Resim Tasarım İçin Önerileriniz Narkozmrt
-
simdi bilader resm üstünde fikirlerim::
üstte ve altta siyahtan griye geçiş cok keskin az bi silikleşerek saçılma biçiminde hafif girintili cıkıntılı yap
sonracığıma bu yazının soluna attıın seyi kaldır yaznın tam arkasına dev bi çatlak at.cam kırığı gibi bi desen mesela ama sen duvar catlağı tarzı bişe at. seç işte ama olsun bi kırık vs.
daha sonra yazı dandik kacmıs az.onuda arka fona uyacak grimsi(biirazda su kırmızı bordo ekle istersen) bi renk kullan.yazıyıda eskitilmiş tarzda yaz..
bi dene bakalım nası oluo:)
-
ajdarı resme itele :F
bak bakalım cekiyomu cekmiyomu ilgiyi :)
-
oda güzel. aslında video formaatında yapmak var aklımda ama şu anda resim olarak güzel bişiler cıkarayım ortaya daha sonrada video formatında güzel bişiler yapacam...
-
İlk resim hakkında konuşuyorum.
amblem converse in amblemine çok benziyo bence bi yuvarlak daha koy
alttaki siyahlığı beyaz çizgilerin bitiminden birazcık daha uzun olsun
Yıldız formal ve disiplinsel ve grupsal bi mana taşıdığı için "Yirmidört Yapım"ı daha düz bi style la yaz
Amblemi sadece bir kere yazının yanında kullan o da aşağı köşede olsun ve start button kadar aşağıda boşluk kalsın
Tasarım sadece bi kısıma odaklı yapmışsın. alt beyaz efektleri çevirmeden yukarı koyarsan daha güzel olur. Sanki film karesinden çıkıyormuş gibi.
Siyah bölgeleri oranla uzunlukları eşit değil. 8 milimetrik çekimlere bi bak ona göre siyahlığı ayarla. Belirli bi siyahlıktan sonrası gözün odak noktasına fazla geliyor.Bana sorarsan style kullanma çünkü çoğu değişik style ın üzerinde fazla zaman harcanmadığı için harf aralıkları rahatsız ediyo ve güzel gözükmüyor. Güzel stylelarda zaten paralı.
Bi tasarım yaparken utanmıyıp göstermek istediklerini ve amacını güzel bi şekilde kafanda oluşturman lazım. İnsanların güzelliğe bakışaçısı tamamen farklı ve hitap ettiğin kitleye göre bi tasarım yapmalısın. ikinci üçüncü yaptıkların bana göre sokak kültürüne uyuyo çünkü arkadaki resimle diğer şeyler arasında çok büyük bi tezat var. 2. resimde tribale benziye o şey resimdeki en komplike şey olması lazım ama yukarıya yazı yazıp tasarımı boğmuşsun. 3. resimde düzeltmişsin.
Sana tavsiyem kendi stilini bulana kadar deneyip elemen ve kıyaslaman.
güzel çalışma kolay gelsin.
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------İlk resim hakkında konuşuyorum.
amblem converse in amblemine çok benziyo bence bi yuvarlak daha koy
alttaki siyahlığı beyaz çizgilerin bitiminden birazcık daha uzun olsun
Yıldız formal ve disiplinsel ve grupsal bi mana taşıdığı için "Yirmidört Yapım"ı daha düz bi style la yaz
Amblemi sadece bir kere yazının yanında kullan o da aşağı köşede olsun ve start button kadar aşağıda boşluk kalsın
Tasarım sadece bi kısıma odaklı yapmışsın. alt beyaz efektleri çevirmeden yukarı koyarsan daha güzel olur. Sanki film karesinden çıkıyormuş gibi.
Siyah bölgeleri oranla uzunlukları eşit değil. 8 milimetrik çekimlere bi bak ona göre siyahlığı ayarla. Belirli bi siyahlıktan sonrası gözün odak noktasına fazla geliyor.Bana sorarsan style kullanma çünkü çoğu değişik style ın üzerinde fazla zaman harcanmadığı için harf aralıkları rahatsız ediyo ve güzel gözükmüyor. Güzel stylelarda zaten paralı.
Bi tasarım yaparken utanmıyıp göstermek istediklerini ve amacını güzel bi şekilde kafanda oluşturman lazım. İnsanların güzelliğe bakışaçısı tamamen farklı ve hitap ettiğin kitleye göre bi tasarım yapmalısın. ikinci üçüncü yaptıkların bana göre sokak kültürüne uyuyo çünkü arkadaki resimle diğer şeyler arasında çok büyük bi tezat var. 2. resimde tribale benziye o şey resimdeki en komplike şey olması lazım ama yukarıya yazı yazıp tasarımı boğmuşsun. 3. resimde düzeltmişsin.
Sana tavsiyem kendi stilini bulana kadar deneyip elemen ve kıyaslaman.
güzel çalışma kolay gelsin.
-----------------------------
abi çok uzun yazmışın ama yarın okucam mutlaka :) tşk edeirm -
ofluhan bunu yazdı:
-----------------------------[url=http://][img=http://img187.imageshack.us/img187/8397/99535736lh2.png][/url]
[url=http://][img=http://img89.imageshack.us/img89/3200/13196406cn8.png][/url]
Slm Foruma 5 Dak.önce üye oldum ılk okudugum konuda bu 5 dak.bunları yaptım
begenırmısın bılmem ama logon ve çızgın elestırye acık olursa cok ıyı olur bırde kullanmıs oldugun yazı fontuı
bence elestırlere acık olmazı lazım
ben buraya ıkı tane calısma yaptım bagraundu be3genedım logon bıraz calıntı gıbı bana geldı yazı fontuda frklı olabılı bırseyler cagrıstıryor ama genede senbılırsın kardes ba yaptıklarımı
Adobe PhotoShop CS2
Adobe Illustrator CS2
Porgramlrıyla yaptım begenırsın upload eder kullanman ıcın yukerım ama unutma bu 5 dak lık bır calısma
-----------------------------kardeş güzel aramıza hoş geldin diyelim sana kim kefil oldu sana :)