Resmi Vektöre Çevirme
-
Beyler bir amme hizmeti sunan yer buldum fakat tam verim alamadım.
Resmimi şu hale getirdi;
http://vectormagic.com/online/wizard?id=12459523&k=hcPHBeyePkkHiKUa9yu3wYj0koGLpKx6&p=v
Normal anime vektör gibi olmuş.
Benim anlattığım bitmap vektör, yani resim aynı resim grafikleri halinde iken, büyüttüğümüzde parçalanmamalı, o tarz vektör.
Şimdi normal bir resimi bu şekile çevirebiliyor muyuz? Yoksa bunu resimi yaparken mi 0'dan yapmamız gerek.
Eğer çevirebiliyorsak, corel draw iş görür mü? Yapan varsa söylesinde bu tip bir kaç fiziki enlem boylam flora fauna gibi mühtelif resimler var sayfama eklemek için istiyorum. -
Zeytun-i bunu yazdı
Beyler bir amme hizmeti sunan yer buldum fakat tam verim alamadım.
Resmimi şu hale getirdi;
http://vectormagic.com/online/wizard?id=12459523&k=hcPHBeyePkkHiKUa9yu3wYj0koGLpKx6&p=v
Normal anime vektör gibi olmuş.
Benim anlattığım bitmap vektör, yani resim aynı resim grafikleri halinde iken, büyüttüğümüzde parçalanmamalı, o tarz vektör.
Şimdi normal bir resimi bu şekile çevirebiliyor muyuz? Yoksa bunu resimi yaparken mi 0'dan yapmamız gerek.
Eğer çevirebiliyorsak, corel draw iş görür mü? Yapan varsa söylesinde bu tip bir kaç fiziki enlem boylam flora fauna gibi mühtelif resimler var sayfama eklemek için istiyorum.Adobe Illustrator "Trace" komutu işini görecektir
ArduouS tarafından 01/Eki/14 09:45 tarihinde düzenlenmiştir -
O program yok hocam, Corel'de varmı bu trace özelliği?
-
Zeytun-i bunu yazdı
O program yok hocam, Corel'de varmı bu trace özelliği?
malesef illustratore has bir özellik, indir yada birine gönder yapsın şuan işte olmasam yapardım
-
ps ile .eps formatına çevirip illustratorden vektörel olarak çalıştırabilirsin.
link üyelik istiyor.
-
Hybris bunu yazdı
ps ile .eps formatına çevirip illustratorden vektörel olarak çalıştırabilirsin.
link üyelik istiyor.

Bu hale çevirdi hocam.
Photoshop'ta yok maalesef.
Bari 30 günlük Adobe İlls, indireyim bakim.
-
bu ps ile olacak iş değilmiş. ben ufak logo gibi bişe sanmıştım.
illustratorde bundan daha iyi sonuç alabileceğini sanmıyorum o site de trace edip vermiş zaten.
-
Hybris bunu yazdı
illustratorde bundan daha iyi sonuç alabileceğini sanmıyorum o site de trace edip vermiş zaten.
Ağa zaten ben bunu istemiyorum bu çizgi film hesabı vektöre çeviriyor.
Zeytun-i tarafından 01/Eki/14 10:11 tarihinde düzenlenmiştir
Benim istediğim pixel olarak vektör.
Tam örneğini bulamadım ki gerçi bakim varsa atayım.
Jpeglerde mesela 1920-1200 diyelim, bunu bu ölçülerden fazla büyüttüğümüzde nasıl pixel parçalanıyor ya, vektörlerde bu olmuyordu, bundan bahsediyorum.
-
Corelde var tabiki hemde çok kolay, yanlış hatırlamıyorsam ctrl+b ydi. Olmadı adobe flashda da var oraya koy, oradan vektör yap ama basit çizim değilse fazla aman aman bi çıktı bekleme.
-
sadece resimleri vektörel yapıp feypuka koymak için kullanıcam. hangi programı önerirsiniz?
corel olur illisturator olur da illa birinden biri daha az kasar, gibi bi cevap istiyorum.
uyduruk online toollardan da olmasın hem.
çok şey istedim galiba. yarım edeceklere teşekkürler.
-
Zeytun-i bunu yazdıHybris bunu yazdı
Ağa zaten ben bunu istemiyorum bu çizgi film hesabı vektöre çeviriyor.
Benim istediğim pixel olarak vektör.
Tam örneğini bulamadım ki gerçi bakim varsa atayım.
Jpeglerde mesela 1920-1200 diyelim, bunu bu ölçülerden fazla büyüttüğümüzde nasıl pixel parçalanıyor ya, vektörlerde bu olmuyordu, bundan bahsediyorum.
tamam aynı şeyden bahsediyoruz zaten. kullandığın online tool sana jpeg olarak çıktı vermiyodur trace yapıp eps falan veriyodur jpeg vektör olmaz. vektör pixelden bağımsızdır. istediğin kadar büyütürsün.