Resimdeki Gibi Triko Alınacak Varmı Bildiğiniz Yer Hocalar ?
-
arkadaşlar cok acilen fikirlerini almak zorundayım . resimdeki hırkaya hemen hemen benzer birşey arıyorum ne zara kaldı nede mango hıcbıryerde buna benzer birşey bulamadım cok zor durumdayım anlayacağınız. buna benzer gri tonlarda triko alcam web üzerinden bulduğunuz satış noktaları ve fiyat resim filan bilgilendırımısınız yada nerede bulabılıcegıme dair (cevahire gittim gez gez bitmiyo arkadaş oradada pek bulamadım ama genede söleyin.. )

@konu yanlış yerde. dikkat edelim. taşındı
-
hocam yalnıs anlama ama salı pazarları olur Bursada(ithalat fazlası) öyle yerlerde cok oluyor
-
hoca oradakileride bi kere alıyosun bi yıkıyosun ;
götüne girmicek şekilde çekiyo alırken iyi biş alırım 3-4 sene giyerim en azından onun için böle iyi birşey almayı planlıyorum ..
-
amaç ne ki :S
-
beyoğlu iş merkezi.
beyoğlu terkos pasajını bilmiyorum gitmedim erkek giyim varmı emin değilim orayada uğra
-
merter ve avcılara bak oralarda bulursun
-
elfkrc bunu yazdı:
-----------------------------
amaç ne ki :S
post olsun diye yzmaoku körmüsün acilen almam lazım acil diyorum le havle ya :d
biliyosan yardım et bilmiosan boş beleş şeyler yazma hoca ciddi ciddi bişi soruyoruz
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------elfkrc bunu yazdı:
-----------------------------amaç ne ki :S
post olsun diye yzmayaradan rabb'inin adıyla oku körmüsün acilen almam lazım acil diyorum le havle ya :d
biliyosan yardım et bilmiosan boş beleş şeyler yazma hoca ciddi ciddi bişi soruyoruz
-----------------------------tamam kardeş, sakin ol... bişi demedik
-
bende bunları kim giyiyorda üretiyorlar diyorum:| : )
-
zevk ve renkler tartisilmaz derler ama boyle zevkin icine sicayim :|
-
Clostridium bunu yazdı:
hoca oradakileride bi kere alıyosun bi yıkıyosun ;
götüne girmicek şekilde çekiyo alırken iyi biş alırım 3-4 sene giyerim en azından onun için böle iyi birşey almayı planlıyorum ..
-----------------------------karaborsa al demıyom hocam ihraç mı ithalat mı ne fazlası oluyor onlardan al diyorum.
senın dediğinde benım dedıgımın arasında büyük bi fark var.
ama yinede sen bilirsin sormuşssun yardımcı olalımm