrıca gps taktırırlar büyük ihtimal aracını izleyebilmen için de şifre istersin ne bileyim bi ton derdi var. ama para kazanırsın aylık 600 ila 1000 lira arasında güzel bir araçla.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Clickanddie bunu yazdı

Hacı benim baba yapıyor izmir de ben de ara sıra yardıma gidiyorum yazları da full ona yardım ediyorum. Baba toplu araba alıp toplu araba satar 20 tane fluence alır mesela 3 yıl çalıştırıp satar topluca bunu gibi hyundai den yine cliolardan felan hep toplu araba alıp satar aradaki o 3 yıl ona kar kalır çünkü aracı sattığında aldığı fiyata satmış oluyor hemen hyemen. kasgosunu anlaşmalı olduğu bi şirkete yaptırıyor sürekli ve havalimanı müşterilerini öncelik olarak benimsiyor 25 yaş altına araba vermiyor ve araçların bakımlarını full yapıyor ki müşteri bendeyken de vardı bu dememesi için ve son bakımların belgelerini de müşterilere gösteriyor. 

Ama dertli iş 1 tane arabayla başlaman senin için sıkıntı olur. En iyisi senin yapabilecğein bi rent a car la anlaşman ve tüm sorumlulukların onlara ait olduğu bir sözleşmeyle komisyonlu adamlara aracını teslim etmek olur. Herhangi bir kaza durumunda ise değer kaybı iş günü kaybını hepsini almayı unutma ayrıca gps taktırırlar büyük ihtimal aracını izleyebilmen için de şifre istersin ne bileyim bi ton derdi var. ama para kazanırsın aylık 600 ila 1000 lira arasında güzel bir araçla.

İşte Problemde Şurda başlıyor, Bizim buradaki Rentakarlar Kurt yahu.. Sorumluluk almıyorlar ama arabayı alıyorlar... Ayrıca Masraflarıda Bana yüklüyorlar iki yıldan aşşağıda sözleşme kabul etmiyo beyefendiler, ilk yıl kasko bana aitmiş... Ben Onlara gül gibi arabamı bir milyara aylık versem kiraya Rizikom yetmiyo sanki birde masraflarıda bana yüklüyorlar.. Haksızlık bu..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

kaskodan 5 günlüğüne rentekardan araba aldım. sözleşme yaptılar ve birde kredi kartı numarası istediler. verdik. neden dedim trafik cezaları vs. vs. dedi burdan geçiyoruz dedi. neyse 3. gün mesaj geldi kartımdan 400 tl ellemişler . bankayı aradım ödemeyi geri alın dedim .güç bela hallettik. sonrada kartı iptal ettirdim çalındı dedim. bu arada leş gibi arabıyı güzelce temizletmiştim . sıra geldi derse , ne kadar mobesa varsa önlerinden kırmızı ışıkta geçtim,  mobesaların önünden 140 la defalarca geçip hemen teslim ettim . kartımı ellemişsiniz diye fırçada geçtim. özür dilediler yanlışlık oldu filan diye.

sonra arandım durdum açmadım:))

Temel adalettir .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı

kaskodan 5 günlüğüne rentekardan araba aldım. sözleşme yaptılar ve birde kredi kartı numarası istediler. verdik. neden dedim trafik cezaları vs. vs. dedi burdan geçiyoruz dedi. neyse 3. gün mesaj geldi kartımdan 400 tl ellemişler . bankayı aradım ödemeyi geri alın dedim .güç bela hallettik. sonrada kartı iptal ettirdim çalındı dedim. bu arada leş gibi arabıyı güzelce temizletmiştim . sıra geldi derse , ne kadar mobesa varsa önlerinden kırmızı ışıkta geçtim,  mobesaların önünden 140 la defalarca geçip hemen teslim ettim . kartımı ellemişsiniz diye fırçada geçtim. özür dilediler yanlışlık oldu filan diye.

sonra arandım durdum açmadım:))

Valla efendi adama kimse kötü niyetle yanaşmaz, kanı bozuk değilse tabiki... Adamın dersini vermişsin gibime geliyor.. Peki Senet imzalatıyorlar onu ne ettin hocam... Tarih atmadan genelde imzalatırlar.?

Toplam Hit: 2483 Toplam Mesaj: 21