Resimden 3D'ye (Shaban Interactive)
-
Arkadaslar, kucuk bir test videomu sizlerle paylasmak istedim. sadece basic ozellikler aciktir :D gelistirilip tamamen final compositing icin hazirliycam yeni makinem geldiginde :D
önerilerinizi esirgemeyin ;)
-
Bizim serial-crack yalan oldu :)
-
başarılı, eline sağlık
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------
Bizim serial-crack yalan oldu :)
pm e bak hocam ;) -
ulan bi cinema 4d işine bende başlıcam başından kalkamam diye korkuyom en iyisi başlamamak :D
Güzel çalışma
-
hocam 3d ye başlamadıysan bence de uzak dur ...
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------ulan bi cinema 4d işine bende başlıcam başından kalkamam diye korkuyom en iyisi başlamamak :D
Güzel çalışma
eyvallah hocam ;) 3D ye baslarsan sararsin :D fakat 3d ogrenmede bire evre vardir :D ondan bahsediyim biraz :D cok hevesli bsalarsin belirli basli birseyler yaparsin, ozellikle de cinema 4d nin render kalitesine aldanirsin :D guzel seyler yapiyorum die :D ama is sektorune girince senden bunu modelle ve sunu yap dediklerinde o evreye girmis olursun :D ugrasirsin ugrasirsin yaparsin ama sitedigin gibi olmamistir :D bu evre sancili ve can sıkıcı bir evredir ve biraz uzun suren bir evredir. bunu atlatirsan 3D yolunda buyk bir adim atmis olursun. ben kime ders verdiysem burada bircogu bu evrede vazgectiler :) -
egitici videolar paylaşsan daha iyi olur kanımca.
-
HoLyCat bunu yazdı:
egitici videolar paylaşsan daha iyi olur kanımca.
----------------------------- -
Hocam cidden iyisin sen bu işte ya :) Maşallah...
-
NmC bunu yazdı:
Hocam cidden iyisin sen bu işte ya :) Maşallah...
-----------------------------eyvallah hocam ;)