Reset Problemi :S
-
termal macunu sürmedim çünkü yoktu büyük bi kayıp
-
snak o ne yawfff :DDDd kopaRdin ßeni yawf hueahueauheauh offff huaeuheuheauh :DDDD öldüm güLMekden yawf :D
-
bende düşündüm aynı olayı az önce bidaa resetledi ama vantilatörü koyucak yer yok mekan uygun deil :( termal macunu nasıl halledices biri bi fikir versin lütfen :(
-
termal macun git teknik servisi olan bi pc ciden iste bu arada işlemci fanını çakarınca termal macun sürün sürerkende dikkat edin bol keseden sürmeyin termal macun gerekli bişe yaw
bu arada o wantilatör işi sakat birader giden hava orda ısınıp kalır işlemcine ve diğer ısınan aletlere bay getirir aynı havanın sıcak ve aşırı nemli olması insanı nasıl bitiriyosa o da öledir işte bu arada ısıtmada yeni bi dewrim başlatıyorum bu ayın sonuna kadar projemi tamamlayıp resimli olarak sizlere anlatıcam ama şimdilik sır geerçekten kaliteli bi sistem oluşturacağıma inanıyorum
forumda SBFS sistemi diye bişe görürseniz işte projemi açıklıyom demektir.
-
Bunların yanında Power dada sorun olabilir onuda kontrol et...
-
shutdown virüsü bulaşmış olabilir sağlam antivirüs kurup bilgisayarı bi tarat istersen
-
pc termometresı 90 dan yukarı cıkıyormu???
-
power suply ını bı baqtır bende ıslemcımı gecen soktum termal macunu bende de gıttı tekrar surmem lazım ama ben de reset problemı yoq senın kesınlıkle power suply ının gucu yetresız kalıyor
Toplam Hit: 2391 Toplam Mesaj: 19