folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder RFID Teknolojilerinden Anlayanlara Soru



RFID Teknolojilerinden Anlayanlara Soru

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2003
    Homo

    ben anlatigindan urun cikarken alarm vercek gibi dusunmustum. ondan arduino'dan bahsettim.

    dedigin gibi tag eger ilk defa okunuyor ise depoya giriyordur, 2. kere okutuluyorsa depodan cikiyordur. 3. okutulusta ayni mal tekrar depoya giriyor olabilir.

    raspberrynin ip sabit ise uzerine bir basit webserver kurup burdan bir parametre alarak cihazi mal kabul moduna cekerek oradan gelen mallarin tamamini mal kabulu gibi de kullanabilirisn.

    suan bu cihaz ile bir proje gelistiriyoruz bizde : http://tr.aliexpress.com/item/VIKITEK-VPR01-UHF-RFID-reader-micro-pocket-portable-mini-reader-plug-in-Mobile-phone-Headset-hole/32311962906.html 


    Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
Toplam Hit: 2380 Toplam Mesaj: 22
rfid teknolojileri rfid nasıl çalışır?