Reseller İçin Tavsiye Firma
-
EnableTurk bunu yazdıEnableTurk bunu yazdı
Adam milyon usd ciro yapıyor aylık kurtulmak istiyordur yüksek ihtimalle :)
Kimse de niye boş yapıyosun demiyo. Neyse;
Turhost iyi, resize etmen gerektiğinde de hızlıca hallediyorlar. Uzun süredir sıfır sorun.
son 6 aydır haftada bir erişim sorunu yaşıyorum bi siteye turhostta. farklı farklı müşterilerde.
ufak wp siteler bi de, eticaret vs de değil.
-
veridyen
-
10 yılı aşkın süredir netinternet kullanıyorum. Hiç mağdur olmadım çok severek devam ediyorum.
hosting, reseller, vps, vds ds sırasıyla kullandım hepsini şuan ds olara kullanıyorum tavsiye ederim.
-
insidae bunu yazdı
kanka alastyr al istiyorsan
https://www.alastyr.com/hosting/reseller-hosting
fiyat bir tık fazla ama sorun yaratmaz, destekte hızlı ortalama 10-15 dk içerisinde dönüş oluyor.
Fiyat ve kalite olarak en iyisi bu gibi görüntü tavsiyeler arasında. Eyvallah kardo. Bitmeye 1 ay kala taşıyacağız.
r10 kötü yorumları sürekli siliyor birde MegaTR ile alakalı. Çok can sıkıcı bir durum, sırf bu yüzden taşıyacağım yoksa 12 yıl olmuş toplasan 10 defa yazmışımdır desteğe.
-
Gel sana indirim kuponu vereyim. Bir sike benzeyen bir yerden al.
-
Contabo, ovh, hetzner deneyimi olanlar bilgilendirebilir mi?
-
ontedi bunu yazdı
hetznerdan 1 yıldır dedicated kullanıyorum.
hiç sorun çıkmadı. desteği de baya iyi
-
ontedi bunu yazdı
contabo, chemi kullanıyorum genelde. contabo ucuz, destek zayıf. ingiltere vds var benim orda. fena değiller. iş görür.
chemi sağlamdır. bir sorun yaşamadım iyiler baya. digitalocean projeler için upgrade olayı cok hızlı direkt yükseltiyorum özellikleri brişey olursa hemen geçiyor.
-
kadirozdemir bunu yazdıinsidae bunu yazdı
kanka alastyr al istiyorsan
https://www.alastyr.com/hosting/reseller-hosting
fiyat bir tık fazla ama sorun yaratmaz, destekte hızlı ortalama 10-15 dk içerisinde dönüş oluyor.
Fiyat ve kalite olarak en iyisi bu gibi görüntü tavsiyeler arasında. Eyvallah kardo. Bitmeye 1 ay kala taşıyacağız.
r10 kötü yorumları sürekli siliyor birde MegaTR ile alakalı. Çok can sıkıcı bir durum, sırf bu yüzden taşıyacağım yoksa 12 yıl olmuş toplasan 10 defa yazmışımdır desteğe.
eyw kardo iyiler sıkıntı olmaz. destekte hızlı. fatura kesiyorlar maille atarlar. cpanel ise bilgileri verirsen ücretsiz taşıma yapıyorlar bro cpanel/cpanel gibi olması gerek iki tarafında o kadar. hepsini taşırlar. hiç uğraşmazsın hızlıca geçer kafa rahat olur.
insidae tarafından 13/May/24 18:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Tavsiye dinlenir :)