folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Richard Dawkins E-Book Set

Richard Dawkins E-Book Set

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İlginç bir paylaşım olmuş.

Ayet var, ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

Adnan Oktar'ın kitaplarını paylaşmaya gerek var mı ki? Söylesen adam önüne tonlarca kitap yığıyor zaten. O kuşe kağıda baskıları da işin içine koyunca bu kadar parayı nerde buluyorsa artık.. Tüm ilköğretim, ortaöğretim okullarının kütüphanelerine kitap yolluyor filan.. Lakin boşa. Dawkins, Harun Yahya'nın kitaplarının bilimsel açıdan ne kadar önem taşıdığına dair gerekli ayarı vermiştir zaten kendisine. Balık zokasını, fosille karıştırıp kitabına koyan birinden bahsediyoruz neticede :) bkz : http://www.youtube.com/watch?v=_DaQuqrDYM0

paylaşımlar için de eyvallah hocam. gen bencildir'i hiç bulamıyordum kitapçılarda ve sitelerde bu iyi oldu arşive alma açısından :)

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

mustaphachan bunu yazdı:
    -----------------------------

Adnan Oktar'ın kitaplarını paylaşmaya gerek var mı ki? Söylesen adam önüne tonlarca kitap yığıyor zaten. O kuşe kağıda baskıları da işin içine koyunca bu kadar parayı nerde buluyorsa artık.. Tüm ilköğretim, ortaöğretim okullarının kütüphanelerine kitap yolluyor filan.. Lakin boşa. Dawkins, Harun Yahya'nın kitaplarının bilimsel açıdan ne kadar önem taşıdığına dair gerekli ayarı vermiştir zaten kendisine. Balık zokasını, fosille karıştırıp kitabına koyan birinden bahsediyoruz neticede :) bkz : http://www.youtube.com/watch?v=_DaQuqrDYM0

paylaşımlar için de eyvallah hocam. gen bencildir'i hiç bulamıyordum kitapçılarda ve sitelerde bu iyi oldu arşive alma açısından :)

ahahaha riçırd madara etmiş la adamı :D ingiliz aksanına hayran olduğum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

HoneyBadger bunu yazdı:

mustaphachan bunu yazdı:

ahahaha riçırd madara etmiş la adamı :D ingiliz aksanına hayran olduğum

Sitesi sonradan tekrar erişime açıldı.

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzaylioglan
    uzaylioglan's avatar
    Erkek

Harun'u hiç okumayın, Dawkins'e de fazla kapılmayın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

linkler çalışıyor indireyim hemen. teşekkürler casteal

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:

linkler çalışıyor indireyim hemen. teşekkürler casteal

Rica ederim hocam, birkaç tane daha iyi kitap vardı fakat maillimde bulamadım oraya upload etmiştim.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Dawkins okuyanları görmek sevindiyor beni.. up ((:

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

bunları paylaşmak serbest ama adnan oktar'ın (harun yahya) kitaplarını paylaşmak yasak, nedendir acaba? her görüşe saygı duymak gerekmez mi?

adnan oktar kitap mi yazmis? hangi kitabi yazmis? bir insan omrune sigmayacak kadar kitap yazabilmis oyle mi? uzerinde rumuzu gecen hic bir kitabi kendisi yazmamistir, editorlerce toplatilmistir, derletilmistir sonra basima verilmistir.

hafiz geciceksin bu isleri once kendisi otursun daktilo/pc basina bir seyler yazsin yanlista olsa dogruda olsa hic fark etmez o zaman alir okurum. kisacasi bir kisinin kitabi paylasilacaksa once kendisinin yazmasi gerektigine inaniyorum.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
Toplam Hit: 5987 Toplam Mesaj: 22