Resmi Görünce Şok Oldum!!!
-
dj_alper in demek istediği o resmi görmesen bilmiyomusun yani???
bide bu vardı da silmişim bende üstünde yazanları buraya yaziyim:
israilli çocuk:"babam dediki siz araplar hayvansınız köpeksiniz hepiniz vahşisiniz"
filistinli çocuk:"benim babam bişe demedi, sizinkiler öldürmüş..."
-
her şey ortada yani..
-
doru karikatür çok güselmiş herşeyi anlatmış
-
alın sıze bı dusunduren resımde benden
cocugun gozlerındekı tedırgınlıgı yuz ıfadesı ve babasına sarılısı

-
harbiden hç bi yruma gerek yok resmler annatıo hrşeyi..
-
neyine şok oldun bunun anlamadım
-
Herşeye negatif bakmayın lan adam amerikan askeri olabilir ama her amerikan askeri kötüdür diye bişede yokki :) onları savunmadığımıda siz benden iyi bilionuz :)
-
bun1ara insan demeye şahit ister zaten arkadaş1ar o yüzden hiç şok o1maya gerek yok on1ar için gayet norma1 kendi1erini bozdu1ar bizide kendine benzetmeye ça1işiyor1ar
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------dj_alper in demek istediği o resmi görmesen bilmiyomusun yani???
bide bu vardı da silmişim bende üstünde yazanları buraya yaziyim:
israilli çocuk:"babam dediki siz araplar hayvansınız köpeksiniz hepiniz vahşisiniz"
filistinli çocuk:"benim babam bişe demedi, sizinkiler öldürmüş..."
-----------------------------Basralı Ömeri Okudunuzmu Siz O daha Da Güzel İnsanın İçi Gidiyor Okuyunca Okumuyanlar İçin Ekliyecem Şimdi Bir Konu Açıp...
-
onların kızlrını bacılarını evratlarını gözleri önünde olmadı meydanda zikecen sonrada " -bu bakiraymiş a.q laaan " diğe sırıtacan ardından kafaya tek kurşun anlarlar belki dünyanın ellerinden ne çektiklerii ziktimin zinaları bunların hepsinin 15-20 tane babası var piç bunlar piiiiiç