Richard Dawkins 2 E-Book Türkçe
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------
adam e-book bölümünde iki tane kitap paylaşmış. kimseye nutuk atmamış. kendi düşüncelerini başkalarına empoze etmeye çalışan kim acaba?
-----------------------------hacı adamın biride çıksa haftada bir dini e-book paylaşsa nasıl olur sence ? Sonuçta o da kendi düşüncelerini empoze etmiyo millet inancına göre kitap paylaşsın o zamn..
-
Kör Saatçi Pdf'sini ve Kitabını arayanlar hiç kendilerini yormasınlar.
Tübitak'ın gericilerin eline geçmesiyle bu kitabın yeni baskısı basılmamaktadır.Sahaflarda araştırırsanız bir ihtimal bulabilirsiniz.Edit: kitapyurdunda 2008 basım var isteyen http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=66751&sa=61061832
-
CEO bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
adam e-book bölümünde iki tane kitap paylaşmış. kimseye nutuk atmamış. kendi düşüncelerini başkalarına empoze etmeye çalışan kim acaba?
-----------------------------hacı adamın biride çıksa haftada bir dini e-book paylaşsa nasıl olur sence ? Sonuçta o da kendi düşüncelerini empoze etmiyo millet inancına göre kitap paylaşsın o zamn..
-----------------------------Burada paylaşılanlar bilimsel kitaplar, yazarı da dünyanın en saygın bilim adamlarından biri. Diğer türden din, inanç vb. öznel şeylerle bir tutulacak şeyler değil bunlar. Sen din kitabı paylaşırsan tabiki empoze olur çünkü onlar bilimsel geçerliliği olmayan, doğal olarak ispatlanamayacak, kişisel, "ben inanıyorum bu böyledir"den ötesi olmayan şeyler. Umarım farkı anlamışsındır.
Ha bilim senin tanrının olmadığını ima ediyorsa üzgünüm bu benim problemim değil.
-
şeytanın papazını bulabilirmisinizz
-
n2n2 bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
ya komedi bu adam evrimi savunuyo ama açıklamasını yapamıyo :)))
izleyin de bi görün :))
-----------------------------videoda evrimin açıklamasının yapılamamasıyla ilgili bişey göremedim ciciş? adamın biri ilk molekül nasıl oluştu diye soruyor dawkins de onu bilmiyoruz biz, evrim sadece ilk molekülden bugünkü yaşam formuna nasıl gelindiğini açıklar, evrenin kökeni hakkında bir fikir ortaya atmaz diyor. manava antidepresan sormayın diyor yani kısaca.
-----------------------------evrim ilgili bir sorun yok ama ateizm in temel taşını sarsıcak bir kelimeden bahsediyor. "tasarımcı" "üstün akıl" :)
tasarımcı var. ama tanrı yok :)
dawkins : "her ne kadar sölediklerim bir olasılık" dese bile demekki ateizmi böle atesli bir sekilde savunmanın önyargılı şüphesiz kabul etmenin yanlıs oldugu açık bir şekilde ortada...