Resim Silme Hakkında Yardım
-

S.a Müridler yukarda gördüğünüz gibi bi resim var :) , orda bi adam var , o adamı resimden cıkarmak istiyom ama resime hiç bişi olmayacak şekilde böle bi program var adını unuttum bilen varsa koysun bi zahmet , pc'me format attım bi pok kalmadı , hafızamda fazla kuvvetli değil hiç bişi hatırlamıyom öle işte :) de hayde bekliyom -
aslında ben painte bundan daha zorunu silmiştim hiçte belli olmuyordu ama bayağı bi kastırmak lazım :D gerçi photoshop iyi bilen daha kolay halleder
-
Hocam öle şey mi olur yaw...
Adamı kestikten sonra arkadaki dokuyu nasıl tamamlıcak peki? :D
-
Hocam öle şey mi olur yaw...
Adamı kestikten sonra arkadaki dokuyu nasıl tamamlıcak peki? :D
---------------------------------------
dayı adamı kestiğin zaman otomatik bişi oluyor işte resim gayet güzel oluyor , bi saattir arıyom bulamıyom ismini bilsem halletcem dee -
phtshp ta yapılır ama çok zorlar ...
edit : öyle bir pro bulursan bizede yolla uğraşmayalım yaww..
-
Photoshop'da Clone Stamp la yapılıyor bunun gibi..
----------------alıntıdır --------------------------

Clone aracını seçin.

Çalışma yapacağınız alanın büyüklüğüne göre fırça seçin. Çalışma süresince fırça boyutunu değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.
Dokunun hangi geçirgenlikle taşınmasını istediğinizi opacity ayarından belirleyin. Aynen taşımak istediğiniz durumlarda ayarın 100% olması gerekir.
Tüm bunları hazırlayınca, kullanmak istediğiniz dokuyu belirlemek üzere, clone aracındandayken, alt tuşu basılı tutarak seçtiğiniz bölüme bir kez tıklayın. Sonra, farenizi dokunun taşınmasını istediğiniz bölüme götürün ve basılı tutarak orada dolaştırın.
İlk doku örneğini aldıktan sonra hangi yöne ve ne kadar uzaklığa gittiğiniz bellektedir. Parmağınızı kaldırdıktan sonra tekrar tıklayarak devam ettiğinizde aynı yön ve uzaklık geçerli olur. Bunu istemediğiniz durumlarda, tekrar tıklayarak yeni bir doku örneği almanız gerekir. Tüm bunlar Aligned seçeneği seçiliyse söz konusudur. Aligned seçeneğindeki işareti kaldırırsanız, ilk doku örneğini aldığınız yer, çalışma boyunca geçirliliğini korur...
----------------
ama senin resmin biraz zorlar gibi gizemli çünkü clone için alınması gereken referans güzel olmalı ama bi deniyim ben :| -
TxT kardeşim koyduğum resim deneme amacıyla koymusum , bnm baska bir resmim var onun üzerinde deniyecem , koydugum resimle ugrasmaa yanii , tekrar tenk yu :)
-
txt dediğin kadar kolay değil o muhabbet resme göre değişir
işine yarar mı pek uğraşmadım yemek yiyiyorum
-
wert dayı photoshoplamı yaptın acaba ? bu arada afiyet olsun , bende kendime çay demliyim :)
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------txt dediğin kadar kolay değil o muhabbet resme göre değişir
işine yarar mı pek uğraşmadım yemek yiyiyorum
-----------------------------
farkındayım hoca zaten geneldede standart fonlar yada kesin resimler üzerinde daha etkili öbür türlü b.k'u çıkabiliyo ..
bkz .

-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
wert dayı photoshoplamı yaptın acaba ? bu arada afiyet olsun , bende kendime çay demliyim :)
-----------------------------ewt psde yaptım