Rezil Magazin Programları
-
:D ben hayatta evde magazin seyretmem ve seyrettirmem
-
hbgrstyle bunu yazdı:
-----------------------------
:D ben hayatta evde magazin seyretmem ve seyrettirmem
-----------------------------:D
diktatör gibi konuştun :P
-
mehtap tv yi tavsiye ederim adam akıllı kültür proğramları yapıyollar adamların reyting kaygıları yok zaten yeni bi kanal olmasına rağmen coğu eski kanldan daha kaliteli yayın yapıyolar http://www.mehtap.tv/ buyrun bi bakın
-
Arz talep meselesi.Reytinglere bakın hangi programlar birinci oluyor.Belgesel yayınlasalar kaç kişi seyredecek? Ülkenin yüzde kaçı kitap okuyor? Yarın öbürgün BBG başlayınca bütün bunlar unutulacak.Yine oy atmaya,burda o saçmalıklar tartışılmaya başlayacak.Bilmemne kavga etti.Bilmemne birinci oldu.Öbürünün hakkı yendi vs.Halkımızın büyük kesimi cahil.Nereye çeksen oraya gidiyor.
-
daha dün fox haberlere 5 dk var bi şarkıcının götünü gösteriyor. aile önünde rezil olacaktım. bu mudur a.kodumun itleri hrıstıyan müdürleri nede olsa.4ortağıda piş..
-
abü akşama kadar işteyim zaten
akşam evde internetten çıkmıyom tv falan izlemiyorum
bi tek hafta sonları cnbce ye bakıyorum
ilk teleoleyle basladı bu dalga
milletin beynini boşaltılar
halkım izliyo böyle şeyleri. bide o serap ezgü falan vardı bi ara . hala varmı ilmiyorum. zavallı insanları cıkarıp resmen kullanıyoardı reyting ugruna. medyanın kimlerin elinde oldugu belli . halkın beynini boş seylerle dolduruyolar. halk düşünmesin görmesin. kim kimle çıkmıs kim kime vermiş kims selülit var onları görsün. milletin beyni uyusturuluyo işte başka ne açıklaması varki
-
TV NADİREN İZLİYORUM izlersemde diskaveri izliyom