Ring Of Elysium (Pubg Tarzı)
-
Janitschar bunu yazdı
çok oyun oynayan Battle Royal oyunlarının hastası biri değilim,son bir haftadır Ring of Elysium oynuyorum...O da sıkıntıan bir nevi hayattan kaçış :)
Lakin aga herkes çok hızlı :) Ben düşmanı görünceye kadaR ölmüş oluyorum :) :) :) Sinir oluyorum...Daha 1 kere helikoptere bindim
Oyunun püf noktaları nedir ? hala çözemedim...
Rakiplerimi hızlı yapan unusurlar ne ? Fare Makro ayarları mı ? Mekanik klavye mi ? yoksa ben mi yeteneksizin tekiyim :)
Bir akıL verin !
Püf noktası saklanıp helikoptere yakın bi mevkiye pusu atıcaksın tam binenleri indirceksin hemen sen bineceksin :)
-
Mycity bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
çok oyun oynayan Battle Royal oyunlarının hastası biri değilim,son bir haftadır Ring of Elysium oynuyorum...O da sıkıntıan bir nevi hayattan kaçış :)
Lakin aga herkes çok hızlı :) Ben düşmanı görünceye kadaR ölmüş oluyorum :) :) :) Sinir oluyorum...Daha 1 kere helikoptere bindim
Rakiplerimi hızlı yapan unusurlar ne ? Fare Makro ayarları mı ? Mekanik klavye mi ? yoksa ben mi yeteneksizin tekiyim :)
Bir akıL verin !
Püf noktası saklanıp helikoptere yakın bi mevkiye pusu atıcaksın tam binenleri indirceksin hemen sen bineceksin :)
O kadarını bende biliyorum
mesela Pompalı Remigton'La yakın mesafeden adamı vuruyorum,daha ikinciyi sıkamadan adam yaylım ateşi açıp beni indiriyor :) Kask,Yelek,Sağlık her şeyim full...
Adama arkadan KAFASINA ateş ediyorum sonra dönüp beni öldürüyor :)
Delirmek üzereyim
-
Janitschar bunu yazdıMycity bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
Bir akıL verin !
mesela Pompalı Remigton'La yakın mesafeden adamı vuruyorum,daha ikinciyi sıkamadan adam yaylım ateşi açıp beni indiriyor :) Kask,Yelek,Sağlık her şeyim full...
Delirmek üzereyim
Oyundaki isim; MiT-Agent
Oyun mekaniklerine alışman gerek biraz seri olmalısın ama önemli olan mekaniklere alışmak. Birde iyi kullandığın silahı belirlemelisin bir diğer taktik adamı gördüğün zaman direk sprey atma mermileri 1 2 saniye basılı tut tekrar aim al ama en önemlisi aim 'i çok hızlı ve adamın üstüne tazelemen gerekiyor. -
Listeye aldım ınıyor Bakalım Nasıl ama Guzele benziyor, Tesekurler..
-
Yalnız baya güzel birşeye benziyor. Niye hep sonradan haberim olur anlamış değilim.
-
bu oyunda Oyuncu Kulaklığının kullanılması saha başarısındaki önemi ne kadar ?
-
Janitschar bunu yazdı
bu oyunda Oyuncu Kulaklığının kullanılması saha başarısındaki önemi ne kadar ?
Dinleme yeteneğine bağlı :) ses kasma olayın iyiyse başarı oranın yükselir
-
DeepInside bunu yazdıJanitschar bunu yazdıMycity bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
Bir akıL verin !
Delirmek üzereyim
Oyundaki isim; MiT-Agent
Oyun mekaniklerine alışman gerek biraz seri olmalısın ama önemli olan mekaniklere alışmak. Birde iyi kullandığın silahı belirlemelisin bir diğer taktik adamı gördüğün zaman direk sprey atma mermileri 1 2 saniye basılı tut tekrar aim al ama en önemlisi aim 'i çok hızlı ve adamın üstüne tazelemen gerekiyor.Rumuz: ''007Aboubakar'' ekleyin beni...
Acemiliğimi yavaş yavaş üzerimden atmaya başladım...
-
konuyu görünce indirdim, 4 oyun attım. 4ünde de helikoptere binip gittim. bu oyun bu kadar kolay mı ? sadece birinde adam öldürmeden bitirdim oyunu. grafiklere ayrı bittim zaten, görseller çok çok iyi.
-
Bilgisayar kasıyor. oynanamıyor.