Resurrection Wallpaper [Beta]
-
Yamuk la o N harfi yeme beni :D:D:D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Yamuk la o N harfi yeme beni :D:D:D
-----------------------------tamam hocam öyle olsun senden önemlimi :D
-
sol ve sagdaki uctaki kırmızı ve mavi renkler özellikle cok iyi olms.
-
cLust3R bunu yazdı:
sol ve sagdaki uctaki kırmızı ve mavi renkler özellikle cok iyi olms.
-----------------------------eyw sağolasn hocam
-
Güzel, ama şey dikkatimi çekti sağdaki adamın sol elinin mavi'sinin altında kırmızı var, soldaki adamın sağ elinin kırmızısının altında mavi yok :)
-
Xir bunu yazdı:
Güzel, ama şey dikkatimi çekti sağdaki adamın sol elinin mavi'sinin altında kırmızı var, soldaki adamın sağ elinin kırmızısının altında mavi yok :)
-----------------------------evet hocam biliyorum zaten başdada yazdım daha kafamdaki bitmiş hali bu değil kafamdakine göre bu daha şuan %55 falan resmi koyduktan sonra farkettim dediğin olayi bende normalde psd'de düzelttim ama dediğim gibi daha tam olarak kafamdaki bitmedi :)
-
Hocam Şöyle Tahribat yazlı bişeyler yapsana ya güzel olmasmı yap masa üstü yapacam onu :D
-
widescreen isteriz ;) bi de adamı kaldırsan daha iyi olur :) bayan olmasına da gerek yok.
ayrıca mesela benim masaüstünde simgeler ekranın kenarlarında olduğundan wallpaperin renkli kısımlarının ortada olması daha iyi olur diye düşünüyorum.
son olarak, adamın (özellikle ayakkabıda) layer'ının kenarlarını hafif blur geçersen daha iyi görünür, şuan çizgi belli oluyor
-
7-19 bunu yazdı:
bayanlar uzerinde calisirsan cok daha guzel olur.
-----------------------------yani katılıyorum, şimdi mesela güzel olmuş ama kim alıp wallpaper yapar ? :D
-
Güzel Olmuş Hocam Eline Sağlık