folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Ring Of Elysium (Pubg Tarzı)

Ring Of Elysium (Pubg Tarzı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı

çok oyun oynayan Battle Royal oyunlarının hastası biri değilim,son bir haftadır Ring of Elysium oynuyorum...O da sıkıntıan bir nevi hayattan kaçış :)

Lakin aga herkes çok hızlı :) Ben düşmanı görünceye kadaR ölmüş oluyorum :) :) :) Sinir oluyorum...Daha 1 kere helikoptere bindim

Oyunun püf noktaları nedir ? hala çözemedim...

Rakiplerimi hızlı yapan unusurlar ne ? Fare Makro ayarları mı ? Mekanik klavye mi ? yoksa ben mi yeteneksizin tekiyim :) 

Bir akıL verin !

Püf noktası saklanıp helikoptere yakın bi mevkiye pusu atıcaksın tam binenleri indirceksin hemen sen bineceksin :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mycity bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

çok oyun oynayan Battle Royal oyunlarının hastası biri değilim,son bir haftadır Ring of Elysium oynuyorum...O da sıkıntıan bir nevi hayattan kaçış :)

Lakin aga herkes çok hızlı :) Ben düşmanı görünceye kadaR ölmüş oluyorum :) :) :) Sinir oluyorum...Daha 1 kere helikoptere bindim

Rakiplerimi hızlı yapan unusurlar ne ? Fare Makro ayarları mı ? Mekanik klavye mi ? yoksa ben mi yeteneksizin tekiyim :) 

Bir akıL verin !

Püf noktası saklanıp helikoptere yakın bi mevkiye pusu atıcaksın tam binenleri indirceksin hemen sen bineceksin :)

O kadarını bende biliyorum

mesela Pompalı Remigton'La yakın mesafeden adamı vuruyorum,daha ikinciyi sıkamadan adam yaylım ateşi açıp beni indiriyor :) Kask,Yelek,Sağlık her şeyim full...

Adama arkadan KAFASINA ateş ediyorum sonra dönüp beni öldürüyor :)

Delirmek üzereyim

Acaip derecede agresifim !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

Bir akıL verin !

mesela Pompalı Remigton'La yakın mesafeden adamı vuruyorum,daha ikinciyi sıkamadan adam yaylım ateşi açıp beni indiriyor :) Kask,Yelek,Sağlık her şeyim full...

Delirmek üzereyim

Oyundaki isim;   MiT-Agent
    Oyun mekaniklerine alışman gerek biraz seri olmalısın ama önemli olan mekaniklere alışmak. Birde iyi kullandığın silahı belirlemelisin bir diğer taktik adamı gördüğün zaman direk sprey atma mermileri 1 2 saniye basılı tut tekrar aim al ama en önemlisi aim 'i çok hızlı ve adamın üstüne tazelemen gerekiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

Listeye aldım ınıyor Bakalım Nasıl ama Guzele benziyor, Tesekurler..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Yalnız baya güzel birşeye benziyor. Niye hep sonradan haberim olur anlamış değilim.

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu oyunda Oyuncu Kulaklığının kullanılması saha başarısındaki önemi ne kadar ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı

bu oyunda Oyuncu Kulaklığının kullanılması saha başarısındaki önemi ne kadar ?

Dinleme yeteneğine bağlı :) ses kasma olayın iyiyse başarı oranın yükselir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

Bir akıL verin !

Delirmek üzereyim

Oyundaki isim;   MiT-Agent
    Oyun mekaniklerine alışman gerek biraz seri olmalısın ama önemli olan mekaniklere alışmak. Birde iyi kullandığın silahı belirlemelisin bir diğer taktik adamı gördüğün zaman direk sprey atma mermileri 1 2 saniye basılı tut tekrar aim al ama en önemlisi aim 'i çok hızlı ve adamın üstüne tazelemen gerekiyor.

Rumuz: ''007Aboubakar'' ekleyin beni...

Acemiliğimi yavaş yavaş üzerimden atmaya başladım...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

konuyu görünce indirdim, 4 oyun attım. 4ünde de helikoptere binip gittim. bu oyun bu kadar kolay mı ? sadece birinde adam öldürmeden bitirdim oyunu. grafiklere ayrı bittim zaten, görseller çok çok iyi.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

Bilgisayar kasıyor. oynanamıyor.

Toplam Hit: 6939 Toplam Mesaj: 44
ring of elysium pubg