folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Resimde Ki Deney Videosunu Arıyorum

Resimde Ki Deney Videosunu Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek
    syklops bunu yazdı
    habitrail bunu yazdı

burada su çalışmaz seviyeler eşitlenip kalacaktır fakat kola gibi gazlı içecekler acayip çalışır:D

bu video gibi mi :) http://www.youtube.com/watch?v=OS1KXMsE2qk&feature=plcp 

aynen temel lise bilgisi:D yalnız bira iyi fikirmişş;))

habitrail tarafından 17/Ara/12 00:27 tarihinde düzenlenmiştir

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Böyle sikimsonik işlerle uğraşmayın lütfen, devirdaim makinesi gibi şeyler hikayedir, kanmayınız.

http://youtu.be/287qd4uI7-E?t=45s

bakın bakalım burda, bu saniyede o sıvının öyle durma ihtimali var mı?

o kısımda pompa var..

Kola ve birada co2 gazı azalana kadar olması mümkün, ama kısa bir süre..

O kadar nefret ettim ki bu konulardan, mıknatıs & devirdaim lafını duyunca zaten birine yumruğu çakasım geliyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

Böyle sikimsonik işlerle uğraşmayın lütfen, devirdaim makinesi gibi şeyler hikayedir, kanmayınız.

o kısımda pompa var..

O kadar nefret ettim ki bu konulardan, mıknatıs & devirdaim lafını duyunca zaten birine yumruğu çakasım geliyor.

konuyu ben açtım, hafiften sözlerini üzerime alıyorum, bu tip şeyler ilham verici şeylerdir, özellikle benim aradığım video başka bir projem için bana ilham kaynağı... bu tür şeylerin imkansızlığını matematiksel hesaplarla açıklayabilirsen çok sevinirim, sayende birşeyler öğrenmiş olurum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    HuwelAsK bunu yazdı
    wert bunu yazdı

profesyonel görüşüme göre çalışmaz

Sürekli bir yer çekimi enerjisi var.Bunu sürekli bir harekete çevirmek çok da mantıksız görünmüyor.

Ayrıca çalışmaz dediğin çalışır.Alan ve basınç ilişkisiyle mümkün; ve profesyonel görüş destekli olur.

diğer videolardaki gibi kola bira felan katmadan 

sadece suyu kullanarak 

sistemin kağıt üzerinde çalışacağını göster

istediğin alan basınç ilişkisini kur 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    syklops bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

o kısımda pompa var..

konuyu ben açtım, hafiften sözlerini üzerime alıyorum, bu tip şeyler ilham verici şeylerdir, özellikle benim aradığım video başka bir projem için bana ilham kaynağı... bu tür şeylerin imkansızlığını matematiksel hesaplarla açıklayabilirsen çok sevinirim, sayende birşeyler öğrenmiş olurum.

Lafımı genele söyledim sana özgü birşey değil,

Bak dikkat edersen mekanizmaların hepsinin bir tarafı gizli videolarda, tamamen saydam şeyler değil..

Bu imkansızlıkların hepsini sana tek tek en ince ayrıntısına kadar matematiksel olarak hesaplarım, ama inan ki uğraşacak vaktim yok, sen denklemlerini oluştur buraya koy, nerde hata yapıyorsun gösteririm.

Herşeyi bir yana bırak, video'nun adına bak. "hypothetical" ne anlama geliyor çeviriver bi zahmet.

http://youtu.be/AaALPa7Dwdw?t=1m39s 

Önceki mesajımda sıvıda olan olayı anlattım, viskozitesi o kadar olan bir sıvının 45. saniyede o şekilde durması mümkün değil.

Diğer mekanizmalar zaten hikaye.

Gerçekten ilham almak istiyorsan, aç "Yunus Çengel Termodinamik" kitabını birinci sayfadan oku.. 6. üniteden sonra bunları tekrar konuşalım. Zaten okudum diyorsan, sana o kitabı okutan hocayı anmaktan başka birşey de elimden gelmez.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    En bilgisiz insan bile sürtünme diye bir şeyin farkındadır dimi. Bu tür makinelerin hiçbirisiniz sınırsız çalışması mümkün değil.Uzun süre çalışabilirler ama o da sadece kendilerini döndürür önüne bir dinamo falan bağlarsan yükten dolayı anında dururlar. Konuyu açan arkadaşa da şunu söyliyeyim, bu açıklama yaptığım bu içeriğe sahip 3. konu

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı
    syklops bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

o kısımda pompa var..

Lafımı genele söyledim sana özgü birşey değil,

Bak dikkat edersen mekanizmaların hepsinin bir tarafı gizli videolarda, tamamen saydam şeyler değil..

Bu imkansızlıkların hepsini sana tek tek en ince ayrıntısına kadar matematiksel olarak hesaplarım, ama inan ki uğraşacak vaktim yok, sen denklemlerini oluştur buraya koy, nerde hata yapıyorsun gösteririm.

Herşeyi bir yana bırak, video'nun adına bak. "hypothetical" ne anlama geliyor çeviriver bi zahmet.

http://youtu.be/AaALPa7Dwdw?t=1m39s 

Önceki mesajımda sıvıda olan olayı anlattım, viskozitesi o kadar olan bir sıvının 45. saniyede o şekilde durması mümkün değil.

Diğer mekanizmalar zaten hikaye.

Gerçekten ilham almak istiyorsan, aç "Yunus Çengel Termodinamik" kitabını birinci sayfadan oku.. 6. üniteden sonra bunları tekrar konuşalım. Zaten okudum diyorsan, sana o kitabı okutan hocayı anmaktan başka birşey de elimden gelmez.

Physics works and I'm still alive!

olay budur aga :D

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Bu deneyde yapılanın devamlılığı olasaydı

açık ayran satan yerler motorlu makina kullanırmıydı ?

aynı işi yapıyor oda. 

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 2232 Toplam Mesaj: 19