Rezalet (İstiklal Marsını Bilmeyen Milletvekili[Sanırım] )
-
La bu öküzlerin güdecek hali mi var milleti..Yazık yaw kimler yönetiyor bizi.Bu videoyu daha önce upload edip vermiştim istiklal marşı konulu yazıda..İşte ağlanacak halimize gülüyoruz bizim işimiz bu kadar işte a.q
-
Seçende cahildir bunları.Bir aşiretten falansa tamam işte..
-
bu çok eski bir olay
-
eski... Unutulsun mu diosun ??
Yoksa akp li deil bunlar mı diosun!. -
Hoca adam sadece olayın eski olduğunu söylemiş kasıtlı bir durum yok yani ortada.İstiklal Marşı'nı tamam bilmeyebilirler,ama milletvekili ise iş değişiyo,sen biliyomusunki bu adamlar sadece İstiklal Marşını bilio diye(ki bilmiolar),bu adamların ağzında 10-15 sene önce ermeni marşları dolaşıyodu,R.T.E 10 yıl önce bir mitinginde neler dedi Atatürk'e söylemek bile istemiyorum,neden şimdiki yönetim başa geldiğinde nden genel başkan başa gelmedi ben sçylim 27 suçdan sabıkası mahkemesi vardı ki şimdi onların hiçbirisi yok.
-
Ya Arkadaslar Akp Boyle Ayak Ustu Kurulmus Iste Istıklal Marsı Bılmeyen Adamı Mıllet Vekılı Yapmıslar a.q Istıklal Marsını Bılmıosan Ne Oluyon Mıllet Vekılı ...
-
nickhel dostum katılıyorum sna ,arkadaşlar bırakın bu adamlar aptal böyle bi sürü adam var siz yapılan icraatlara bakın kimse kusursuz değildir , yapılanların hiç farkında değilsiniz burda siyaset yapmıyoruz ama bi düşünü akp yerine kim gelicekti ha doğru düzgün adammı var gelen soyup gidiyo amk gördük önceki yıllarda...
-
exploit sen safmısın ben olay çok eski demişim unutulsunda dememişim zamanında çok tartışma oldu ve yorumlar yapıldı baydı artık ordakilerin hepsinin aq yabancı adam türkiye marşı ayakta söylenir diyor ve okuyor bunlar böle yapıyor bu arada exploit anladım harbiden safsın
-
bu ve bu insanların ayakçıları yıllarca asfalt ve taş döşeyerek devlet ihalelerinden zengin oldular.
-
başlığı açan gerizekalı o milletvekili değil!! Akp den hiç değil saçma salak atlamayın bazı sazanlar aten atlamak için fırsat arıyo
Toplam Hit: 3369 Toplam Mesaj: 28