Resim'den İnsan Modelleme (3D Polygon Modeling)
-
selamr arkadaslar, Eiffel 65 grubunun yeni video klibi icin calismalara basladim. grubun uyelerini tek tek modellemem gerekiyour. birtanesini dun bitirdim, geriye 2 tane kaldi :D video klip bitince dehset olacak :D ama nezamana biter hic beli degil :D
Orjinal Resim;

3D Model;

-
değişik olmuş hocam güzel olmus , hayırlı işler :W
-
şık olmuş eline sağlık hacı
-
expert bunu yazdı:
-----------------------------şık olmuş eline sağlık hacı
-----------------------------
eyvallah hocam ;) -
Hangi programları kullandın desem :D?
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Hangi programları kullandın desem :D?
herzamanki cevabimi yine veriyim :D Sedece "Cinema 4D R12" :) -
ellerine sağlık yaw ,)) bigün bende yetişicem bunlara :p :D
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ellerine sağlık yaw ,)) bigün bende yetişicem bunlara :p :D
;) sabirli olursan kesinlikle sen de yapabiliceksin ;) -
4d cinemada şu animasyon ve kamera kısmını bi çözemedim gitti ya arkadaş.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------4d cinemada şu animasyon ve kamera kısmını bi çözemedim gitti ya arkadaş.
neyini anlamadin hocam :D bir kamera koyuyosun sahneye, sonra kameranin hemen yanindaki hedefleme isaretini tiklayip kamerayi aktif ediyorsun :D animasyon da tek bir tusla oluyor :D timeline in sag alt kismindaki Record tusuna benzer kirmizi tustan. 0. frame de bir objeye keyframe verirsen, 100. frame de de objenin yerini degistirip keyframe verirsen animasyon olmus oluyor. play e bastiginda objenin yeri 0 ile 100. framler arasinda degisecek :D mantik bu :D -
bu eiffel 65 in ben kucukken bi videosu vardı çok izlerdım uzylılarla felan gecıyodu, baya yaslanmıs adam yaw :) cok guzel calısma herzamank ıgıbı :)