Richard Dawkins E-Book Set
-
İlginç bir paylaşım olmuş.
-
-
Adnan Oktar'ın kitaplarını paylaşmaya gerek var mı ki? Söylesen adam önüne tonlarca kitap yığıyor zaten. O kuşe kağıda baskıları da işin içine koyunca bu kadar parayı nerde buluyorsa artık.. Tüm ilköğretim, ortaöğretim okullarının kütüphanelerine kitap yolluyor filan.. Lakin boşa. Dawkins, Harun Yahya'nın kitaplarının bilimsel açıdan ne kadar önem taşıdığına dair gerekli ayarı vermiştir zaten kendisine. Balık zokasını, fosille karıştırıp kitabına koyan birinden bahsediyoruz neticede :) bkz : http://www.youtube.com/watch?v=_DaQuqrDYM0
paylaşımlar için de eyvallah hocam. gen bencildir'i hiç bulamıyordum kitapçılarda ve sitelerde bu iyi oldu arşive alma açısından :)
-
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------Adnan Oktar'ın kitaplarını paylaşmaya gerek var mı ki? Söylesen adam önüne tonlarca kitap yığıyor zaten. O kuşe kağıda baskıları da işin içine koyunca bu kadar parayı nerde buluyorsa artık.. Tüm ilköğretim, ortaöğretim okullarının kütüphanelerine kitap yolluyor filan.. Lakin boşa. Dawkins, Harun Yahya'nın kitaplarının bilimsel açıdan ne kadar önem taşıdığına dair gerekli ayarı vermiştir zaten kendisine. Balık zokasını, fosille karıştırıp kitabına koyan birinden bahsediyoruz neticede :) bkz : http://www.youtube.com/watch?v=_DaQuqrDYM0
paylaşımlar için de eyvallah hocam. gen bencildir'i hiç bulamıyordum kitapçılarda ve sitelerde bu iyi oldu arşive alma açısından :)
-----------------------------ahahaha riçırd madara etmiş la adamı :D ingiliz aksanına hayran olduğum
-
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------Adnan Oktar'ın kitaplarını paylaşmaya gerek var mı ki? Söylesen adam önüne tonlarca kitap yığıyor zaten. O kuşe kağıda baskıları da işin içine koyunca bu kadar parayı nerde buluyorsa artık.. Tüm ilköğretim, ortaöğretim okullarının kütüphanelerine kitap yolluyor filan.. Lakin boşa. Dawkins, Harun Yahya'nın kitaplarının bilimsel açıdan ne kadar önem taşıdığına dair gerekli ayarı vermiştir zaten kendisine. Balık zokasını, fosille karıştırıp kitabına koyan birinden bahsediyoruz neticede :) bkz : http://www.youtube.com/watch?v=_DaQuqrDYM0
-----------------------------ahahaha riçırd madara etmiş la adamı :D ingiliz aksanına hayran olduğum
-----------------------------Sitesi sonradan tekrar erişime açıldı.
-
Harun'u hiç okumayın, Dawkins'e de fazla kapılmayın.
-
linkler çalışıyor indireyim hemen. teşekkürler casteal
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------linkler çalışıyor indireyim hemen. teşekkürler casteal
-----------------------------Rica ederim hocam, birkaç tane daha iyi kitap vardı fakat maillimde bulamadım oraya upload etmiştim.
-
Dawkins okuyanları görmek sevindiyor beni.. up ((:
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
bunları paylaşmak serbest ama adnan oktar'ın (harun yahya) kitaplarını paylaşmak yasak, nedendir acaba? her görüşe saygı duymak gerekmez mi?
-----------------------------adnan oktar kitap mi yazmis? hangi kitabi yazmis? bir insan omrune sigmayacak kadar kitap yazabilmis oyle mi? uzerinde rumuzu gecen hic bir kitabi kendisi yazmamistir, editorlerce toplatilmistir, derletilmistir sonra basima verilmistir.
hafiz geciceksin bu isleri once kendisi otursun daktilo/pc basina bir seyler yazsin yanlista olsa dogruda olsa hic fark etmez o zaman alir okurum. kisacasi bir kisinin kitabi paylasilacaksa once kendisinin yazmasi gerektigine inaniyorum.