Ricardo Veron Rezaleti
-
Nasıl yedin hocam buram buram fake. Aşağıda gösterdikleri basın ve fb yorumları da fake. Çok gıcık olduysan bi bakın istersen gazetelere mail at, yorumu var görünen insanlara haber ver sonra da siteyi tehdit et dolandırıcılıktan dava açıyorum diye. Ayrıca cep telefonundan arıyorlarsa seni numarayı yaz buraya, bugün böyle sürekli spam araması yapanlara topluca sms attık ergenlik yaptık az da seninkilere atalım (:
-
Brezilya dizisindeki isimler gibi başka ne olacağıdı ?
-
"o kadar yalnızım ki numaramı vapur tuvaletine mi yazsam?" sorusunun gidişatını değiştirir bu elemanlar hahaha
-
Galiba önceden blacklistlendiklerini anladıları için dinamik ip gibi dinamik telefon numarası kullanıyorlar sürekli değişiyor numaraları. Bugün arayan numara şuydu: 08506000688
Da boşver hocam önümüzdeki haftayı bekliycem arama saatleri neredeyse aynı oluyor, tam arama saatinde çıkcam dışarı bir güzel tehdit edicem.
"Avukat arkadaşımla konuştum arama loglarınızı tutuyoruz kısa sürede çok defa aramaya devam ederseniz tacizden ve telefon hattımı meşgul ettiğiniz için dava açma hakkımız doğuyor, devam ederseniz sattığınız tüm parfümlerin parasını tazminat ile alırım.."
Gibi şeyler söyliycem. Yine devam ederse araba ilanı falan değil direk deep webe koyucam numarayı.
"Rent a Murder / Cheap for short time / per a man(or women) just 0.01 btc / We are working worldwide" :D
DadasAdam tarafından 09/Nis/14 20:03 tarihinde düzenlenmiştir -
geçenlerde beni digiturkten aradılar. daha önce de 4-5 kere aramışlardı. arkadaşım evimde televizyon yok düşünmüyorum digiturk diyorum yine de arıyolar. neyse son aradıklarında koydum telefonu masaya işyerindeydim, o sıra öğle yemeğine gittim geldim felan telefon tam 2 saat açık kalmış sonrasında kapanmış. aradan bi yarım saat felan geçti vodafone dan mesaj geldi. arankazan hesabınıza 3 tl yüklenmiştir diye. adamlar benimle 2 saat konuştular sayelerinde 3 lira kazandım :D :D
-
Bu parfümü aldında peki işe yarıyomu hocam :D
-
Ricardo verona karşı uyarmıştım diye hatırlıyorum milleti, serverlarındaki bütün ürün sitelerinin hepsi ayrı ayrı scam.
Bi arkadaşı pazarlamacı aradığında müsaitmisiniz dediğinde, değilim grup seks yapıyorum diyor. manyak heralde deyip siliyorlar karılar aramak istemior bi süre sonra. iyi numara
HolyOne tarafından 09/Nis/14 21:41 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Ricardo verona karşı uyarmıştım diye hatırlıyorum milleti, serverlarındaki bütün ürün sitelerinin hepsi ayrı ayrı scam.
Bi arkadaşı pazarlamacı aradığında müsaitmisiniz dediğinde, değilim grup seks yapıyorum diyor. manyak heralde deyip siliyorlar karılar aramak istemior bi süre sonra. iyi numara
Bir fikir doğurdu kafamda :) Eyvallah şeyhim.
Parfümü alalı çok oluyor uyarını görmedim demek.. Parasından da geçtim de böyle aramasalar yeter para onların olsun.
@kartalenes ne yalan söyliyim kokusu güzel, kız-erkek herkes bayıldı :D Kalıcılığı yok diye bu fiyata satıyorlar galiba. Tahmin ediyorum ki orjinal şişelerin atıyorum yarısı parfüm özünden oluşuyorsa bu fakelerin 1/10 u parfüm özü içeriyor gibi.. Belki de 1 orjinal şişeyi 100 fake şişeye paylaştırıp satıyorlar..
DadasAdam tarafından 09/Nis/14 22:06 tarihinde düzenlenmiştir