Resmin Arkasındaki Gölge Size Bişey Çağrıştırdı Mı?
-
köşesine de tahribat.com yazın bari :)
-
Deneme Bu Bir Test Yazısıdır. Umarım Bu Sefer Bu Postum gider.... :)
Edit.. : (Şu Edit eklentisinide Koysanızda kendimiz yazmasak fina olmeyacak. :) ) Sabahtandır bekliyorum, Flood Korumasının üzerimden kalkmasını Modemi açıp kapamayı yeni akıl ettim iyimi, Boşa beklemişim. :(
Anlamadımki, Bu gün fazla çenede yapmamıştım, Erken saatten beri site bana yorum hakkımı kapalı tuttu... Demekki neymiş Bundan sonra Böyle ettimi Modemi kapayacam muhaha ha Buldum taktiği. :)
Neyse Resimdeki Yakışıklı Kardeşim, Atatürke benzememiş Kanaatimce ama Tipleme bakışın Cüneyit Arkın çağrıştırıyor. :)
Ne Güzelde Bööle içtenlikle içinden geçeni paylaşmış, Canım benim... Tabi Bizim Fotoşopçu Canavarlara işde Çıkarırmış... :)
-
Allah'ım sana çok şükür yarabbim beterin beteri varmış.:D
-
İçimden geldi Bu Çalışmam Faruk Kardeşimize Hediyem olsun....
Yahu Allahınızı Seversiniz Şu Bakışlara bakın... Gerçekten Jön bu yahu, Geleceği parlak Vesselam, İlerde Atatürk Rolüde Alabilir Film yapılırsa ilgili....
Şimdi değil ama İlerde Bakışlar Atatürkü andırabilir.. Şimdilik Cüno ile idare edicek, Maskeli Süvari ile Burdaki Konu Sürüyo. :)
-
faruk_sahin bunu yazdı:
-----------------------------
nuggets54 bunu yazdı:
Dayı sensin işte elinde telefon resim çekiyosun.Çakma Atatürk gibi olmuş arkadaki gölge onu diyosan?
Hee hacım işte onu diyom..Resim geçen seneden fln kalma bi ara evin çatısına çıkmıştım.Orda telefonla resmimi çektim.Daha sonra bi baktım karşıdaki gölge Atatürk'ün Kocatepeye çıkışını anımsattı bana.Tamamen rastgele yani bnde bi paylaşiim dedim..
haha..bu nasil bir fantazi ki catida fotograf cekiyooo:) -
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------ahahahaha gülmekten öldüm yaa süper yapmışsınnn wallla :DDDDDDDDDDDDD
-
bu nasıl hacılar iyi mi :) ?
-
1) o resim değil, fotoğraf...
2) o senin kendi gölgen ve apaçi tip-duruşundan başka da bi bok çağrıştırmadı.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------İçimden geldi Bu Çalışmam Faruk Kardeşimize Hediyem olsun....
Yahu Allahınızı Seversiniz Şu Bakışlara bakın... Gerçekten Jön bu yahu, Geleceği parlak Vesselam, İlerde Atatürk Rolüde Alabilir Film yapılırsa ilgili....
Şimdi değil ama İlerde Bakışlar Atatürkü andırabilir.. Şimdilik Cüno ile idare edicek, Maskeli Süvari ile Burdaki Konu Sürüyo. :)
Dediğim gibi photoshop yapasınız diye koymamıştım fotoyu ama bu güzel olmuş :) -
faruk_sahin bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------İçimden geldi Bu Çalışmam Faruk Kardeşimize Hediyem olsun....
Dediğim gibi photoshop yapasınız diye koymamıştım fotoyu ama bu güzel olmuş :)
-----------------------------İstemem yan cebime koy :)