Resimdeki Tır"In Markası ?
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
hadi yaa :| bende lojistik okuyorum da :D sizin dükkan nerde :| staj için sizede başvuruyim :D
-----------------------------heheh
hocam transportculugun okuludami var :D
ahahah
tööbe tööbe :D
valla cok komigime gitti :) bende lojistik isiyle ugrasiyorum.
-
Kenworth T2000.
Bende bunun hastasıyım. Sanırım concept.

Bunu da severim. Kendisi 18WOS Long Haul oyununda favorimdi...

-
Conquer bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
hadi yaa :| bende lojistik okuyorum da :D sizin dükkan nerde :| staj için sizede başvuruyim :D
-----------------------------heheh
hocam transportculugun okuludami var :D
ahahah
tööbe tööbe :D
valla cok komigime gitti :) bende lojistik isiyle ugrasiyorum.
-----------------------------olmazmı :) herşeyin bi okulu var :)
dumlupınar üni. . myo. geçen sene 251 ile girmiştim. 2 yıllık.
-
Buda iyiymiş MACK.
http://www.truckpaper.com/drilldown/modellist.aspx?Manu=KENWORTH&bcatid=27&GUID=D15C1AE24B674EC6AF7C9ADAB74D8DB9
burda da kenworth fiyatları var yarar belki işine hocam.
-

Hakikisi bu. Gerisi hikaye. XD
-
ValentinoRossi bunu yazdı:

Hakikisi bu. Gerisi hikaye. XD
Aynen yılların Fatih'i borumu :D -
Gamyoncu mu olacaksın?
-
http://www.live365.com/cgi-bin/mini.cgi?stream=42369&genre=&site=live365&tm=433
Bunlar kuzey amerika kamyonları daha doğrusu çekici TIR ları.dünya da yaygın olarak kuzey amerika ve avustralya dan başka avrupa ya da asya pazarına hitap etmezler.Meksika dan aldığı dondurulmuş muzu 8000 mil katedederek Kanada ya götürürler.Uzun düz bitmeyecek gibi kıvrımsız amerika yolları için ideal araçlardır.benim bildiğim Mack,Kenworth,Peterbelt,Frieghtliner,Volvo,ve ismini bilmediğim Alman Mercedes-Benz in bir markası sırf kuzey amerika için üretim yapmaktadır.Avrupalılardan bildiğim İsveç devletinin milli markası Volvo haricinde bilinenler amerika da yoktur.Hatta Paccar motorun aynı zamanda Kenworth üreticisi 1996 yılında Hollanda lı DAF ı alarak avrupa pazarında dolayısıyla ülkemizde yatırımları vardır.Kuzey amerika araçları dünya standartlarının üzerinde olduğu için fazla tutulamaz özel zevkleri olanlar ya da maddi sıkıntısı olmayanlar hariç pek fazla bu araçlar ülkemiz içinde uygun görülmez.bu çekici gibi Karayolları tebliğine uygun olduğu kanaatinde değilim.aks aralığı bizim standartlarımızdan fazla.sollama yapmak için 3 şeritli bir otoyol olması gerek ancak.Bir Ford Crown Victor amerikan polisinin en fazla tercih ettiği oto.4600-4800 motor seçeneği buna insanımız yaklaşamaz.kısacası amerikanın malı aşırı kaba sabadır ama bizim standardımızdan fazladır.big mc menü gibi vs.
Üstteki linkte ise o kamyoncuların dinlediği istasyonlardan birisi mevcut.benimde sürekli bilgisayarımda çalan istasyonlardan birisidir.
-
emin olmamakla birlikte türkiyede burunları uzun tırlar yasak olabilir böyle bişi duymuştum tabi ne kadar doğru bilmiyorum .
-
Burda bir kamyoncunun kendi derlemesi mevcut gayet te güzel.ufak bir taşımacılık belgeseli gibi.
http://www.youtube.com/watch?v=caYEHju4qSs