folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Rexwars.Com Yeniden Açıldı !

Rexwars.Com Yeniden Açıldı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

edit

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sefot
    sefot's avatar
    Erkek

buzulu falan geçiyorum da bence sitenin hikayesi hiç çekici değil, potansiyeli olan bir site değil yani. o yüzden vakit kaybı diyebilirim. kendi görüşüm bu. yine de sizler üye olup o zamanın kaybetmeye değer mi değil mi olduğuna karar verebilirsiniz (:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------

yok artık... adam iyi araştırma yapmış helal olsun hocam.

buzzul:  olum site seninse ne diye yalan yere reklam yapmaya uğraşıyon. de amk site benim. sorun vardı bilmem ne. tekrar açtım. herkesi beklerim filan. sırf bu yazın için bile üye olurdum. ama böyle yaptığın içn olmam.

teşekkür ederim :)

@xursi

buzul değil hoca buzzul

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZZuL
    BuZZuL's avatar
    Erkek

neye rezil olucam len çok paran varsa çıkarda ver adsenseye reklam verelim ozaman senin gibi atıp tutan çok zaten okadar çok şey araştırcağına biraz yardım ette okadar kişinin emek harcayip yaptığı şu güzelim oyun boşuna gitmesin boş şeylere kafa yoracağına bunlara yor gözüm ewet oyun benim ama saolsun bazı arkadaşalr bunun bildiği halde halen bize destek olmakta kararlı sana torpil geçmedim diye şimdi böyle yapıyosun ama yapacağım bişey yok dostuöm msn nimi biliyosun yardım etmek isteyen arkadaşları beklerim nedeyeyim admin arkadaşlardaa banlarsa canları sağolsun benim burdaki tek amacım türk yapımı olan bu oyunumuzu azda olsaa milletimize tanıtmak isteyen destek olur isteyen gider amerikan israil yapımı oyunları oynar herkese iyi akşamlar....

NOT: SUPERBICO dostum reklam yaptığımı düşnüyorsun ama daha sen tahribatta yokken ben vardım burada öyle yok bi oyun yaptım tahribata üye olayımda reklam yapatım felan diye düşünmedim yani zaten burdaydım yaptığıöm oyunumu dostlarımla paylaşayım dedim umarım Paylaşmakla - Reklam yapmamnın arasındaki farkı anlıyabiliyorsundur...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

BuZZuL bunu yazdı:

neye rezil olucam len çok paran varsa çıkarda ver adsenseye reklam verelim ozaman senin gibi atıp tutan çok zaten okadar çok şey araştırcağına biraz yardım ette okadar kişinin emek harcayip yaptığı şu güzelim oyun boşuna gitmesin boş şeylere kafa yoracağına bunlara yor gözüm ewet oyun benim ama saolsun bazı arkadaşalr bunun bildiği halde halen bize destek olmakta kararlı sana torpil geçmedim diye şimdi böyle yapıyosun ama yapacağım bişey yok dostuöm msn nimi biliyosun yardım etmek isteyen arkadaşları beklerim nedeyeyim admin arkadaşlardaa banlarsa canları sağolsun benim burdaki tek amacım türk yapımı olan bu oyunumuzu azda olsaa milletimize tanıtmak isteyen destek olur isteyen gider amerikan israil yapımı oyunları oynar herkese iyi akşamlar....

NOT: SUPERBICO dostum reklam yaptığımı düşnüyorsun ama daha sen tahribatta yokken ben vardım burada öyle yok bi oyun yaptım tahribata üye olayımda reklam yapatım felan diye düşünmedim yani zaten burdaydım yaptığıöm oyunumu dostlarımla paylaşayım dedim umarım Paylaşmakla - Reklam yapmamnın arasındaki farkı anlıyabiliyorsundur...

Login Olma sayısı : 26

evet sen hiç çıkmamışsın zannımca

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    @Buzzul Yaptığın yanlış bir hareket. Oyun benim deseydin daha iyi olurdu. Merak etme kimse laf etmez, yanlış yanlışa yapmayız. Bundan sonra biraz daha dürüst hareket et. @SuperBico Hocam ben 2005 te üye oldum 2007 ye kadar post atmadım ben bu foruma. Login olma sayımda 45 mi neydi ama hep girerdim. Üye Girişi yapmaya gerek duymazdım ki eskiden tahribat ta sadece sağ tuş koruması vardı o da ozamanın javascript akımlarından biriydi, neyse :) 2. Bu forumda tolgasen adlı banlı müridin yaptığı mafiawars da tanıtıldığı oldu ki sayfa sayısı 100 e geliyordu en son herhalde. Destek olalım arkadaşa, yada isteyen oynasın, ama hepsinden öte ben online oyun oynama taraftarı değilim bence adam akıllı şeylere vakit harcayın :)
Toplam Hit: 4216 Toplam Mesaj: 17